Катастрофа край Лясковец затвори пътя София - Варна

Майка и син са в болница след тежката катастрофа
1 ное 2018 19:47,
1
Катастрофа край Лясковец затвори пътя София - Варна
Снимка: Булфото, архив

Майка и син са в реанимацията на Великотърновската болница след тежка катастрофа на главния път София- Варна край Лясковец, предаде "24часа".

Жената е в травматичен шок, а момчето е със счупен крак, състоянието му все още се уточнява. Чакат се резултати от скенера, казаха медиците. Още една жена е пострадала по-леко.

Катастрофата стана минути преди 17 ч. в участъка между разклоните за селата Козаревец и Джулюница. По първоначални данни са се блъснали челно две леки коли с търновска и варненска регистрация.

На мястото огледите продължават, движението остава затворено повече от 2 ч. Товарните автомобили изчакват на място, а леките се пренасочват по обходен маршрут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тази уличка път ли му казват вече. В моя квартал улиците са два пъти по широки. Тази уличка можеше да се нарече път преди 40 години когато по него минаваха двадесетина москвича жугули и лади на ден. В днешното време когато и слепите и сакатите се качиха на автомобили тази уличка отдавна трябваше да се разшири и раздели с мантинела. Но едни другари решиха ще ше е по добре да се присвоят пардон усвоят едни евро мангизи и да си осигурят котилото до девето колено. Ами оФцете ше го отнесат кула.