Протестиращи блокираха изхода на Бургас

От полицията въведоха алтернативен маршрут за пътуващите
18 ное 2018 15:21, Красимир Ангелов
115
Протестиращи блокираха изхода на Бургас
Снимка: Булфото, архив

Изходът и входът на Бургас в посока автомагистрала "Тракия" са блокирани от протестиращи с автомобили. От двете страни на пътя има засилено полицейско присъствие, като за реда следят и служители с няколко автомобила на жандармерията.

Още по темата
Движението е спряно от полицейски патрули още на колелото на изхода на Бургас по посока автомагистрала "Тракия". От обратната страна също полиция предупреждава шофьори, че не могат да преминат през блокадата. Има призив сред протестиращите да пропускат само автомобили със специален режим на движение.

От пресцентъра на ОДМВР разпространиха и информация за обходните маршрути, които могат да бъдат използвани от водачите. Въведена е временна организация. Колите, които се движат в посока София могат да използват надлеза на "Лукойл", а оттам могат да се качат на магистралата от пътен възел Камено. Колите, които пътуват за Бургас от автомагистрала Тракия, се отбиват от пътен възел Камено.

Два протеста се провеждат и  близост до Ямбол, като участниците в единия са блокирали движението по републиканския път между Ямбол и ГКПП "Лесово" край разклона за село Тенево. Исканията са за повишаване на стандарта на живот.

След близо два часа блокада протестиращите шуменци се оттеглиха от пътен възел "Белокопитово" на автомагистрала "Хемус". Образувалите се колони по различните направления на движение се пускат поетапно, съобщиха от областната дирекция на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
11
 
19
 
! Отговори
На Курни мъжо й преди 5 години
Що не блокират Нефтохима , а пречат на обикновените хора !?
10
1
 
11
 
! Отговори
Тренчев преди 5 години
Сокерес ва ора?
9
22
 
16
 
! Отговори
Край преди 5 години
Блокирането на пътища е абсолютно незаконно и диво-просташка проява. Държавата да сложи край на това със желязна ръка.Какво значи -сега имам свободно време и щото протестираш да блокираш път та тези дето си имат работа да не минават. Ми утре теб като ти трябва пътя пък аз го блокирам щото протестирам срущу ланския сняг как ще ти е. Това е най сигурния начин да се избием.
8
6
 
24
 
! Отговори
Бургазлия преди 5 години
Къде е Чичо Митко-кмета? Нека да излезне да го попитаме нещо.
7
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според оценки на вътрешния министър на Франция при протестите там са участвали под някаква форма 280 000 души. Протеста е по повод на нова екологична такса, която ще добави към горивото 3 евроцента. Ако средния французин зарежда един пълен резервоар на месец - около 50 литра, това означава че ще плаща 1,5 евро на месец повече. И за 1,5 евро месечно Франция се вдигна на революция, а българинът спи.
6
12
 
35
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Бойко е пътник.
5
13
 
39
 
! Отговори
Един преди 5 години
Бойко пак ни доведе до бунтове и глад.
4
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И за какво да използваме тази енергия, вие от БСП да се намърдате на власт.
3
12
 
20
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Поздрави за протестиращите. Крайно време е наличните опозиционни партии и синдикалните организации да се включат в протестите и да ги систематизират. Стига са се пазили от справедливия народен гняв като дявол от тамян. Включително и Президентството - трябва да се използва тази енергия на хората за съзидание не за разруха! А кой ако не лидерите на партии и президент.
2
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кой им дава право да блокират, хората утре са на работа?
1
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е само блокираха и толкоз.