Карлос Контрера: МВР да наложи със сила ред в гетата!

Според него поколението там е скъсало връзка с държавата
Обновена: 5 ное 2018 23:02 | 5 ное 2018 22:45, Екип на Bulgaria On Air
68

В събота 12 роми от ботевградското село Врачеш бяха задържани след сблъсък с полицаи. Напрежението дошло, след като екип на жандармерията се отзовал на сигнал за силна музика в селото.

Един от обитателите на махалата отказал да си даде личната карта за проверка, след което блъснал един от униформените. Когато се опитали да го задържат, 30 души заобиколили полицаите и се опитали по всякакъв начин да осуетят задържането.

За да се избегнат сблъсъци, един от полицаите произвел предупредителен изстрел във въздуха, а освен това бил използван лютив спрей за разпръскване.

"При всеки скандал те изкарват брадвите", коментира общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера в "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR.

Според него в ромските гета е израснало едно поколение, което е скъсало връзката си с държавата. Освен това Контрера е сигурен, че ромите са загубили усета, че живеят в общество и в правова държава.

"Работата на МВР е да влезе със сила и да наложи ред в гетата", смята той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като не става с добро с лошо..бой докато им дойде акъла..и може да им слагат по една спирала докато раждат да спрат да се множат като бацили
44
2
 
9
 
! Отговори
Хе Хе преди 5 години
То освен да измаат по няколко дюнера и да се излегнат в патрулките пърдейки друго няма да вършат. Ако на тва му викат контрол АФЕРИМ МАШААЛА. Друго е да спрат социала за наглите престъпници и да трябва да работят ама няма да стане щото няма КОЙ да гласува.
43
13
 
7
 
! Отговори
Смешник преди 5 години
Този е нищонеправец. Пълен безхаберник и хрантутник. Ред в ромските гета трябва да има, но точно заради такива, като този индивид, ромите не зачитат никакви правила и закони.
42
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Карлос ......Български патриот от Никарагуа.
41
1
 
17
 
! Отговори
работата е изтървана преди 5 години
Демографски срив има, а той започва някъде около 1950-60, когато българите започват да правят семейства масово с 2 или 1 деца, след 1990 емигрират много българи, а срива се засилва, защото средностатистически семействата са с 1 дете, при социалните пък говорим за средно 3-5 деца като започват да раждат още като малолетни. Нормално е след 20тина години да се изравни броя на социалните и данъкоплатеца, но данъкоплатеца ще бъде предимно в пенсионна възраст, а социалния без социални ще вилнее.
40
7
 
7
 
! Отговори
До циник преди 5 години
Така си мислиш! Всичко държи шефа. Турчин съм израснал в гето, ще кажа на кратко. ЧОВЕШКОТО СЪЩЕСТВО НЕ Е ХИЩНИК ПРАВЯТ ГО ТАКЪВ
39
5
 
3
 
! Отговори
До циник преди 5 години
Май по новините само за роми четеш! Баща ти бойко държи медията и ти пълни с глупости главата! Истинските въпроси не те вълнуват защото си единия от глупаците на бай ***.
38
1
 
27
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Всякакво силово налагане на закон и ред е безсмислено,ако не се приложат ефективни мерки за рязко намаляване на раждаемостта и ограничаване на популацията!Крайно време е да бъде спряно наливането на пари в производството на ненужни "хора".Дали ще стане-едва ли....
37
14
 
5
 
! Отговори
Ром преди 5 години
Полицаите не са полицаи, те са стари бандити. Със нови ученици!!! Избрани баджанаци без школа, знам от опит!!когато не успея всичко да открадна то след мене полицая всичко прибира!!! Това ми е доказано от опит че са крадливи бандити.
36
26
 
4
 
! Отговори
Ром преди 5 години
Българите не виждат това което ромите виждат! Ромите в германия работят и се държат прилично!!! В българия не се се подчинявам защото полицаите не са полицаи!!! Първото което виждам е много агресивен бандит със агресивно държание!!!!!!
35
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Война на ромовете.Като чета коментарите, май по-голямата част от българите са за чуждестранния ром, което не е много патриотично.
34
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Възниква въпрос.Кой е по-ром.Дали ромът от Врачеш или ромът от Хондурас.
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !Тоя КОИТО НАРИТА ВЪЗРАСНАТА ЖЕНА В МЕТРОТО ,акъл дава .
32
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българи, дотам ли паднахте - интересите ви да защитава един кубински ром ?!
31
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете гетата без полиция... Не отивате, даже и като ви викат.за 2-3 седмици, ще ги изчистиме. Пис а ми вече - българин набилл Джангото, българина съден.
30
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Целта на Запада е в България да останем 4 милиона, от които 2 милиона етнически българи и 2 милиона турци и роми.Да не забравя..............и маймуните от Африка и Афганистан................около 500 хиляди!!!Няма да остане без хора тая територия!!Така искат масоните....................а най-много мразят България клана Ротшилд!!!
29
9
 
2
 
! Отговори
До 39-ия патриотин преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !Пази Боже някой с българското име Валери Симеонов да ми защитава националните интереси !До останалите швестериЛаjна сте!
28
1
 
22
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 5 години
Има си начини за справяне с налегналата ни проказа. Правителството би трябвало да вземе пример от Швеция, която започвайки през 1920-30 години, напълно си решиха проблема с тамошните Шведи. Всяка родилка след първото и раждане бива скопявана. До началото на втората световна, проблема е изкоренен. Преди десетина години се извиняваха, но сега нямат проблеми.
27
19
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Пази Боже някой с небългарското име Контрера да ми защитава националните интереси !
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тая територия липсва всякаква законност и справедливост,на този партията управлява,какво се прави на ущипан и изненадан?!