Майка ограбена докато взима детето си от градина

Чантата на жената била задигната от паркираната й кола
24 окт 2018 10:52,
28
Майка ограбена докато взима детето си от градина
Снимка: Архив, Булфото

Жена от Велико Търново е била ограбена докато взимала детето си от детска градина.

От лек автомобил е открадната чантата на жената, а в нея са се намирали мобилен телефон, лични документи и сума от 600 лева.

Кражбата е станала във вторник следобед, докато колата била спряна пред детска градина в областния град, пишат от "24 часа".

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 27 и аз тук в Испания при цялата ромизация съм оставял разни неща така и нищо не ми изчезва а в България само за минута да не ми е пред очите и го няма и вечно никой ке е видял кой е
26
0
 
3
 
! Отговори
да ама не преди 5 години
Снаха ми е германка и често като ходи до супермаркета си забравя колата отключена , но никога нищо не е изчезвало /в Германия! /Сега вече не съм ходил и не знам ,когато Германия се е ромизирала.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя е следена. От къде толкова време да и отвори колата, а и откъде знае че не е заключена? Има време и да рови. За съжеление много станаха преследвачите на жени. Алоооо, господата хъркам зиме сън чак майките и децата в градините и ясли те пропищяват. Време е драгите шериф да започнат да си вършат работата на 1000 оборота. Явно има определени мъже, които са гладни безработни и загорели за майчина топла каска и плът. Тази е следена 200%
24
3
 
4
 
! Отговори
ДО 24 преди 5 години
КАКТО И ПРЕДПОЛОЖИХ МНОГО ОБИЧАТЕ ДА ДАВАТЕ СЪВЕТИ И ДА КРИТИКУВАТЕ ВСИЧКИ , НО САМИТЕ ВИЕ НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ С ПРАВИЛАТА. НА ТОВА МУ КАЗВАМ ДЕБЕЛООКИ ДВУЛИЧНИЦИ, ИЛИ ПРОСТИ ПРОВОКАТОРИ.
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
23- АКО ИСКАМ, ВИЖДАШ, ЧЕ НЕЩА- ШЪ СИ КРЕЩЪ НА ВОЛЯ...А ТИ МЪ НЕ ЧЕТИ ДА СЪ НЕ ФРУСТРИРАШЪ....
22
2
 
1
 
! Отговори
до 22 преди 5 години
Намали децибелите, че видя какво се случи на Симеончов от нетърпимост към кресливи жени. КАПСЛОК ОФФ.
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ И ПРЕДПАЗЛИВИ, ЗАКЛЮЧВАЙТЕ ВРАТИТЕ СИ, НЕ ОСТАВЯЙТЕ ЛИЧНИТЕ СИ ВЕЩИ В КОЛИТЕ, НЕ ХОДЕТЕ НА МЕСТА КОИТО СЕ ПОСЕЩАВАТ ОТ МАЛКО ХОРА- ПАЗЕТЕ СЕ ПАЗЕТЕ СЕ, 21- ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ Е ЧЕ СМЕ НЕПРЕДПАЗЛИВИ- ЗАЩОТО НЯМА КАК ДО ВСЕКИ РАЗСЕЯН РОДИТЕЛ ДА ИМА ЧЕНГЕ. ВИЕ СУТРИН В ЛИЧНАТА СИ ЧАНТА 600ЛВ ЛИ ИМАТЕ.....
20
1
 
6
 
! Отговори
до Стеф преди 5 години
Основният проблем е в "Ние ги хващаме-Те ги пускат."
19
3
 
6
 
! Отговори
Стеф преди 5 години
До саПроблема не е ,че жената е оставила собствените си вещи в собствената си кола.Проблема е,че МВР не работи,не им пука,не ловят престъпници и даже не се опитват.Определено жертвата не е виновна.
18
1
 
10
 
! Отговори
са преди 5 години
Абе тия не се научиха и после реват!В кола пари,чанти,СД-та,якета и други такива,не се оставят!И аз с кола ги вземам моите деца и от две различни места,ама всичко си е в мен!При това къде живеем,че да си мислим,че няма ни окрадат,а?!!!
17
2
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
До ЦонюХахах май ти не си излизал по улиците скоро. Твоята жена така ли прави ( ако имаш жена де :) )Мутреса със 600 лв. Хаххаха.... Ако беше мутреса с 2600 щеше да е. 600 лв са и само прическа , маникюр , педикюр и оше 2-3 процедури. Развесели ме
16
0
 
11
 
! Отговори
Хора внимавайте!!! преди 5 години
Хора, внимавайте, защото крадците чакат бързащи, притеснени и разсеяни хора да забравят нещо в колата. Чакат пред детски градини, училища, болници, поликлиники, кафенета, будки за вестници... Никога не оставяйте чанти, лаптопи...Кражбите стават за секунди, без разбиване.На мен ми откраднаха чантата от колата с всички документи и пари пред една клиника. За първи път я забравям, защото бях много притеснена за болното ми дете. Усетих се след 1-2 мин. и се върнах, но чантата я нямаше. Факири!
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ограбена е от някое прогресивно нацисче, което плюе на майките, а пък отива да участва в протеста им. Ей така за декор!!
14
1
 
20
 
! Отговори
решение преди 5 години
Първа кражба-случва се!Втора кражба-рецидив!Губиш бълг.гражданство!Трета кражба заминаваш в Индия,Сомалия и др.екзотични места,без право да стъпваш тук до живот!
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
със сигурност чантата не е била на място което не се вижда. Най вероятно е поставена до шофьорското място.Когато я оставят на дясната седалка , все едно казват "ела кумчо изяж ме"Крадеца не знае какво има вътре, той вижда чанта, прави опит - иии бинго, пари, телефон и други нещица бонус.
12
3
 
9
 
! Отговори
някой преди 5 години
до 5: Кои са белите държави? Щото ако визираш Западна Европа, там никой не го прави, шансът да те окрадат е по-голям от България.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като повиси 3-4 дни по институции да си извади документите наново, ще се научи
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 2,забрави да кажеш да гледаме филми с Джеки Чан. Съвсем си се чалнал.Правилата са елементарни и много ясно че като си оставиш чантата на седалката ще изгориш.
9
1
 
19
 
! Отговори
Беселина преди 5 години
До ЦонюМоже да е взела заплата жената, недейте да плюете така. Като майка мога да кажа, че понякога е много трудно да носиш по 100 неща, докато носиш и детето. Наистина обаче белята става за миг, винаги отделяйте секундите, които са необходими за сигурността! Дано подхвърлят поне докуменитите на жената.
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Бижутата и накитите оставяйте на съхранение в сейф."Бижутата са направени за да се фукаш с тях, а не за да ги криеш в сейф. Ако не ги носиш, за какво си дал нереално високи суми за тях тогава? Самите материали, от които са направени са доста по-евтини от изработката им в бижута.