Хванаха... отново, 18-годишният арестант от Благоевград

Тийнейджърът е с 5 съдебни регистрации в полицията
1 ное 2018 17:15,
12
Хванаха... отново, 18-годишният арестант от Благоевград
Снимка: архив "Булфото"

Полицията в Благоевград е задържала избягалия по-рано днес от Спешното приемно отделение в града тийнейджър, който бе хванат с дрога, съобщи "24 часа".

С.С бе спрян за проверка от полицаи в центъра на Благоевград тази сутрин. Проверка в масивите показала, че е криминално проявен с 5 регистрации - 2 за кражби, 2 за увреждания на имущество и 1 за притежание на наркотици.

При направен допълнително личен обиск, у него са намерени 0,6 грама канабис. След като е оформено 24-часовото му задържане, е конвоиран до спешното отделение за преглед.

Там дежурният лекар казал, че момчето не може да бъде задържано, защото има заболяване.

Тогава С.С поискал да отиде до тоалетната и един от полицаите тръгнал с него по коридора.

Момчето обаче започнало да бяга, влязло в лекарски кабинет и скочило през отворен прозорец. По-късно С.С бе обявен за издирване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Зъл преди 5 години
Правилно на български: "Хванаха отново 18-годишния арестант от Благоевград" - без многоточие, запетайка и пълен член! Три грешки в едно заглавие! Неграмотнико, я отивай да бъркаш кереч на някоя постройка, не ставаш за джорнализ!
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
намериха си полицаите начин да симулират дейност, да рекетират, а всички пляскат и се радват, никой не мисли дали не е манипулация информацията която се дава за тревата, все пак в швейцария дори е разрешено да се отглежда в къщи... по 2 растения на човек, в сащ си вземаш от уличен диспенсър с рецепта, я се събудете бе хора...
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4ти май нямаш деца а?...
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
интересно как за такова нарушение се толкова вдига шум и ресурс за нещо, което в западна европа ще получиш просто предупреждение от полицая... е те за това убийците са по улиците, мафиотите в парламента и подрастващите най-големите престъпници, не забравяйте също, че холандия е толкова богата държава благодарение на растението, което тук е анатемосано
6
0
 
7
 
! Отговори
Sonq преди 5 години
За 0,6 грама трева беше водеща новина, а Валерко между другото. Подигравате се с нас журналистите! Вкарайте го в затвора направо тъпаци21645
5
1
 
14
 
! Отговори
Полюцай преди 5 години
Никакво пикане този път. Дано само не му се доссере този път, че пиши го пак бегал.
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
еее ама като го хващате не го съобщавайте, избягал човека избягал, като се намери се претрепва, заровя и който от къде то е. Такъв никой няма го търси.
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брау. По триста заплати накуп и пенсия на двадесет и пет години. Ей тъй се работи, видими резултати.
2
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На 18 с 5 регистрации. Тоя определено ще се оправи в живота и ще стане примерен гражданин, дори може да стане премиер някой ден
1
0
 
11
 
! Отговори
Асан Кьоравио преди 5 години
Ай ! Хафте !