Катастрофи причиниха задръствания на Околовръстното

Само за денонощие у нас: 6 жертви на войната на пътя
6 ное 2018 10:37,
44
Катастрофи причиниха задръствания на Околовръстното
Снимка: Facebook/Теодор Михайлов

Две катастрофи причиниха задръстване и в двете посоки на Околовръстния път в София.

Едната катастрофа е станала преди моста за кв. "Драгалевци" в посока Пловдив, а другата - в посока Центъра.

Още по темата

Движението е затруднено. Все още не са ясни причините за катастрофите.

Шест души са загинали, а 18 са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР.

Общо в страната са станали 17 тежки пътнотранспортни произшествия.

В София са регистрирани 33 леки и 4 тежки катастрофи, при които е загинал един човек, а петима са пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До Да бе, даПо въпроса за вината на "задкормилните устройства" Защо аз следвам правилата без да е нужно да ме е страх от КАТ? Хора ли сме или ***? Да се обявяват камерите за скорост, полицайте да не се крият, да се сигнализира с фарове наличие на пост на КАТ, да се говори по телефона, да не слага колан, защо дневни светлини, защо зимни гуми, защо да правя техническо обслужване, защо да минавам реален годишен преглед, защо да плащам гражданска и винетки. И т.н. и т.н. Задкормилно у-во?!
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 26Ами някой се е движил със 120, вместо с 80 км/ч. Затова стават катастрофи. На Цариградско каката си забила главата и чати по телефона. Не гледа къде кара. Пиклюто решава да изпревари през средната каращия с 89км/ч в лявата лента и престрояващия се на същата лента в това време отдясната по чудо му избяга. От най лява лента в последния момент решават да се включат в отбивката за да прередят всички. Карат най-вдясно през "островите" и налитат на излизащите на ускорителните ленти.
37
4
 
4
 
! Отговори
До Да бе, да преди 5 години
При катастрофа се удря ламарина в ламарина, т.е. автомобилите са виновни. Това по същата "логика" по която се обвиняват шофьорите (специалистите зад волана, задкормилните устройства и т.н.). Защо не си зададете простия въпрос - защо шофьорите в България правят нарушения, най-вече чужденците и защо същите шофьори стриктно спазват правилата в държавите, в които се контролира спазването на правилата? Автомобила се удря в автомобил, шофьорите управляват автомобилите, контролът определя шофирането
36
2
 
1
 
! Отговори
Само не разбрах преди 5 години
"Едната катастрофа е станала преди моста за кв. "Драгалевци" в посока Пловдив, а другата - в посока Центъра."Само не разбрах кой участък на Околовръстното води към центъра с главна буква...
35
5
 
6
 
! Отговори
Да бе да преди 5 години
Не били ясни причините за катастрофите! Ясни са,многото "специалисти" зад волана ги причиняват.
34
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На суха настилка при хубаво време правят катастрофи. Какви ли трябва да са тези че катастрофират. От 40 години съм по пътищата но такова чудо не съм виждал. Как взимат книжки тези като незнаят и немогат да управляват МПС. Кой им е дал книжките и срещу каква сума.
33
5
 
2
 
! Отговори
месара преди 5 години
до 31 : правила има, но колко ги спазват? не може за всичко държавата да ти е виновна! всеки си мисли че неговата кола е бегачка. ти явно си "много умен", щом говориш за 80%!
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки ден има в различни участъци, вчера около 5 се бяха нанизали до колелото в Младост, днес на няколко км оттам. Докато не завършат Околовръстното, заедно с подстъпите към него все ще е така. Широк участък - тапа широк участък - тапа. Ами завършвайте го малко по малко.
31
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма държава по света, в която правилата да се спазват без държавата със силата си да налага спазването им. Кога най-после ще схванете този *** факт и ще престанете да обвинявате шофьорите?!
30
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата налага спазването на правилата - така е по света. В България е пълно с осемдесетпроцентници, кото смятат, че сами се избиваме.
29
5
 
2
 
! Отговори
месара преди 5 години
нито партия, нито личност, нито кат са виновни, народа явно деградира тотално! до кога ше се избиваме по пътищата, а не само ?!
28
4
 
5
 
! Отговори
Владурката преди 5 години
Все някой Ви е виновен.Обади се като стигнеш!
27
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типични катастрофи - лоша инфаструктура, липсващи или лошо поставени знаци и маркировки, пълна липса на контрол за спазването на правилата и логичният резултат - катастрофи. Според КАТ и останалите от онези 80% за това са виновни шофьорите....
26
3
 
4
 
! Отговори
Честен човек преди 5 години
Първа, втора, глей как се прай...
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Околовръстното е лошо направено в тази отсечка, а ако там се движат с до 70 км/час, а не с 120 км/час, задръстванията ще са от днес до утре.
24
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Околовръстното е ужасно направено, в отсечката правена по времето на ГЕРБ. Вече избягвам да минавам от там, предпочитам да мина през Центъра на София, въпреки че и в Центъра ГЕРБ се опитва да обърка сериозно движението.
23
3
 
6
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Кой се движи по Околовръстното с 70 км/час? Там с под 100 км/час не шофират. Казваш, че твоите предци 10 поколения назад само с коли са се движели и то с поне 70 км/час. Браво, точно така.
22
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Околовръстното е ужасно направено в отсечката Бояна-Младост и е 100 пъти по-вероятно да направиш катастрофа там в сравнение с преди, когато пътя беше тесен.-Да, така е.Преди се движехме с 5-10 км/ч и нямаше как... Сега при равен асфалт и 4 ленти в посока как да не се блъснеш... Много е сложно да се движиш със 70, когато предците ти 10 поколения назад само са бухали с мотиките и даже на кон не са могли да се качат.
21
10
 
7
 
! Отговори
Сат преди 5 години
Преди ГЕРБ да направи Околовръстното, то представляваше междуселски двупосочен път с по една лента в посока и с половинметрови дупки.Само за Околовръстното на ББ трябва да му целувате ръцете.
20
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както е направено Околовръстното шосе от ГЕРБ, е нормално да има по няколко тежки катастрофи всеки ден. Така околовръстна магистрала не се прави. Добре, че българските шофьори са доста добри шофьори с малки изключения, че иначе там щеше да е гробница.