Констатираха нарушения в 2 автошколи

Открити са пропуски в отчитането и издаване на допълнителни картони
Обновена: 16 ное 2018 16:37 | 16 ное 2018 16:37,
4
Констатираха нарушения в 2 автошколи
Снимка: BulFoto

В две автошколи в Пловдив и в Пазарджик са констатирани нарушения след операция, проведена 13 и 14 ноември от служители от "Икономическа полиция", ГДНП, Националната агенция за приходите и Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация", съобщиха от МВР.

В проверена в Пловдив автошкола са установени пропуски при отчитането на приходите, за което е съставен протокол.

При проверка на друг учебен център за подготовка на водачи в Пазарджик служителите на ГДНП и ИАА са установили, че дружеството е издало допълнителни картони на кандидат-курсистите, преместени от друга автошкола, което е в разрез с установените методологически изисквания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
И ко прайм, ся?
3
0
 
4
 
! Отговори
;) преди 5 години
Най-корумпираните катаджии са в пловдив. Сигурно затова всички там шофират като безсмъртни, а областта е неизменен първенец по смърт на пътя в България.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не не са проверили само две, а само две не са на даяджии и катаджии и целта е да ги затворят. Сега на мода са така наречените фирми за консултантски услуги и правна помощ. Там си плащаш такса, за услугата, която всъщност е такса спокойствие и никой не те бара. Издават ти психо, книжки, категории, адр-и и въобще каквото ти душа иска. Но фирмите са на държавни хрантутници, обикновено клесави шефчета, но пък и те се отчитат подобаващо на баш суджука-хипертоник.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само две ли са проверили?