Цветанов отсече: България не се нуждае от предсрочни избори!

Някой не иска да се решават проблемите на хората, настоя той
30 окт 2018 16:30,
185
Цветанов отсече: България не се нуждае от предсрочни избори!
Снимка: архив "Булфото"

Страната ни не се нуждае от предсрочни избори, няма и заявена широка обществена подкрепа към някаква алтернатива. Това каза в Пещера председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, цитиран от БТА.

Още по темата

Той отбеляза, че няма криза в управлението, защото няма нито едно концептуално различие с "Обединени патриоти" по управленската програма и тя се изпълнява отлично.

"Когато някой иска да провокира криза, това означава, че той не иска да реши проблемите на хората, а да ги отложи във времето. Ние правим точно обратното. Искаме стабилна държава и фактът, че държавата ще похарчи с 5 млрд. лв. повече в сравнение с тази година и то без да се увеличи дефицитът, говори именно за стабилност, добре работеща икономика и отлична събираемост на приходите", обясни Цветанов.

По думите му в бюджета за 2019 г. 490 млн. лв. ще бъдат отделени за здравеопазване, 500 млн. лв. за образование и увеличение на учителските възнаграждения, икономическият растеж е висок и ще запази тази своя тенденция, а БВП ще бъде 116 млрд. лв.

"Това означава, че има изпълнение на 100% на управленската ни програма", отбеляза той.

В Пещера Цветанов присъства на откриването на обновената сграда на Община Пещера. При откриването й той посочи, че благодарение на съвместната работа на кмета, общинските съветници и администрацията, над 16 млн. лв. са влезли в общината по европейски програми и са използвани за различни проекти. Цветанов допълни, че и Министерски съвет е отпуснал средства за реализирането на проекти в Община Пещера в размер на 6.5 млн. лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
1
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
До Ай сиктир : Тия дни разсипниците на България от СДС , пак започнаха да пускат песента "Времето е наше" . Канят се пак да управляват-забравиха за страхотния шут на народа , с който той ги прати на сметището. Мислят си ,че като заблуждават с най различни измислени нови имена /ДСБ,ПАТРИОТИ,НФСБ,АТАКА И др./ , народа ги е забравил. Пак искат шут в ***.
142
0
 
0
 
! Отговори
ИВАНЧО преди 5 години
ДА , КРАДЕЦО , НЯМА СМИСЪЛ ОТ ИЗБОРИ . ПО ДОБРЕ ДА СИ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ТАКА КРАДЕНЕТО ,ДАЛАВЕРИТЕ И ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ,ДОКАТО НА БОГЪТ ВИ НЕ МУ СЕ ВДИГНЕ ПАК КРЪВНОТО.
141
1
 
1
 
! Отговори
марко преди 5 години
С две думи - краденье до дупка , апартаментьити , другарю с особена форма на главата
140
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-142,да икономиката на герберите-комунисти бизнесмени,се развива добре,пример е цената на петролните продукти,я питай,някой пенсионер с 209лева пенсия,дали икономиата се развива.
139
2
 
8
 
! Отговори
Като за суджука преди 5 години
Идва Хелоуин - ГЕРБ ще празнуват официално празника на тиквата!
138
2
 
7
 
! Отговори
Констатиращ преди 5 години
Пази божеот изгнил мост,от неканен гост иот човек *** на висок пост!
137
2
 
4
 
! Отговори
Край преди 5 години
При сегашната избирателна система верно не ни трябва НИКАКВИ избори. Да избирам между листата с послушковци на ББ и тази на Корнелия или листата на Доан или листата с послушковци на Сидеров/Каракачанов. НЕ МЕРСИ.Или правим истински избори - мажоритарни в два тура или не се занимаваме с глупости и продължавате да харчите нашите пари както решите.На това обаче винаги му идва края и най-често е лош за такива като Цветанов.
136
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С ГЕРБ сме добре, стига с тия червени русофили !
135
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога вече БСП и ДПС на власт !!!Икономиката ни се развива бързо, каза го и доклада за ЕС изработен от Уни Кредит!
134
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напротив, Цецо, напротив..............избори до дупка, докато си върнем БСП на власт!!
133
2
 
20
 
! Отговори
kiro преди 5 години
Не познавам лично г-н Цветанов, но от публичните обществени прояви които виждам, се ужасявам... сигурно добър човек, но да управлява бъдещето на България... боже! В частния бизнес повече от портиер или общ работник (не искам да обиждам никого), той няма шанс. А този г-н чертае и решава бъдещето на България. Заедно с Онзи Каба Асфалт Паша.Затова изчезваме като нация уважаеми сънародници.Не знам дали процеса е необратим... ама май минахме критична точка.
132
2
 
6
 
! Отговори
Футуролог преди 5 години
Този с членската карта във фалиралия ЦСКА не е ли в затвора?Или още си слуша хита на Веско:"Родната Държавна сигурност пази нашата армия"А кой махнаха СПИН трамвайчето на агитката на ЦСКА от сборният им пункт на Царевец до Централна баня където доброволно са сътрудничили на ДС срещу хомосексуалистите?Муамар Кадафи беше военен и червен комунист навътре в нещата за да го метнатЛев Инс и МЮСЮЛМАНИНА А.Петров трябваше да прикрият че босът на "наглите" Ивайло-Йожито е с брат от НДСВ на Бойко
131
1
 
11
 
! Отговори
Moocku_ преди 5 години
Господин Шебек,Не ви ли е срам публично да калкулирате бад 22 милиона откраднати пари само в Пещера?!?
130
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво да очакваме след като разговаряхме с изкуственият интелект в Абу Даби
129
2
 
17
 
! Отговори
Ясен преди 5 години
Ама Вие нямате образование, господине!
128
2
 
16
 
! Отговори
Я, СЕ СКРИЙ ЦВЪК преди 5 години
КОЙ ГО Е ПИТАЛ? МАЙ НЕ ГОТОВ В ДА ОТКРАДНЕ И ИЗБОРИТЕ, КАКТО ОТКРАДНА ЕДНИ ПАРИ ЗА ЕДНИ ШЕСТ АПАРТАМЕНТА? ДОКЪДЕ СЕ ДОКАРАХМЕ, ЕЙ ТУЙ НЕЩО ДА ДАВА МНЕНИЕ И ОЦЕНКИ. ХАЙДЕ, ПИПОНЕСТАТА ГЛАВА ДА ПОТИЧА ЗА ЗДРАВЕ, НАЛИ ЗАТОВА Е"УЧИЛ". ФИЗКУЛТУРНИЦИ, ПОЖАРНИКАРИ, ШОФЬОРИ НА ТАЯ ИЛИ ОНАЯ МУТРА, ВНУЧКИ НА АКТИВНИ, ОБИКНОВЕНИ КРАДЦИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ - ТОВА СА ГЕРБ. И ТАЗИ ОБЩЕСТВЕНА *** ИЗПЪЛЗЯ КАТО ВЪШКА НА ЧЕЛОТО НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА И "УПРАВЛЯВА ЛИ, УПРАВЛЯВА"
127
3
 
11
 
! Отговори
Игнатъ преди 5 години
Па за какво са му на Бгна избори, нали цецката пак че ги нареди...хахах жалка работа
126
16
 
6
 
! Отговори
Винету преди 5 години
А, няма проблем да направим предсрочни избори, които ГЕРБ отново ще спечели. А БСП за пореден път ще яде дръвцето.
125
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
напротив. избори до дупка.докато не са си замели под килимчето мискинлиците
124
6
 
7
 
! Отговори
Ай сиктир преди 5 години
Абе едни и същи са.Разделиха се на стражари и апаши.Борисов е партиен член на БКП,а Нинова мина през СДС.Къде виждате разликата.