Монтата на протест: Най-бедните в ЕС с най-скъпите горива!

Недоволните блокираха продажбата в големите бензиностанции
56
Монтата на протест: Най-бедните в ЕС с най-скъпите горива!
Снимка: Reuters, архив

Над 100 шофьори протестираха в Монтана с автомобилите си в късния следобед днес срещу високите цени на горивата в града и региона.

Още по темата


Те блокираха за по 20 минути продажбата на горива в четири бензиностанции на някои от големите вериги.

Протестиращите преминаха в автошествие покрай бензиностанциите като спираха и ги блокираха, съобщи БТА.

Те заявиха, че е абсурдно в най-бедния региона в целия Европейски съюз цените на горивата да са най-високи, а животът - най-скъп.

Полицията ескортираше протестиращите без да се намесва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Монтанапротестгорива
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хана Монтана Ха ха ха После ми цъкам минуси като напиша че държавата ни е пародия.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама братушкитеее те са нашето спасение.xD
37
1
 
2
 
! Отговори
Ра$$$ово Ломско преди 5 години
И типично по български, повечето коментари са от различни и.дЕ.оти, които, вместо да се замислят, че наистина на маймуни ни направиха /не само с горивата/, тръгнали акъл да дават!! Вие там - така, ама ние - иначе!! Същите сте, баце, същите!!
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие не разбахте ли,че 100г Европа да ни дава пари и хиляди заводи да има в таз държава пак ще има дупка в бюджета и пак ще са ви ниски заплатите
35
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българино от Монтана,вие сте най-смотаният край.Не случайно наречен Северозападнал.Дори по време на соца бяхте на последно място в социалистическото съревнование.Колкото и да е малка страната ни, хората от различните региони са много различни.Другите мързеливи готованци са шопите,но от както София стана столица загладиха косъма.Не може само шльокавица да жулиш и да пустиньосваш управниците.
34
1
 
8
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Една Монта, две Монти, три Монти... типичният български професионализъм. После се чудите що сте зле.
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Питайте мъжа на другарката Нинова за цените на горивата, нали е директор в Лукойл.
32
1
 
3
 
! Отговори
Българин от Монтана преди 5 години
И защо мисля така, защото историята ни учи от учебниците, че повечето от политиците/не всичките/ са склонни да причинят истинско зло на много хора, заради лична облага, без скрупули и съвест. Затова са "силни" и затова към тях се приобщават слаби и жалки хора, които им "продават" предаността си срещу "закрила" и така оцеляват.Някой получават "държавна служба" други "печеливш бизнес", но всичките правят мерзавски неща за господарите си-Политици. А другите обикновени хора са техни "гостоприемници"
31
1
 
8
 
! Отговори
Българин от Монтана преди 5 години
И само да Ви кажа, политиците и политиката на една държава никога не е била в основата на икономическия, технологичния и културен растеж. Точно обратното. Така, че спрете да мислите, че някой от политиците -тия или ония, ще оправят нещата. Не НЯМА. Този, който може да оправи нещата, това сме всички ние - когато положим усилия за да сме по-умни, по образовани, по-работливи, по-професионалисти, по-сплотени и по-родолюбци, от сега- тогава ще се оправим. А до тогава ще търпим монополистите и тъпите.
30
4
 
5
 
! Отговори
Българин от Монтана преди 5 години
От една страна е обидно некои да ни вика селяни, от друга това е вярно, такъв си ни е манталитета, от една страна е обидно да ни казват че сме пропаднали, но от друга е вярно. Но това се отнася за всички без изключение. Та и въпроса с горивата е многопластов, от една страна небрежност, мързел и неграмотен,некачествен положен труд и от тук ниските заплати, лоша бизнес среда, от друга страна тия "лай---ри" спекулират до небето, защото от капиталист монополист- по-страшно зло за една икономика НЯМА
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Златев още не е сложил измервателни уреди,но играе карти с Тиквата и затова не го бара спец Гешев.Въпреки,че яко крадат непрекъснато повишават цените.
28
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето ви Лукойл , ето ви течна дружба - пълнете резервоалите и бегайте на Копринка
27
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да вземат и ГО да им намалят в Монтана, като са толко бедни, а?По 10к за стар таралясник имат, а 2.50 за литър гориво им е много? ***!
26
3
 
16
 
! Отговори
бай Христо преди 5 години
Какво е Монтата?
25
4
 
14
 
! Отговори
Тунджата преди 5 години
Само 100 шофьори е много малко, при положение, че в Монтана има със сигурност над 10 000 автомобила в движение. Кой ще ги чуе? Тука трябва тотална блокада на пътища, че да намалят с 10ст. горивото...
24
8
 
36
 
! Отговори
месара преди 5 години
Някой да прави връзка, че поскъпването на всичко е за да има пари за милиардите заеми на Боку? Работещите хора намаляват, заемите трябва да се плащат. За оставащите в гербавата дупка ще става само по-зле. Има ли останала разумна мисъл в промитите ви репи или на изборите пак ще се изтропате за герб.
23
1
 
11
 
! Отговори
до 23 преди 5 години
мн си т.ъ.п Саше, то като стане 5 лв дизела градския транспорт ще е без пари....
22
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано да стане 5 лева бензина че да си караме рахат по пътищата. Пък и старите таралясници по-малко ще замърсяват въздухаКойто не му харесва цената да ходи пеша. Има и обществен транспорт. Има и велосипеди, карането им е много здравословно.
21
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***, не ви е скъп бензина. Малки са ви заплатите .
20
9
 
17
 
! Отговори
Монтана преди 5 години
Ние поне не си мълчим, като повечето мишоци тука!!!