Пореден акт на насилие – селянин гръмна съседска котка

Не е ясно защо се е стигнало до убийството на животното
29 окт 2018 11:15,
69
Пореден акт на насилие – селянин гръмна съседска котка
Снимка: архив Reuters

Домашна котка бе простреляна от агресивен 33-годишен млад мъж в хасковското село Узунджово, съобщиха от МВР.

Службите информират, че на 112 е подаден сигнал за агресия срещу животно. Според собственичката на котката, 45-годишна жена, в двора й на улица "Ив. Губеров", е произведен изстрел, който довел до смъртта на домашния й любимец.

Още по темата

Полицията в Хасковска област веднага е реагирала на сигнала за стрелба. Органите на реда са установили заподозрения в извършването на деянието – млад мъж от селото на дамата.

От него е била иззета пневматична пушка, която притежава с удостоверение за уведомление. Веднага е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
3
 
! Отговори
Котката преди 5 години
Самият акт на насилие срещу котка означава, че този психопат посяга и на хора. Що за човекоподобна твар трябва да си да правиш подобни неща?!
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До егатиНе noFreeman, а неговаата котка е осъществила нещо, което се нарича естествен подбор.
48
0
 
1
 
! Отговори
Има разлика преди 5 години
Ако наблюдавате уличните кучета, ще видите, че когато има храна, те допускат до нея онова, което е болно и слабо, а иначе се боричкат помежду си за храната.Затова, нищо чудно, че домашно животно носи храна на стопанина/стопанката си, когато той/тя боледува.Това, което 40 описва е съвсем друго нещо. Това е естествената реакция на всяко животно, даже и на човек, когато се храни.
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 40Дрън дрън,разказах реална история. Жената живее в "Дружба", казва се Лидия Николова. Трябва да проверя кой номер беше блока, *** да я питаш. Това е краен блок, зад него е полето. В съседния вход има много роми. дали беше 45 или 46, не помня. Може и да бъркам, но беше след 40.
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 53Ама те бълхите знаят кого да налазят, най вече да е 'чист' българин, висшист и със слаби нерви! :))))))"Застреляй" тези от 'Меките Лапи' където не си вършат работата.
45
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съседа ми,учител,60 годише морук едноок,изперкал от малък,защото вероятно е бил жертва на физически тормоз от семейството и останалите деца,живее сам като пор вдовец,събираше де що има улични котки из махлата пред блока,в точно определен час и ги хранеше с кренвирши.В мазетата плъпнаха бълхи,котките започнаха да се катерят по колите и да спят по покривите и капаците,съответно последните са достатъчно надраскани и изпонапикани.........Питам,него ли да гръмна или котумаците,мамка и на всичките?!
44
2
 
7
 
! Отговори
пак той преди 5 години
Във телевизионният ми пакет имам поне три ТВ канала, които постоянно излъчват и пропагандират ловци и бракониери от села и паланки тръгнали да гонят кротки нищо не пречещи им животни, които се крият в средата на нищото по балкани и джендеми, но това не е насилие, това е ловен туризъм. Тука някакъв дръвник разгонил и изтрепал всичко, дето обитавало 5-те му декара, но и това не било насилие, но видиш ли уличната бездомна котка дето се окотва 8-ми път като я гръмнеш в двора си - насилие без предел.
43
1
 
6
 
! Отговори
егати преди 5 години
До noFreemanТи си враг на животните бе! Смоците са защитен вид и са доста симпатични според мен.5 декара двор пълен с плъхова, как пък не, освен ако там екарисажа не си е изхвърлял отпадъците. Плъхове по поле и извън канализация и хорски мръсотии не виреят
42
6
 
6
 
! Отговори
нетолерантен преди 5 години
Съседка изнася храна и събира котки да ги храни в общия съсобстен двор. Аз не съм съгласен и направих забележка, но ме игнорира. Оттогава се опитвам да ги полея със вряла вода от каната за чай. По често не успявам, но понякога имам и попадения. Това лошо ли е?
41
5
 
12
 
! Отговори
noFreeman преди 5 години
Двора ми е 5 декара и имам обикновена котка женска... от 5 години съм в имота и беше пълен с плъхове, мишки, сляпо куче, къртици и смоци... да ви кажа честно всичко изчезна за има няма 3-4 години... та... ако тоя го видя да убива това създание - то той никога няма да стигне до съда или полицията - ще го погреба барабар с котката!!
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плъзнали били котки из Амстердам...
39
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 37Ще те наяде още след 2-3 часа. Това е животно и за него, ти си парче месо, което няма да де бви, ако ги захапе.
38
4
 
9
 
! Отговори
до страшно преди 5 години
Ами, днеска котка, утре по човек...Човекът явно е с психически проблеми и ако не се вземат своевремени мерки/лечение/ с времето заболяването ще прогресира и последиците може да се окажат доста тежки за околните.
37
9
 
8
 
! Отговори
страшно.... преди 5 години
стаааашна новина, направо да обявим национален траур за котката, щото ако беше гръмнал човек от село, едва ли щеше да го споменат....аман от псевдонравоучители и псевдо загриженяци............срам за жур ..на ..лята.....СРАМ. с това ли ще ни пълните главите - с убита котка!?
36
4
 
5
 
! Отговори
баси преди 5 години
До анонимен 41Да така е, ако си я гледаш вкъщи и ако е здрава. Идеята котката да живее в двора на съседа, а ТИ котколюбив и състрадателен човек да я храниш с кренвирши през прозореца не е ок.
35
1
 
4
 
! Отговори
Ши преди 5 години
А новина ли е...
34
4
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Котката е изключително интелигентно и полезно животно и не пречи на никого .
33
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 17, 21, 23Ай стига фантасмагории бе,лиша ле била от кюфте,лишила се от лукче и от мишка!?Кучето което храниш и освен теб друг за господар не признава,я се опитай да му пипнеш,а не дай си боже да му отнемеш храната,веднага забравя всичко и скача да те лае и хапе!Животното си е животно!
32
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЯнаПреди години присъствувах на оглед на труп в апартамента на починала жена.Последната живееше сама с няколко котки,беше починала няколко дни преди това,а съседите са усетили ужасната смрад и алармирали МВР.Когато разбиха вратата,от жилището излетяха,като стрели 3 или 4 котки и изчезнаха надолу по етажите. При влизането в стаята на починалата,беше установено че котките са изгризали по-голяма част от китките на ръцете,а също така бяха започнали да ръфат и от лицето!А храна за тях имаше!
31
4
 
18
 
! Отговори
Яна преди 5 години
Този довод че котката ще те изяде ако умреш малко ми издиша, вероятно е така ако няма достъп до храна изобщо. Всички знаем историята на уругвайския отбор, описана във филма 'Живи', показва че и хората поставени в екстремна ситуация ядат хора, камо ли животно дето съвсем пък няма морални задръжки.