Русе изпраща Виктория в последния й земен път. Почивай в мир!

Поклонението ще се състои от 10:30 в храм "Света Троица"
12 окт 2018 08:50,
94
Русе изпраща Виктория в последния й земен път. Почивай в мир!
Снимка: Facebook

Поклонението пред Виктория Маринова ще се състои днес от 10:30 ч. в храм "Света Троица" в Русе, предава Bulgaria ON AIR.

30-годишната жена беше брутално убита на 6 октомври, а тялото й бе немерено в обрасло с растителност място до алея край Дунав – изнасилена, с обезобразено лице.

Още по темата

Смъртта на младата жена шокира цяла България. Хиляди хора в Русе, Плевен и София се включиха в бдения в памет на убитата Виктория.

Тя е била водеща на предаване и административен директор на русенска телевизия. Занимавала се е и с благотворителност. Има 6-годишна дъщеря.

За зверското й убийство бе задържан Северин Красимиров. Младият мъж бе арестуван във вторник в германския град Щаде, след като ДНК експертиза и кръв от Виктория бяха открити в русенския дом на 21-годишния.

Там полицаите открили дрехи, напоени с кръвта на Вики. ДНК експертизата потвърдила, че е нейната. При справка с генетичния материал от трупа на младата жена и този на Северин, който бил по дрехите му, също излязло пълно съвпадение.

Младежът е регистриран за кражба на цветни метали като 10-годишен, но не му е вземана ДНК, тъй като престъплението не е против личността и не се отличава с висока степен на опасност на извършителя.

Междувременно полицията проверява дали Красимиров не е имал съучастник. Той не е споделил подобно нещо пред близките си, но не им е разказвал в детайли. Друга проверка трябва да установи дали 21-годишният младеж е получил поръчка да ликвидира младата жена, или я е нападнал с цел грабеж и изнасилване.

Северин Красимиров още е в Германия, а задочно у нас той бе обвинен за убийството на Вики и може да получи от 10 до 20 г. затвор. Чака се екстрадицията му, възможно е това да отнеме до 10 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кутевските *** от рано са тук....
11
5
 
22
 
! Отговори
до 13 преди 5 години
Значи казваш не е имало горене на два камиона с документи на ГЕРБ от двойното счетоводство по усвояване на Еврофондовете.Намериха някакъв злощастен ман го и край - корупцията и схемите изчезнаха.Много удобно.Ама не всички са балъци и *** като теб.
10
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прокуратурата не разследва престъпления, моето момче, разследва ги МВР и като събере доказателства ги предава на Прокуратурата.Ограмотете се червени тр9олове на БСП!
9
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали уж твърдите, че Цацаров бил назначен от ГЕРБ?
8
6
 
22
 
! Отговори
до 8 преди 5 години
Ама ГЕРБ ли си свърши работата ?Защото аз си мислех, че Прокуратурата е независима, ама явно съм сбъркал.
7
14
 
2
 
! Отговори
88 преди 5 години
Ха наслаждавайте се на видната тролеада тук. Много лесно разпознаваема е - загадка без наградка рано сутрин.
6
10
 
17
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Тая къде бяга и то в Русе бе тва да не е Хай Парк или Булонският парк.На изток парковете са опасни тук в Русия и тн трябва да си ненормален да бягаш в български парк и още по-ненормален да си още в тая кочи.а!
5
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предполагам че Борисов и Цацаров са му платили да играе ролята на убиец.Ще го осъдят на 10 години, ще го ---------Остава ви да злобеете след като ГЕРБ за пореден път си свършиха перфектно работата!
4
14
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Стига се филмирай бе, човек!
3
12
 
6
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Бог да я прости жената!Съчувствия на семейството и близките и!Предлагам под темата да няма нито конспиративни, нито антиконспиративни излияния.
2
13
 
12
 
! Отговори
А бе преди 5 години
що на тоя му пишете все българското име, а не истинското му турско-арабско или каквото там се води?
1
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предполагам че Борисов и Цацаров са му платили да играе ролята на убиец.Ще го осъдят на 10 години, ще го пуснат на 5-тата за добро поведение и ще си харчи на воля паричките.Просто спешно трябваше да се намери виновен за пред слабоумния народ и за пред външните партньори.Защото ако не отидеше някой в затвора, си отиваше Борисов и Шайката.А щяха да лъснат и всичките други подробности за изгорените два камиона с документи от двойното счетоводство за Еврофондовете. Вики беше на път ...