Рокерите при ромите в Русе: Ровят в рана, излишна демонстрация!

Десетки мотористи закриха мотосесоза с обиколка из Русе
13 окт 2018 20:00,
225
Рокерите при ромите в Русе: Ровят в рана, излишна демонстрация!
Кадър: Нова тв

"Мотористите, които онзи ден влязоха в ромските квартали на Русе, пипнаха в рана, когато не трябваше. Нужно беше да бъдем повече съпричастни към мъката на близките на убитата Виктория Маринова". Така Иван Крумов от Бяла коментира преминаването на рокери в четвъртък през кварталите "Тракцията" и "Селеметя", където е живял задържаният за убийството Северин Красимиров.

Още по темата

Крумов е един от мотористите, които днес се включиха в обиколката на града за закриването на мотосезона в Русе.

Момчетата с буйна кръв спряха моторите си в началото на Парка на младежта на метри от заведението, където миналата събота Вики е пила кафе с приятели.

На мястото имаше засилено присъствие на униформени, а преди това полицията е разговаряла с организаторите да се спази уточненият маршрут и да не се нагнетява напрежение.

Много от мотористите също изразиха мнение, че не са съгласни с действията на колегите си от четвъртък вечерта.

"Тази демонстрация беше излишна, тя няма да доведе до абсолютно нищо, ще породи напрежение, на което ще има ответна реакция. Не мисля, че това е начинът", каза пред "Монитор" и адвокатът на близките на Виктория Андрей Желязков, който също бе дошъл с мотора си.

Един от организаторите на днешното събитие Светослав Бонапартов от клуба "Дъ Тъндърс" бе категоричен, че провокации няма да има и няма да се влиза повече в двата квартала.

Той е един от влезлите в ромските махали в четвъртък и каза, че са искали да изразят съпричастността си към близките на жертвата, като "запалим свещите на моторите си".

"Тракцията" и "Селеметя" не са частни квартали, за да не можем да влизаме в тях. Посрещнаха ни с брадви", допълни той.

Припомняме ви, че семейството на Виктория Маринова призова за етническа толерантност веднага след като стана ясно, че в Германия е задържан 21-годишният Северин Красимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още колко ли ще изтърпят ромите репресиите на българите??
71
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повече рокери и чистачки трябва да има. :)
70
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не! Напротив! Демонстрацията беше нужна, но закъсняла. Трябва да има такива демонстрации , за да покажат на ***.т.е че трябва да се страхуват.
69
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А някой от безотговорните политици запита ли се каква рана отвориха ромите в сърцето на баща й, на детето й ??!Колко рани зеят в близките и на останалите хиляди жертви на ромските престъпления???! По колко посегателства стават денонощно в страната, защо крият информацията политиците и защо не носят отговорност пред закона????
68
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рокерите да не нагнетяват напрежение...???Да видим сега - в Асеновград сюрия роми - преби български деца ... жандармерията с палки пазеше маалата ... българите си останаха бити... в Русе - ром брутално изнасили и уби млада майка ... жандармерията пак пази ромите...Та значи - каквото и да направят - жандармерията ги пази.Отвратен съм от плюещите рокерите - единствените показали реакция! Муxльовците във форума ги обиждат ... и се чешат по.....!Ромите ще ви се качат на главите празни!
67
2
 
28
 
! Отговори
... преди 5 години
Държава няма, рокери трябва да въдворяват ред!
66
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може полиция и армия да се разходят тежко въоръжени по махалите, така профилактично само. :)
65
0
 
28
 
! Отговори
/ преди 5 години
Аз знам само едно, *** се въроъжават в тамошното гето. Брадви, ятагани, коси, чувстват се застрашени. Обаче резултатът е 1-0 за тях. Младо момиче, красиво и невинно намери смъртта си. Непредизвикана смърт. Рокерите им били виновни, момчето било пияно и дрогирано, което го оправдава според тях.
64
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рокери и ромове....ако можеше взаимно да се неутрализират ще е най-добре за всички...
63
0
 
19
 
! Отговори
Кони преди 5 години
Рокерите да си намерят маршрут около Народното събрание. Майките на деца с увреждания също имат нужда от подкрепа и от дълго време я търсят!
62
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато циgaните пускат чалга не е ли шумно.Какво толкова притеснително има в едни моториГоляво вайкане в пресата
61
14
 
6
 
! Отговори
Eee преди 5 години
Уточнения маршрут. И да не се нагнетява напрежение. Каква работа имат в *** махала? Мвр какво върши? Съдейства за показване на мускули. Иначе изверга си е изверг, психопат. Има ги навсякъде по света. И те нямат етнос. Къде бяха тези *** при убийството на Хюля Маджар от Иван заради отказ от секс?
60
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ааауууууу, да не би да смущават просташките им ритми ли на тези торни бръмбари?! :)
59
1
 
27
 
! Отговори
до 67 преди 5 години
до 1998 година се правеше и у нас съвместно с вътрешни войски.Редовно се блокираха цели гета и полицията влизаше и изкарваше наред сума ти издирвани, наркоразпространители и т.н.
58
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в никакъв случай не е излишна, като няма закон и само им се обяснява, че имат права, но не и задължение, идва ред когато обикновените българи ще обикалят, а не само рокерите.
57
1
 
45
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
В случая Рокерите свършиха работата на Полицията и Жандармерията . Трябваше Полицията да влезе във всички ромски махали и квартали , и да ги обърне наопаки - щяха да намерят още убийци , изнасилвачи на баби и крадци . Това се нарича Превенция - в ЕС го правят често .За Русия да не говорим - има клипове в нета .
56
1
 
56
 
! Отговори
До гaдoвeтe преди 5 години
Пазите ли тази cгaн от крадци, yбийци и лентяи, господа политици!!! Идат избори, трябва да им покажете, че сте загрижени за тях, че и парици им наливате. Това са вашите избиратели. После, като нахлуете по парламенти и държавни институции, първата ви работа наред с безогледното крадене е да пратите децата си далеч от тая cиганcкa държава. Българите кучета ги яли! Да ги убиват, грабят, изнасилват, на вас нали ви е добре. Вие сте в другия свят, на избраните. Ние сме пaплaч, ***...
55
3
 
19
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до Бау, Последното нещо дето ги плаши е побоят над тях, защото го няма боят отдааавна над тях. Понял, Бау? Те днешните не знаят какво е бой от милиционер. Та затова ти говоря.
54
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АТАКИСТАз дънех яко HELLOWEEN
53
4
 
32
 
! Отговори
Обиам България преди 5 години
Виждате ли ги тия мотори, как рязко влязоха в махалата ? ***, ей така както ви се виждаме кротки и спокойни един ден точно така рязко ще ви влезем с истински огнестрелни оръжия и подръчни средства.Няма да видите български байряци и свастики.Само черни дрехи и маски с каквото трябва под ръка.Бог да пази България.