31 декември е работен! По коледа – 5 почивни дни

За Нова година ще почиваме само на 1-ви, 2 януари – работен
15 окт 2018 15:07,
51
31 декември е работен! По коледа – 5 почивни дни
Кадър: Bulgaria ON AIR

Общо 5 дни ще почиваме за Коледа тази година, но затова пък ще работим на 31 декември.

Почивните дни за коледните празници започват още от 22 декември (събота) и продължават до 26 декември (сряда).

Официалните почивни дни са 24, 25 и 26 декември. Първият работен ден след Коледа се пада на 27 декември (четвъртък), съобщи Bulgaria ON AIR.

31 декември обаче се пада в понеделник, което го прави работен ден.

За Нова година ще почиваме само на 1 януари, а 2 януари ще е първият работен ден от 2019 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
9
 
! Отговори
Диляна Стоянова преди 5 години
Тук не говорим на кого му се работи, на кого не. Ама това да си на работа на 31-ти, то ще е една работа- не ми говори. Да не говорим, че софиянци ще си направят една голяяяма почивка. То ще се започнат едни екскурзии, едни празненства. А нас какво ни бърка от работа и директно на масата да посрещаме Новата година. Пък ако има и кой да ни е нагласил софрата още по-добре ще да е...Хубва работа , ама ...
49
25
 
6
 
! Отговори
Митко преди 5 години
Точно така!!!Стига с тая Нова година,на запад работят.Да празнуваме Коледа,най-светлия християнски празник,прекалената радост на Нова година не е на добро!!!
48
16
 
11
 
! Отговори
един преди 5 години
Страшни мързеливци сте, ей! Внимавайте да не се преработите, че после няма да можете да мрънкате, че заплатата ви е малка.
47
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мен не ме мислете . Аз съм де путат и ваканцувам.
46
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Da jivee chicho doktor moje i do deseti da se pochiva
45
4
 
38
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Бог да накаже тези дето ни карат да работим на 31 дек. Цялата последна седмица от месеца трябва да е неработна за всички, магарета държавни.
44
24
 
2
 
! Отговори
Ръботодател преди 5 години
Ще работите и на 1 ви. И събота и неделя. Ако ме питат.
43
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"какъв празник ще е Нова Година"Какъв празник е нова година? Йедини и пийениь, че сменяме календара? Ама какво искам от ***... то само такива останахте в България. Йежти, пийти и съ чудети зъщо живейти в мизерийтъ, обвинявайте комунистите, обвинявайте демократите, обвинявайте мутрите, обвинявайте държавата - само *** е прав! Как така няма да "почива" няколко дена покрай смяната на календара?!? Изконно право му е да повиси в задръстванията към Гърция или Турция...
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Попоче здрави хора ще търпят ли политическите и етнически изцепки?!
41
3
 
10
 
! Отговори
qwerty преди 5 години
последният работен ден за тази година 21 дек. иначе ще бърнаут-на.
40
4
 
29
 
! Отговори
Shark преди 5 години
По-интересно е колко бонуси ще вземат едни 240 мързеливци, + още няколко хиляди такива, работещи по министерствата и държавната администрация. Интересно е, защото тези бонуси ще дойдат от нашите данъци, а нас никой не ни пита дали сме съгласни да отидат за тази цел.
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До asdКоя точно наука? Измежду тия дето още със залеза на човешкия род ще изчезнат от самосебе си или ония, дето ги наричаме природни?А напомнянето е заради обективността, иначе ако погледнеш в абсолютни стойности (в нашенски лева) само износа ни за всеки от месеците през периода: декември 1996 - юли 1998, само заради трите нули ще имаш повече износ от когато и да е било.И още нещо, през 80-те едно ново 8-битово Комодоре си в долари си беше поне 600 долара. А тогава дори нямаше Интернет
38
5
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Винаги втори януари и 31-ви декември си бяха работни дни, с изключение на няколкото години, когато *** решиха да сливат неработни дни и да се отработват. Разбира се младежите с жълто около устата не познават друго и смятат, че отработването е природен закон.
37
3
 
11
 
! Отговори
негрмотен депутат преди 5 години
Това не се отнася за 240 любимци,все пак през годината депутатите много работят за благото на родината и нормално декември да го отпишат целя барабар с половината от януари 2019г
36
6
 
28
 
! Отговори
пътуващ преди 5 години
Този който е определил 31.12 за работен и 2 също е сбъркан, какъв празник ще е Нова Година, каква е безопасността за хората, от софрата в колата, евала !!!
35
0
 
5
 
! Отговори
ДО 25 преди 5 години
Много си сбъркан горкичкият, ама много, Направи си справка не говори глупости. Сто реда няма да ми стигнат да опиша това което не знаеш. Стига с тези заучени фрази.
34
1
 
5
 
! Отговори
решение преди 5 години
До ЕДНАЩе си вземете отпуск.
33
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 24Това беше последните години. Айде, стига сте дрънкали едно и също! Сякаш не виждате в каква нищета и мизерия живеят хората...Днес като има всичко по магазините да не би хората да са по- добре?! СЕГА ХОРАТА НЯМАТ ПАРИ ДА СИ КУПЯТ.
32
1
 
10
 
! Отговори
Баба Генка преди 5 години
За баба ви нема почивен ден, таз нова година е за младите, старите си гледаме новогодишната програма,слушаме що има да каже президенто, и айде в леглата.Що се тръскате за таз нова година,хай подготовки ки прайте ,тия ги разправяйте на баба ви.Ден кат другите дни,само че вечерта сите кръкат кат невидели.
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПопоХубаво е да се напомня, но и аз да напомня, че в много сектори шефчето казва, че който е болен междупразнично не получава годишна премия. Това важи основно за производството, но има и тарикати шефове в сферата на услугите, които го въртят същият номер. Та Попо, доста от хората направо си работят да ти кажа.