Бременна ранена, заради безстопанствени коне на пътя

Двама младежи в региони загинаха след сблъсък с каруца
13 ное 2018 07:40, Петя Славова
25
Бременна ранена, заради безстопанствени коне на пътя
Снимка: Bulgaria ON AIR

 Безстопанствени коне предизвикаха тежка катастрофа на подбалканския път София - Бургас снощи.

28-годишна жена, бременна в 6 месец, се блъска с автомобила си във внезапно излезлите на пътното платно коне. Колата се преобръща и излита на 20 метра от пътя.

Още по темата


Инцидентът става до село Габарево. Бременната жена е транспортирана от спешна помощ в казанлъшката болница. Тя е вън от опасност за живота. Има травми по тялото, предаде Bulgaria ON AIR.

Ползвала е обезопасителен колан. Оставена е за 24-часово наблюдение в родилното отделение на болницата.

Припомняме, че преди по-малко от месец в региона загинаха двама души, след като на главния път имаше необозначени каруца и двуколка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те ме ограбиха осред бял ден в София та какво остава за селата!Много са хитри и много лъжат въобще не говорете с тяхПитаха ме за покрива Аз ги питах за цената и те ме излъгаха А после рекет чрез заплахи а Полицията ни лук яла ни лук мирисала прави преписка до прокурора а прокурора отказва да образува досъдебно защото нямало престъпление трябвало да ме набият най малкото а аз съм дал парите без бой!Една комшиика пенсионерка я попитали две ци-га-н-ки Колко и е часа ? И и взели ПРОТМОНЕТО
15
0
 
12
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
ТЕ избиват старците по селата и градове....ТЕ изнасилват по села и градове...ТЕ ни убиват по пътищата ... Правителството нехае ..
14
0
 
7
 
! Отговори
Митко преди 5 години
Преди няколко месеца за малко не блъснах стадо коне на подбалканския път близо до Пирдоп. Беше 6 сутринта, тъмно, на дълги и карах с особенно внимание благодарене на шофьор който ми присветна с фарове. Въпреки че карах с около 60-70 км/ч, конете ги видях в последния момент - бяха тъмни и буквално "изплуваха" от тъмнината. Бяха по цялото платно и успях да спра сравнително меко, но беше на косъм. Ако карах с 90, нямах шанс. От 112 вече знаеха, но коне са си там, на поляните и сега...
13
0
 
13
 
! Отговори
Бат Гойко преди 5 години
Няма безстопанствен кон,все някой индианец го експлоатира!
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това с конете взе да става типична гледка за България...кръстосват пътищата където им падне...все едно ,че са на някое пасбище в Рила ...където съм виждал да се разхождат свободно....дори мога да посоча и конкретен пример със стадо коне в землището на с.Средногорово,община Казанлък,където 10-20 коня и жребчета си се разкарват вече месеци наред по пътя(и денем и нощем и в мъгла) ,който свързва селото с града и собственика им най-нагло продължава да си ги пуска...все едно ,че това е прерията...
11
1
 
6
 
! Отговори
До 15 преди 5 години
Я не се прави на интересен, бе ***! Поредния голям експерт зад клавиатурата. Ти виждал ли си някога подплашен кон? Ще ти скочи на таралясника преди да разбереш какво става!
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Апропо, в статията тук не се споменава - блъснала е 2 коня, и 2-та са дали фира.
9
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коне - лошо, но за мен проблема е във водача. Ако е нямало видимост - трябвало е да кара по-бавно. Ако е имало видимост - трябвало е да може да спре.Реално погледнато - карала е със 100-110км/ч на къси(?!?), скочила е на спирачките и е нашибала двата коня с 60-70км/ч, за да може да се влачи 20 метра след това. Ако е карала на дълги - щеше да ги види от далеч. Ако е карала с 80-90, щеше да намали до 20-30 и нямаше да се преобърне, нито да се влачи.И това бременна кара така. Яко!
8
5
 
6
 
! Отговори
Бе преди 5 години
то да са само коне...Всеки, който е пътувал за Гърция през Маказа или Златоград, знае за стотиците крави и някой и друг кон, които се пускат съвсем свободно от турските села наоколо. Движат се както и където намерят за добре, и както си караш по пътя след всеки завой можеш да налетиш на ***. И така е от години. Всеки ден да стават катастрофи, на ония никой нищо няма да направи!
7
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера в столичния квартал Христо Ботев спира патрулка с трима полицай и започват да спират коли и в този момент по край тях идва каруца с три 15- 16 годишни ромчета които я управляват! Полицаят дето тръгна да спира коли се обърна с гръб към храсталаците докато минаха ромчетата! Аз в този момент минавах пеша с детето на отсрещтния тротоар и гледам невярващ на очите си! Е това са им наредили на полицате отгоре!Трябваше да снимам но всичко стана много неочаквано и бързо!
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кон бе кон
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оттървали сте новината, че преди 5 дни в същия регион такси се блъсна в кон :))) Типично за региона...
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех коньо, коньо, кой те остави така.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Полицайте са безсилни. Онези не знаят да четата и не могат да подпишат акта. А, ако могат, всички изпиват и няма какво да им вемеш.
2
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Миналата седмица минах от там.Преди едно от селата един кубинец,беше заклещил каруцата в едни храсталаци до пътя.И дърпа ли дърпа коня ама каруцата в дърветата,почти във въздуха.Жив късмет,че някой не го направи на кайма
1
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
полицията не спира да глобява шофьори - това добре, но онези другите, които правят поразии, а само права чакат, кой ще спре. Държавата трябва да има ясни закони за подобни случаи и тези хора да влизат в затвора - те са друг вид джигити!