Линейка срещу НСО: Кой е с предимство?

Израелският премиер ли е по-важен или онкоболна жена?
50

Клип с линейка, която е с включени светлини и стои в задръстване докато преминава кортеж предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи. Полицаят не я пропуска докато не премине кола на НСО, която е превозвала израелския премиер Бенямин Нетаняху. Действието се развива във Варна, съобщава Bulgaria ON AIR .

Клипът е с продължителност 3 минути, но движението на кръстовището до катедралата във Варна вероятно е спряно много преди това.

На кадрите се вижда кортежът, превозващ един от най-строго охраняваните мъже в света - израелският премиер Бенямин Нетаняху.

В края на миналата седмица морската ни столица стана домакин на среща на върха с негово участие.

Потребителите в мрежата обаче се разгневиха - той ли е по-важен или пациента в линейката? Според закона линейката трябва да бъде с включен не само светлинен, но и звуков сигнал.

От полицията във Варна обясняват, че на място шофьорът ѝ и регулировчикът са уточнили, че случаят не е изисквал спешно преминаване. В линейката е била жена с онкологична криза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не било сериозно. Та този пациент има онкологично заболяване, но може да чака и без това умира. Само ако знаеха в какви мъки живеят тези хора.
41
0
 
2
 
! Отговори
Алф преди 5 години
Е,стига де! Разбира се че НСО!! Особено,ако са охранявали най-паче почетния председател на НСО,пардон... на ДПС!!!
40
3
 
0
 
! Отговори
dramaqueen преди 5 години
много сте възмутени по форумите , борци за права и демокрация , човек ще си помисли, че някой друг ги е избрал да управляват - *** например, или Натеняху
39
2
 
1
 
! Отговори
Българино преди 5 години
Презумцията ,е ,че линейката вози 1 нуждаещ от помощ,а от решенията и времето на возещият се в кортежа зависят милиони!Анадън му!
38
7
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Линейката беше първа или втора кола на кръстовището. Както лапетата коментиращи записа казват - спряно е преди 5 минути пред коретежа.СЛЕД КАТО полицаят е ИМАЛ ВРЕМЕ да дискутира с шофьора дали е спешно или не - да беше го пуснал. Давай , минавай - по бързо. А ако шофьора беше казал возя баба с инсулт ? Щеше ли да има разлика. Боже как мразя България !!!ЩО ЗА ПРОСТОТИИ БЕ !!! СЕЛСКА, ДОЛНА ПРОТИВНА ДЪРЖАВА !
37
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видеото е 3.8 минути но ако съдиме по задръстването на светофара са минали наи малко 10 . Не е проблем Линейката да чака в нея няма специален човек има една онкоболна която е получила криза и чакането на светофара ще и се отрази добре. Ще умре и ще се оттърве от филията с мас. Да му мислят тези които още поне 20 години ще трябва да висят по такива задръствания заради един евреин и една филия с мас. Не случайно Васил Левски е написал. Народеееее..... Тупани е имало и преди и сега.
36
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С предимство е НСО, следва пожарна, полиция линейкаДокато има кортежи това ще е реда.
35
4
 
16
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Линейката естествено е с предимство, екипът на спешна помощ спасява човешки животи. Возещите се в коли управлявани от НСО погубват човешки животи, с данъци, ниски заплати, корупция и мизерия. Линейката е с предимство.
34
9
 
2
 
! Отговори
сджсджсж преди 5 години
Ами шофьора на линейката като е п*тка ще чака. Аз ако съм няма да им спирам на тъпите полицаи все пак си е в правото.
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой в България се движи с охрана на НСО - мафиотите, а българите мразим мафиотите. Доста рядко са чужди политици. Къде е тук новината?
32
5
 
4
 
! Отговори
dramaqueen преди 5 години
ама верно сте матрял - сичкото тука ли е *** ,или има някой ,който да не е в режим на радиоточка
31
1
 
6
 
! Отговори
Ей,дечурлига преди 5 години
Бърза помощ,полиция и пожарна имат взаимно честотите си и могат да общуват помежду си по всяко време.
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е как, Израил е винаги с предимство.
29
8
 
8
 
! Отговори
dramaqueen преди 5 години
Нетаняху е един от най-строго охраняваните политици в света - няма как да пуснат линейката пред кортежа, дори да е била супер спешна - това е, коментарите са излишни. Който е летял с Ел Ал знае за какво става дума. Особено пък в държава, в която вече е имало атентат срещу израелски граждани.
28
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това показва омразата на българите към политиците. Другото е, че всеки си представя как утре, ако той е в линейката, може ***, докато линейката чака да минат поредните мафиоти.
27
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боко е винаги с предимство, другото не е мтриал
26
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашите дипломати, когато ходят напред-назад по света почти никъде не им дават предимство, ама ние нали сме гъзо.ли.зачи.... какво тук значи някакъв *** народ и още повече здравето му?!Това си е нареждане отгоре, кортежите да са с абсолютно предимство. Хайде да излезе Б.Б. и да разкаже за случай в друга държава, в която са спрели линейка, за да мине той или някой друг български представител.
25
0
 
2
 
! Отговори
Чекай преди 5 години
До МентакиТочно Б. ще ги оправи... Що пари се прибират от тях бедна ви е фантазията и за това трябва да се държат много мило с тях..
24
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 24. А бе умник, според теб седмица преди обявяват мршрута и часа в който ще минава кортежа? Верояно трябва да обявят и къде ще спре и отворят прозореца за го гръмнат. Пълен безхаберник си.
23
3
 
9
 
! Отговори
До 18 преди 5 години
Ти в кой век живееш бре?Пеша или с гълъби искаш да си общуват шофъора и полицая.Има един,, уред" който се настройва на определена честота !!!!!,и се общува от разстояние в тези служби.Сещаш ли се как се казва и как се ползва дечко-философ неграмотен.Аман от такива непросветени,,умници"