Жена загина при катастрофа тази сутрин в Сливен

Два автомобила са се ударили на бул. "Бургаско шосе"
7
Жена загина при катастрофа тази сутрин в Сливен
Снимка: Булфото

69-годишна жена е загинала при катастрофа на бул. "Бургаско шосе" в Сливен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за инцидента е получен тази сутрин в 07:42 часа. Съобщено е за настъпил пътен инцидент на булеварда преди бензиностанция "Лукойл".

Лек автомобил, управляван от водач на 38 години, е ударил лек автомобил "Опел", управляван от жена на 69 години. От произшествието на място е загинала 69-годишната жена. Тя е пътувала сама в автомобила.

На мястото на инцидента са екипи на "Пътна полиция" и експерти. Извършва се оглед и процесуално-следствени действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
са преди 5 години
Абе на други фирми от други браншове не им пишете имената,щото е реклама,ама на нефтените им ги пишете!Защо ли е така?!!!!
6
0
 
2
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
е връх на цинизма....
5
1
 
6
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
До ???? Ами да му бръкнат де, ама това държавата трябва да го направи, аз не мога! Да бръкнат в джоба не тези, които дрифтират по улиците на градовете ни, които всеки от нас вижда всеки ден, на тези които минават през обувките на пешеходците, на тези които при ограничение 50 км.ч. карат със 120 и т.н., а не да намаляват обезщетенията, които пострадалите от ПТП трябва да получат. Не може за хулиганите на пътя да го отнасяме ние, като качат цената на ГО или да накажат пострадалите от ПТП, което
4
0
 
5
 
! Отговори
???? преди 5 години
До bluesky1 А как според теб да се намали броя на произшествията ? Никой не тръгва на път с цел да направи ПТП. Когато на българина му се бръкне в джоба ,тогава ще стане по внимателен,всичко друго е само приказки на пазара.
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно ли е че смъртта е в следствие на катастрофата? След като е близо до бензиностанция, може да е получила инфаркт като е видяла цените на горивата и тогава да е катастрофирала.
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До bluesky15 загинали на ден средно е имало при хубавото време.Сега при лошата демокрация загиналите са 2 на ден средно.
1
1
 
12
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
До пет загинали на ден вече не е новина в Бг, а обикновена статистика! Пишете, когато са загинали при ПТП десет и повече на ден! Докато за управниците е важно да не фалират застрахователите и затова искат да се въведе таван на обезщетенията, плащани от застрахователите на пострадалите при ПТП, а не е важно да се намали драстично броя на произшествията, ще е така....