Верижна катастрофа край Саранци, има ранени

В тежкото ПТП-то са участвали 7 автомобила
18 ное 2018 21:12, Красимир Ангелов
12
Верижна катастрофа край Саранци, има ранени
Снимка: Булфото, архив

Сериозна верижна катастрофа стана тази вечер край Саранци, съобщават от МВР.

Към 18.00 часа е подаден сигнал за възникнала верижна катастрофа между 7 автомобила в района на селото. По първоначална информация има пострадали.

На място са полицейски и медицински екипи. Движението се отклонява през Горна Малина.

Състоянието на пострадалите се установява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
5
 
! Отговори
Жо преди 5 години
СЪБОР на любителите на летни гуми.
9
1
 
9
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
..то щото имаш едон куп електромми джаджи и се мислиш за големия водач?!Ми, и моята има и к'во?!Абс-а в снега и пясъка ти удължава спирачния път;аср-а, ако зи се окопал,не можеш излезеш..виж есп-то си има граници- не може ми се залетиш с 60 по завоите на Саранци в това време и да очакваш да вземеш завоя!!Кара се на предавка,в която можеш да подадеш/отнемеш ускорение когато или ако е нужно!П.с.При Колите с предно предаване и спиране с двигател, да се внимава повече в завоитеКарайте умно!!
8
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"А знаетели защо се кара на ниска предавка. На миска предавка се кара защото при авариина ситуация в това хлъзгаво време не се ползва спиачка а за спирачка се ползва мотора."Гениален си, батьонка! Еваларката! ЗиЛ ли караш? 1970-та? А аз защо имам ABS, ESR, ASR, VDC? Че като давам газ - да не ми поднася, ако ще отдолу да е лед на стъкло. Че като скоча с двата крака на спирачката - да не ми поднася, ако ще отдолу да е лед на стъкло. Ти си карай все едно си на ЗиЛ, нема дерт ;)
7
5
 
4
 
! Отговори
Аз тя преди 5 години
Да защото затварят магистралата, а хората искат да се приберат вкъщи навреме
6
7
 
10
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Върнаха ни в епохата на Динозаврите - по магистрала да караш с вериги и гребло .По времето на Соца имаше само Магистрала Тракия и Всесезонни Гуми - Пътищата бяха изчистени перфектно и обработени с химикали .Както казва един под мен - карайте само на ниска предавка , умен човек - само на Първа скорост и с 10 километра в час - Демокрация .
5
7
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Явно не си с автоматични скорости.
4
7
 
4
 
! Отговори
аз преди 5 години
Пак не са почистили завоите след саранци
3
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докога бе докога да повтарям че когато пътя е влажен има сняг или вали дъжд се кара на ниска предавка с ниска скорост. А знаетели защо се кара на ниска предавка. На миска предавка се кара защото при авариина ситуация в това хлъзгаво време не се ползва спиачка а за спирачка се ползва мотора. Когато сте на ниска предавка като отпуснете газта и колата забавя скороста . След като вече е забавила скороста, до пълното и спиране използвате съвсем леко спирачките. Лятното каране свърши започва зимното.
2
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Утре пак да стачкуват
1
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само герб