Пребиха ученик до безсъзнание в центъра на Ловеч

Множеството свидетели не пожелали да му помогнат
14 ное 2018 09:23,
40

Ученик от Софийската духовна семинария беше зверски пребит в центъра на Ловеч, съобщи Bulgaria ON AIR.

Младежът имал среща с приятелка, когато бил обкръжен от шестима души, които го нападнали пред множество свидетели.

Още по темата

На 31 октомври Росен Нечов се прибира в родния си дом в Ловеч. Разказва, че преди това с него се свързала бивша съученичка от началното му училище и го помолила да се видят в центъра на града. Отишъл там със сестра си, но с изненада открил, че момичето не е на посоченото място, a само нейна приятелка и шестима младежи. Един от тях бил бившият ѝ приятел.

Росен бива заобиколен и нападнат. Ударите продължават дори, след като Росен изпада в безсъзнание пред очите на десетки свидетели. Никой обаче не му помога.

Момчето е транспортирано до болница, където престоява няколко дни на системи. Освен изпочупени зъби и множество синини, младежът изпитва трудност при хранене.

След случилото се бившата му съученичка не му се обажда.

От областната дирекция на МВР в Ловеч съобщиха, че извършителите са установени и разпитани. Материалите по случая ще бъдат предадени на Районната прокуратура в града, а оттам ще преценят дали ще има разследване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
postradal pasi преди 5 години
Боко Мутров се е вкопчил във властта като кърлеж и не иска да я пуска казал е само през трупа ми
31
0
 
1
 
! Отговори
Коментатор преди 5 години
Ако това беше мой син тези шестимата досега щяха да бъдат видяни само на некролози.
30
0
 
0
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Да внимава другия път с какви *** общува във FB.
29
1
 
1
 
! Отговори
Маймун Теди преди 5 години
Гинка, Гинка от Лесидрен е. Тя бие наред.
28
0
 
5
 
! Отговори
До Как е възможно! преди 5 години
Съдебните власти са направени от кадри, а Право записваха САМО деца на комунисти и активни борци. Сега децата на тези деца също са кадри там (става с много пари разбира се). Това е зона ТАБУ защото е много важна: независимо кой е на власт - те са си те и от ТЯХ зависи много, но те са независими!
27
0
 
3
 
! Отговори
Как е възможно! преди 5 години
Да не сме при СОЦИАЛИЗМА?Какво бездушие от съдебни власти и следователи! Защото е семинарист? Мразите религията, ГОСПОД?Ако беше от БСП, веднага щяхте да хванете БИЯЧИТЕ и МОМИЧЕТО, ПОДВЕЛО ГО! А може би родителите са служители на МВР Ловеч или важни дейци на БСП в града? И не можете да ги съдите? Неудобно????
26
0
 
8
 
! Отговори
До Гробокопач преди 5 години
"Тук аз лично най-сурово бих наказал момичето за злоумисъл, интригантство и осъществяване на рецидив чрез организиране на престъпна група."_________Точно това си помислих! Те даже не са я разпитали тази съученичка...
25
1
 
2
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Аааа баце Бойко, що така си възпитал тея 6ма младежи а? Затова ли гласувахме за тебе а? Въййй... оставка баце Бойко, щото народа не си върши задълженията и чека на готово, оставка баце Бойчо, оставкя!!! И щото ковврите са леки и затва оставка баце ти Бойчо, и щото сме тъпппи и за тва ти си виновен баце Бойчо... ОСТАВКА!!!
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората тръгнаха на протести, писнало им е от всичкоБойко Борисов не възпитава децата, това е проблема!
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко Борисов преби момчето, видях го!
22
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момчето в болница, в безсъзнание, с избити зъби, и няма никой задържан. Това е пародия на държава.Tочно заради това родих и отглеждам децата си навън
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tочно заради това родих и отглеждам децата си навън
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че това го писахте и миналата седмица???
19
2
 
34
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Е, да де! Като е слабо момчето, защо шестима отиват да го бият!? Спорове за жени се решават 1:1! Ако си заслужава жената, де!
18
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да горят тия нещастници. Да се замислим. Какво като е слабо момчето? А какви ценности трябва да имат тези лигавници. Възпитание, вяра, ценности. Къде са?? Хората тръгнаха на протести, писнало им е от всичко. Добре, лоши са политиците, но какво ако оставим децата в такива ценности, да не знаят защо живеят, да не знаят колко е важен чуждия живот, че и свободата си има граници и не може за всичко да си отмъщаваш по подобен начин. Възпитание, родители! Жив. видове измират, да останем поне хора!
17
0
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ПРЕБИТ Е ЗАРАДИ ЖЕНСКА! БИВШЕТО И ГАДЖЕ ЯВНО ОЩЕ СЕ ЧУВСТВА СОБСТВЕНИК!АКО БЕШЕ ГЕЙ НЯМАШЕ ДА ИМА ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ!
16
1
 
15
 
! Отговори
Bill C преди 5 години
Това е България днес, а тоя главата варел на МВР ще ми се хвали днес по телевизията, и горд дори го раздава
15
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
странно, почупвам от бой някой съдия на път към къщи, после ме разпитват и се прибирам. После прокуратурата да мисли докато си пека г*за в някой Африкански курорт.Такова престъпление би следвало да бъде разглеждано, като опит за убийство и да се наказва най-строго!
14
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямаме работещо правосъдие и всички *** се възползват от това. Я да ги тръшнат в затвора за 10 г. и да видим дали така лесно всеки ще се прави на бабаит. 6 л.екета се бият срещу 1 момче, това говори много що за мекотели са тези шестимата, а съученичката е най-голямия ***.
13
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
множество свидетели не пожелали да му помогнат... как точно да му помогна срещу шестима яки *** *** ? ако пък случайно съм кат Рамбо и ги натръшкам, после ще ме съдят и осъдят... тук интересното е, че има доста случаи на осъдени помагачи, а не на самите извършители. Също ми е интересно, ако почнат да им дават по няколко години ефективно ( и на извършителите, и на ***, която е в основата) на такива, щото това си е тежка телесна повреда, според мен, дали ще има масово такива случаи ?