Пред блока: Куче нахапа 33-годишна жена в Пазарджик

Живеещите в квартала се страхуват да излизат от домовете си
15 окт 2018 20:07,
26

33-годишна жена беше нахапана от улично куче в Пазарджик. Инцидентът е станал пред блока, в който живее пострадалата.

На излизане от дома ѝ бездомното животно тръгнало след нея и внезапно ѝ се нахвърлило, разказва Bulgaria ON AIR.

Съседи веднага идват на помощ на младата жена и я отървават от захапката на кучето. Жената е със сериозни разкъсвания по ръката и крака.

Оказва се, че това не е първият подобен инцидент в квартала. Живеещите в него вече се страхуват да излизат от домовете си.

Потърпевшата е категорична, че ще си търси правата по съдебен път. Жителите на квартала се надяват да се вземат бързи и адекватни мерки, за да се предотвратят още такива инциденти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
Вврр преди 4 години
Нищо и няма,оставете животните намира
20
0
 
3
 
! Отговори
Миш преди 5 години
Едно куче за да стане улично и агресивно е виновен ЧОВЕК!
19
0
 
0
 
! Отговори
Лош Шаро преди 5 години
Ам бубата
18
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И пред нашия блок имаше. Налиташе на деца с колела, ей така като минеш покрай него, без грам да го закачаш, изчаква те и налита отзад! Една *** го хранеше, одеало и възглавница му слага в кашон от банани. *** и опикан целия им вход, а на забележка е склонна и тя да ме захапе. Отидох, купих си една въздушна пушка от по-хубавите, и всичко вече е само спомен. За тези , които ги е страх - стойте си в къщи. Аз съм с малко дете - не мога все да го мисля! Наред са съседните блокове!
17
6
 
5
 
! Отговори
Сайга 12 преди 5 години
Тук има някакъв дето сравнява бездомните *** с вълци. Мога да изброя десетки случаи на нападение от кучета с/у хора, но не се сещам кога за последно вълк е нападал човек в България. Скитащите кучета са много по-опасни и за дивеча и за хората. Всеки вълк ако не е болен от бяс избягва среща с човек.За това- бележка за вреден и хищници и в районите. На вълк ще простя, на скитащо куче никога!
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучетата не са виновни, а хората които са допуснали да станат толко много. Като роди домашно куче, и собственика изхвърля малките , и те се развъждат. Няма лошо куче има лоши хора обедна съм, че тази жена, е птовокирала животното, и то просто се е защитило. Кучето, и то е живо същество като човека и веднага искате да го отровите, а хората които убиват и нападат други хора те трябва ли да живеят.
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9"До Анонимен 4"Не е герберска работа! Месара 2 точно ти го казва. Аман от червени ***."---Не знам какво е ***, нито съм червен. Ако е нещо като краставица, сложи си трола в задния проход. Ще ти отива. Бабите пред блоковете хранят бездомните кучета, защото ги има.Има ги, защото има кучкарска мафия, за която това е евродалавера.Както се дават европари за ***. Не се изказвай неподготвен!Ще ти пишем слаб (2). :) :)
14
3
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Мен пък цяло лято ме хапят комари, кърлежи и бълхи. Така е като живеем е страна от третия свят. Трябва да се свиква с мизерията.
13
13
 
11
 
! Отговори
Американ преди 5 години
Няма ли някой да го нахрани я с антифриз, я с нещо подобно?Държавата очевадно поддържа кучкарската мафия с нейната "хуманност" към nceтaтa и парите, които тя носи под формата на прищти и подобни..
12
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Bes pri4ina ku4e ne hapi a moje bi jenata mirisvhi be se e kaoala kakto. Mn jeni v bg praskat se s parfumi no smardat ot kandidas i paoini mirischat im i ustata sabolekari skapi no frisiori silikoni moje
11
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучето е най умното животно. Едва ли се е нахвърлило без причина .Има кучета които озверяват от глад. На такова куче не пожелавам на никой да попада. Озверялото куче става вълк. Които са попадали на вълк знаят за какво става въпрос. Вълка е най опасното животно. Подвижен бърз и ловък. Ако нямаш оръжие да се защитиш вади гръкляна за секунди. Тази е извадила късмет че е бил улична превъзходна та е минала само с ухапване.
10
9
 
11
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До олигофренМайтапиш се ама май е така.Тръгнало след нея и изведнъж решило да я напада.Обикновено м.астиите вървят след човека и по някое време забиват нанякъде.Това е било и само.Тая като нищо го е изритала
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4Не е герберска работа! Месара 2 точно ти го казва. Аман от червени ***.
8
10
 
11
 
! Отговори
Олигофрен преди 5 години
Тя първа е започнала.
7
10
 
5
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
"Каунтер" -1кг.5лв.-каймичка с кафяна лъжичка и кучето отива на небето .
6
1
 
8
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Куче людоедПутин ги въди в Сибир и ги пуска в ЕС
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пазарджиквилски сатанист - подбрал е, заради Христовата й възраст.
4
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Българска работа с едни кучета не може да се оправите..."---Не българска, а герберска. Ако имаше далавера в ликвидирането на уличните кучета, мислите ли, че щяха свободно да щъкат по улиците и да нападат хората?Далаверата е в "отглеждането" им, и тя е в ръцете на герберските управници, затова ги има. А, хората хората кучетата ги яли ...
3
8
 
28
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Има кучета - има проблем. Няма кучета - няма проблем. Факт!
2
9
 
28
 
! Отговори
месара преди 5 години
храните ги пред всяка кооперация, възмущавате се от лошо отношение към тях но, щом някой бъде атакуван или ухапан от тях, веднага потичат жалби! ами продължавайте да ги храните, ама не се жалвайте!!! нямам предвид въпросната жена!