Русе изпраща Виктория в последния й земен път. Почивай в мир!

Поклонението ще се състои от 10:30 в храм "Света Троица"
12 окт 2018 08:50,
94
Русе изпраща Виктория в последния й земен път. Почивай в мир!
Снимка: Facebook

Поклонението пред Виктория Маринова ще се състои днес от 10:30 ч. в храм "Света Троица" в Русе, предава Bulgaria ON AIR.

30-годишната жена беше брутално убита на 6 октомври, а тялото й бе немерено в обрасло с растителност място до алея край Дунав – изнасилена, с обезобразено лице.

Още по темата

Смъртта на младата жена шокира цяла България. Хиляди хора в Русе, Плевен и София се включиха в бдения в памет на убитата Виктория.

Тя е била водеща на предаване и административен директор на русенска телевизия. Занимавала се е и с благотворителност. Има 6-годишна дъщеря.

За зверското й убийство бе задържан Северин Красимиров. Младият мъж бе арестуван във вторник в германския град Щаде, след като ДНК експертиза и кръв от Виктория бяха открити в русенския дом на 21-годишния.

Там полицаите открили дрехи, напоени с кръвта на Вики. ДНК експертизата потвърдила, че е нейната. При справка с генетичния материал от трупа на младата жена и този на Северин, който бил по дрехите му, също излязло пълно съвпадение.

Младежът е регистриран за кражба на цветни метали като 10-годишен, но не му е вземана ДНК, тъй като престъплението не е против личността и не се отличава с висока степен на опасност на извършителя.

Междувременно полицията проверява дали Красимиров не е имал съучастник. Той не е споделил подобно нещо пред близките си, но не им е разказвал в детайли. Друга проверка трябва да установи дали 21-годишният младеж е получил поръчка да ликвидира младата жена, или я е нападнал с цел грабеж и изнасилване.

Северин Красимиров още е в Германия, а задочно у нас той бе обвинен за убийството на Вики и може да получи от 10 до 20 г. затвор. Чака се екстрадицията му, възможно е това да отнеме до 10 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да прости Вики и всички знайни и незнайни хора станали жертви на насилници и убийци! А които крадат еврофондове и прочие, моля да продължават щом искат. Къде ще ги занесат-на оня свят? Както се казва "Всички престъпления, които се извършват зад гърба на хората, се извършват пред очите на Господ."
71
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяко чудо за 3 дни..............момичето е под земята.......мир на душата й................а крадливите гадини ще продължат да крадат милиони от евро-фондове като за световно първенство!!
70
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И сега какво следва..............кражбите за милиони от евро-фондовете могат да продължат, така ли???Едно ци...........ганче в затвора и са решени проблемите на България ли???Ей.........вярно 80 % сте............знаете си, нали??
69
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
da
68
0
 
3
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
До до РичиХора с подобни спекаулации трябва да бъдат подведени под накзателна отговорност, задето внушават несъществуващи конспирации и изопачават неопровержими факти от ДНК анализи!
67
4
 
10
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
До 33472Много се извинявам, но не можете да наречете Виктория, светла й памет, или който и да е друг журналист от Русе "провинциален". Това е изключително грубо, обидно и неправилно. Русе никога не е и няма да бъде провинция, запомнете го! И прочетете малко исторически факти- когато Русе е процъфтявал какво е ставало в кална, мръснa и изостанала София. Русе винаги е давал тона на бъдещето на държавата. Дано този тргаичен тон с това зверско престъпление срещу личността и живота не бъде продължен
66
4
 
5
 
! Отговори
33472 преди 5 години
Ако убият някой журналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и най-простите няма да повярват на история като тази. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела".
65
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да прости Виктория и да даде сили на близките й да преминат през това тежко изпитание!
64
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почивай в мир, Вики!
63
8
 
6
 
! Отговори
varg преди 5 години
По всичко личи,че това убийство е дело на Манджурски кандидат обучаван от ЦРУ по поръчка на Бойко Борисов.
62
0
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
хаиде стига вече оставете маика и баща и да си изпратят детето техният живот вече ще бьде на гробищата
61
2
 
4
 
! Отговори
хаха преди 5 години
До АнонименГЕРБ много обичали да фалшивеят.А вие от БСП?
60
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен61Мухльо си ти.САЩ - 3.5/100000 убийстваБългария 1.5/100000 убийстваСАЩ да се погрижат за собствените си жени и стрелци по стадионите.
59
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** моля с особенно мнение към 64 коментар!!! Бауш е!!!
58
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Долна *** истерясала чворка късокрак пигмей *** чужди думи не преписвй гад! Тя отива в чужбина няма седи тук да ти гледа долната шиба на физиономия. Гад!
57
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като не вярваш, че това е убиецът защо не намериш сам " истинския" вместо да драскаш глупотевини по форумите?
56
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав ви път в чуждата страна, предатели!
55
1
 
19
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Живеем в държава , в която не знаем на кого да вярваме. Но нещата , на които със сигурност не вярвам са ,че Мишо Бирата и Ваньо Танов са умряли от естествена смърт. Не вярвам на това , че тези които източиха КТБ не са известни и че техните имена трябваше да са публично известни, осъдени вече и върнали откраднатото .Как да вярвам на 100% , че имало някакво ДНК доказващо , че Виктория е изнасилена и убита от това ромче, което наистина е много вероятно да е точно така? Други разпределят порциите.
54
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вашингтон пост цитира:"Престъпленията срещу жени обичайно за България."Не може жените си опазите мухльовци..., засрамете се льохмяни. Позор сте за света!Жените багажа и терминал 2 явно в тази клоака в БГ не е за жени. За жените в БГ няма спокойствие и сигурност. Позор!И половината, като отидат в друга страна не казват че са българи. Защо ли?! За да не са наясно от коя несигурна страна са дошли.
53
0
 
21
 
! Отговори
мак преди 5 години
Сбогом, Виктория, почивай в мир. А на близките съболезнования.