Неизвестни потрошили информационни табла в Ловеч

Вандалският акт е извършен в Деня на будителите
2 ное 2018 12:37, Анисия Иванова
7
Неизвестни потрошили информационни табла в Ловеч
Снимка: Община Ловеч

Неизвестни са потрошили витрините на информационните табла на културните институти в Ловеч, намиращи се на ул. "Търговска" в центъра срещу театъра, съобщават от общинската администрация.

Актът е израз на грубо, вандалско незачитане на културата, и то точно по 1 ноември - Денят на будителите, посочват от община Ловеч.

Оттам добавиха, че има поражения и по таблата на изложбата, подредена пред общинската администрация, посветена на 100 години от края на Първата световна война.

От Община Ловеч призовават гражданите да опазват околната среда и активно да съдействат за прекратяване на тези безобразия. 

"Чудесно е, че гражданите са критични към всеки пропуск или грешка на общината и документират това със снимки в социалните мрежи. Но можем да бъдем също толкова критични и към онези, които рушат или загрозяват градската среда. Ако социалните мрежи "не виждат" тези хулигани, това означава подкрепа за тях. Покажете ги! Тогава ползата ще бъде много по-голяма за всички нас като общност", е коментирала кметът на община Ловеч Корнелия Маринова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се сложат камери на възлови места и по този начин ще хванем злосторниците
4
0
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 5 години
Това не е от вчера и само от .иганизациятаВсяко ново и хубаво нещо у нас на третият ден вече е поломено,изпотрошено,надрано или откраднатоИ после същите тези хора казват ,,Това е ц ......ска държава" Ами нали това сте вие бе трошачи ,крадци и менте,, графити"И това е САМО от млади хора,които така ,,мощно" влизат в живота.И не са само ,,***"
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес чух , че Ловеч има много професори. По статистика на МВР има много престъпници от колкото в други населени места. Направо се объркаш от много информация.
2
0
 
5
 
! Отговори
21st Century преди 5 години
Да си наемат цивилна охрана за тъмните часове и няма да има подобни изпълнения :))
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са могли да ги отберЪт