Без щети: Трусът край Вранча само уплаши хората

Не са постъпили сигнали в Добричка и Русенска област
28 окт 2018 12:35, Петя Славова
10
Без щети: Трусът край Вранча само уплаши хората
Снимка: Reuters

След земетресението, което разлюла Румъния тази сутрин, в Добричка област няма данни за нанесени щети, предава дежурният в областния съвет по сигурност. Все пак трусът е усетен в Добрич по високите етажи на жилищните блокове.

Още по темата

Епицентърът на земетресението с магнитуд 5.8, е в района на Вранча. Трусът, продължил няколко секунди, е регистриран в 3.38 часа, припомня БТА.

Не са постъпвали сигнали за нанесени материални щети в Русенско след земетресението, регистрирано тази нощ в района на Вранча, Румъния. Това съобщи директорът на противопожарната служба в Русе комисар Димитър Павлов.

Tрусът е бил с продължителност няколко секунди. Земетресението е усетено в Русе и в населени места на областта. В крайдунавския град най-осезаемо е било по високите етажи на сградите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
до ай сиктир преди 5 години
пишете за извънредното заседание на министерски съвет и изменението на пенсионната възраст, и вдигането и на 72 г.,-----------1 Април мина отдавна, бе!То, че дУпетатите и министрите ни са баш Хищници е безспорно, но не са чак толкова т...пи!Инстинкта им за самосъхранение не е изчезнал!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Пловдив се усети, макар и слабо по високите етажи. Скочих от леглото, защото мислех че ще последва силно люлеене и алармирах наште, а те ми викат, че си внушавам Повярваха, когато видяха полилеите в салона да се люлеят. Добре че не беше силно!
6
5
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
Усетило се е като в румънската АЕЦ, която е до границата ни. Разликата знаеш ли каква е? Проектите и на двете са горе-долу по едно и също време. Само че там вече работи, а ние понеже сме много умни имаме дупка и ядрен блок на склад. А най-безопасно е на дърва, ако ме питаш мене...
5
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3В Белене как се усети?Питам, щото там се тъкмят да градят АЕЦ...В земетръсна зона.
4
8
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Слабо, слабо, другарко Вранча Румънска! Аз Ви платих да повторите шоуто от 1977 г., а Вие се изложихте!
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трусът се усети и в Ловеч и Плевен.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
написано е
1
6
 
13
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Какъв трус бе ало пишете за извънредното заседание на министерски съвет и изменението на пенсионната възраст, и вдигането и на 72 г., ако е вярно тогава ще има истинско земетресение.