Нагли обирджии нападат пенсионери в Пазарджишко

През последните дни са установени два случая на кражба
31

Нагли обирджии нападат възрастни хора в Пазарджишко. Само през последните дни те са се опитали да проникнат в домовете на хора от селата Огняново и Алеко Константиново. Възрастните хора не са пострадали, но са притеснени след случилото се.

Крадците се промъкват в къщата на 77-годишния Милан Чолаков от село Огняново, докато възрастният мъж спи. Пенсионерът отказва да даде пари на крадеца. Нападателят претърсва цялата стая, но не открива нищо и си тръгва.

29-годишният крадец, който е от същото село, е задържан от полицията.

Други двама обирджии - на 18 и 19 години, са заловени за нападение над 85-годишна жена в друго пазарджишко село - Алеко Константиново. След като възрастна жена посетила местна пощенска станция, е била нападната на улицата от млад мъж, който бутайки я, успял да вземе дамската ѝ чанта, в която държала портмонето си с цялата пенсия.

Работата и по двата случая продължава, образувани са полицейски производства.

Още за двата случая вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТЯХНАТА ПОЛИЦИЯ УЖ НИ ПАЗЕЛА.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се споменава етноса, значи ясно
25
0
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Медиите отказват да разпространяват истории с етническа престъпност. Да влязат е нормално често срещано и за това го казват. Виж да ти направят предложение за покрива, изолация или улуци на ниска цена не го казват на хората да се пазят от такива.
24
0
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Мене ме нападнаха в Гаража ми в София тумба роми и ме обраха осред бял ден! Какво остава за някакво си село. Много са брутални заплашват и не им пука от Полиция.Направих грешката да се оплача в полицията която нищо не направи освен да напише преписка до прокурора а той каза, че няма престъпление те са си искали аз съм давал.
23
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това ще е живота в малката индия на европа наречена бг.
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДуроЯ кажи Дуро една маала дето ГЕРБ е спечелил избори? Я кажи кметове на коя партия единствено са посмели бутали незаконни постройки? След тях май е и ББ. Я кажи когато за пръв път кмета от ГЕРБ в Бургас взе мерки срещу денонощния музикален тормоз, общински съветници от кои две партии плачеха по телевезиите в защита на социално слабите купонджии? Бегай на протеста на майките, че К раздават надници!
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не казвайте нещата с истинските им имена, щото Дойче Веле и БХК ще ни обвинят за "етническата престъпност". Сигурно е, че това няма реши проблема. Още по-сигурно е, че ще даде както в цяла Европа обилна храна за развитие на национализма. Извращаването на иначе хубави неща като либерализма и глобализма в свободия ще доведат до естествена реакция на обществото и както през 30-те години на миналия век ще ни донесе нови диктатури и леш на определени етнически групи.
20
4
 
8
 
! Отговори
Дуро преди 5 години
Случаите са десетки и то в цяла България,но по селата и малките населени места.Това е така , защото ГРАБ ПРИСЪСТВА ТРАЙНО,НО ТАЙНО ЧРЕЗ ПОЛИЦИЯТА В ТЯХ!Грабежите са на възрастни и самотни хора,та те са най-уязвимите и беззащитните.
19
0
 
17
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Пожелавам на нашите скъпи депутати и полицаи да ги сполети същата съдба един ден. Тиквата НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ СТАРИТЕ И БЕДНИТЕ
18
0
 
5
 
! Отговори
БСП ето тва е новина преди 5 години
Нагли пенсионери обрали невинни обирджии.Ама някой ден те и мутрите ще се пенсионират.
17
0
 
30
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
,,Толерантността в един зверилник е равна на смърт,, /Н.Хайтов/ .........Кой разбрал ,разбрал...
16
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рокери, скинари, килъри и прочие...Ние сме бъдещето! Нека пазим пернишките улици,!
15
1
 
12
 
! Отговори
Контрашпиц преди 5 години
.. ако идеше реч само за римляни - добре...те даже не "върлуват" по БГ..., да не ти се случва да ти навестят дома- "Твоята Твърдина",.и Бат' ти Бойко и чичко ти Радев ще си бъркат в носа, докато измислят кой да излети, за да го отнесе.Да казвам ли за коккошката, прошката и милионите и законитв?
14
0
 
28
 
! Отговори
shit country преди 5 години
нещо за чехия да кажете? там разрешителните са формалност.. а тука и да имаш какво... не може да го ползваж. просто го даваш на *** и после те съдят че са ти го откраднали щото е твоя отговроност.пародия комунистичеса клоака
13
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То в пазарджишко са само престъпници, неудачници и бандити. Даже школа им направиха, за да може да се доосъвършенстват.
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** 30 г. Лежи на дивана и мълчи като плъх. Нищо не прави за семейството и роднините, за родина не говорим изобщо. Води се и вилнее кой как иска. Реших пак да емигрирам, роба е роб в главата си до живот.
11
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАко патриотите се махнат от властта,ще стане още по-зле,много по-зле с малтретирането на пенсионерите по селата!Патриотите са тези с подкрепата на герберите,които що-годе държат някакъв ред.Ако се махнат патриотите ще стане ужас,това е истината.
10
1
 
36
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Захариева иска да се Узаконят Ромските Нападения - тя е подписала Договор с ООН за Прием на Престъпници и Убийци бягащи от Африка и Азия , всички тези Изверги са Бойци от ИДИЛ . Договора подписан от Захариева важи за Прием и Разселяване на тези *** САМО на Територията България .
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като им обясняват права, истанбулска конфенция и не знам какви още джендърски закони, конфенции и т.н. тия ще си вилнеят защото няма респект!
8
2
 
7
 
! Отговори
Контрашпиц преди 5 години
Пак ли??¿?1) Щото нямат 2 лв , да се обръснат, какво остава да си викнат "частна медия"2) а, ако бяха 'Гали', щеше да е друго, нали? И Т.Н....3) на симка всички са еднанакви ...и т.н.....,