Протестиращи блокираха изхода на Бургас

От полицията въведоха алтернативен маршрут за пътуващите
18 ное 2018 15:21, Красимир Ангелов
115
Протестиращи блокираха изхода на Бургас
Снимка: Булфото, архив

Изходът и входът на Бургас в посока автомагистрала "Тракия" са блокирани от протестиращи с автомобили. От двете страни на пътя има засилено полицейско присъствие, като за реда следят и служители с няколко автомобила на жандармерията.

Още по темата
Движението е спряно от полицейски патрули още на колелото на изхода на Бургас по посока автомагистрала "Тракия". От обратната страна също полиция предупреждава шофьори, че не могат да преминат през блокадата. Има призив сред протестиращите да пропускат само автомобили със специален режим на движение.

От пресцентъра на ОДМВР разпространиха и информация за обходните маршрути, които могат да бъдат използвани от водачите. Въведена е временна организация. Колите, които се движат в посока София могат да използват надлеза на "Лукойл", а оттам могат да се качат на магистралата от пътен възел Камено. Колите, които пътуват за Бургас от автомагистрала Тракия, се отбиват от пътен възел Камено.

Два протеста се провеждат и  близост до Ямбол, като участниците в единия са блокирали движението по републиканския път между Ямбол и ГКПП "Лесово" край разклона за село Тенево. Исканията са за повишаване на стандарта на живот.

След близо два часа блокада протестиращите шуменци се оттеглиха от пътен възел "Белокопитово" на автомагистрала "Хемус". Образувалите се колони по различните направления на движение се пускат поетапно, съобщиха от областната дирекция на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз НЕ ИСКАМ ДА СВАЛЯ ГЕРБ И БСП. Искам ги в ЗАТВОРИТЕ!
90
1
 
2
 
! Отговори
Наивници преди 5 години
Русофили, без решаващата помощ на Червената армия нищо няма да направите. Отивайте падайте на колене и тряскайте челата в асфалта пред руското посолство с молби и метани руските танкове да дойдат.
89
0
 
2
 
! Отговори
Искрен Въпрос преди 5 години
Въпрос. Да кажем, че сваляте Бойко и ГЕРБ от власт. Кого и коя партия ще сложите на тяхно място?
88
2
 
0
 
! Отговори
Не съм чалгар преди 5 години
Искам да сваля Герб , БСП. Искам да не управляват. Искам промяна. Искам референдум. Искам Слави Трифонов защото съм му фен да управлява държавата.
87
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Работете, не оротестирайте за 50 лв
86
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Протестиращите трябва да очакват, че ще има тупалки. Няма как демокрацията да падне от небето, видяхме, че с нежни революции не става.
85
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Улавите ушави много са се активизирали, сигурно оня кривоглавия с апартаментите ги е инструктирал да защитават еднокнижника крадлив.
84
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Протестиращ пред НС : Милиционерите на Боко Тиквата и Цецо Пъпеша ни смачкаха като циннкови кофи.
83
2
 
15
 
! Отговори
до 87 преди 5 години
ЛУКОЙЛ се охранява от 10 години от фирма ИПОН, която получава около 11 милиона на месец за това.Поинтересувай се на кого е фирма ИПОН вместо да пишеш глупости.
82
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лукоил е на две пресечки от тях защо бе не блокирате пътя към него а пречите на нормалните хорада се придвижват защо бре лалугери хората имат роднини болни в билницата в ветрен защо ом пречите да отидът принтях мишоци смешни
81
12
 
2
 
! Отговори
Seegar преди 5 години
Crime, Crime....
80
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лукойл пак не е блокиран. Баси протеста
79
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецоооо, много са ти *** троловете!Пет изречения ги въртят от часове. Земи ги на молитвената закуска някой път малко да ги пообучиш. Че вече се прозяваме от скука.***
78
15
 
6
 
! Отговори
К6 преди 5 години
Бургас най добрия град за живеене, Лукойл, най много руснаци регистрирани в Бургас, Поморие- вече леговище на руската мафия, с тълпата от 50 коли трябва да се справяме индивуално, заснемаме и ги викаме един по един , ще се изненадаме от резултата
77
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тоя жената, на оня мъжът дрънци. Гледайте Слънцето Боко колко е изкрал, гледайте Горанов колко изкраде. И то най-нагло и се хвърлиха да купуват къщи по Испания, острови по Гърция, а Владко мамин - дворец на Витоша. Хубавци крадливи. Ще дойдете и ще ви опукаме. Хората обедняха, пенсионерите взимат по 100 евро пенсии, а те нагли та няма накъде.
76
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Василчо, по-голям хаос и опоскване на държавата не е имало от турско. Заври си глупостите където искаш и ходи да си земеш ставката.
75
20
 
14
 
! Отговори
дядо Соци преди 5 години
До кухчовци 70 Най после имаме работещ премиер и дайте да го хванем за краката и да го потопим в катрана. Някой знае ли какво може Нинова?Защо да заложим на неизвестното?Риска е огромен като знаем какво могат БСП.
74
11
 
7
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Анонимен 63 Чакай бе , ние се гласим да му дадем четвърти мандат , ти го гониш.Недей така.
73
2
 
8
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Анонимен 60 Баце ще избяга при Корнелия.
72
18
 
11
 
! Отговори
Васил преди 5 години
Има определени сили които държат в България да настъпи хаос. Да няма парламент, да управлява временно правителство от хора еднодневки и те да могат да се награбят и да опоскат страната за пореден път. Протестите са подстрекавани от тези сили. Ако на някой не му харесва правителството - да си организира партия, да вземе властта по законен път и да промени положението. Но със задръстване на пътища от ***, вървим към хаос и поредният грабеж на народа.