Музика с кауза: Да помогнем на Ради от Перник да пребори рака

Благотворителеният концерт ще се проведе на 9 ноември
6 ное 2018 12:07,
3

Доказано е, че музиката докосва душите на хората и ги прави по-добри. Неподозираната сила, която крият нотите, може да накара хора от различни култури и религии, хора с различни идеи и ценности да застанат рамо до рамо. Музиката има способността да обединява обществото около различни каузи с една единствена цел – добротворчество.

Затова и в името на доброто на 9 ноември фолклорни изпълнители ще се качат на сцената на спортната зала в Перник, за да помогнат на Радослав Енчев от село Ноевци, болен от тежко онкологично заболяване, нуждаещ се от 50 хил. лв. за медикамент.

Част от организаторите на благотворителния концерт - Ива Валентинова и Ева Валентинова, са категорични - всички изпълнителите са се съгласили да участват за много кратко време.

"Организирах ги за 30 минути всички, съгласиха се веднага. Всички се включват като граждани. Това е жест на редица именити артисти. Перник не е далеч - на 30 минути от София е, нека хората да заповядат", каза пред Bulgaria ON AIR Eва Валентинова.

Един от участниците - Илия Луков, уточни, че най-важното е здравето: "Добре е да помагаме на хората, които имат нужда".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, Ради е един много добър човек! Познавам го. Молбата ми е към жителите на Перник - посетете благотворителния концерт. Билети няма да се продават, но и всяка малка сума пари ще даде надежда на момчето! Дори и да нямате възможност, и да оставите нищо, Вашето присъствие ще зарадва клетата душа! Нека да използваме случая и да продължим да бъдем хора!
1
0
 
1
 
! Отговори
Перник преди 5 години
Доколкото ни е известно момчето е болно от левкимия, а не от рак. Има известна разрлика