МВР с учение за инциденти с пътнически самолети

Целта е бързо да се реагира при кризи
19 ное 2018 16:23, Павел Гълъбов
4
МВР с учение за инциденти с пътнически самолети
Снимка: Reuters

Мащабно учение за реакция при инцидент с пътнически самолет ще бъде проиграно утре от 10 часа в района на Старозагорските минерални бани, съобщиха от МВР.

Още по темата

В тренировката ще бъдат ангажирани служителите на пожарните служби от Стара Загора, Чирпан и Казанлък, екипи на полицията, Спешна помощ, община Стара Загора и местните доброволни формирования.

Целта на учението е да се види как взаимодействат всички структури на Единната спасителна система при подобен сериозен инцидент.

Ще бъдат демонстрирани действия по издирване на оцелели, помагане на пострадали и издирване в горска местност и водна среда.

В рамките на тренировъчните действия е възможно да бъдат използвани звукова и светлинна сигнализация, както и да бъде придвижвана специализирана техника.


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Правилно. Полицаите трябва да оттренирати това.
3
1
 
3
 
! Отговори
Ум преди 4 месеца
Поредната глупост, догодина тренировка за сувалка.
Я слезте малко в реалноста моля ви, има толкова много други неща за които да тренирате, путна помощ, защита ит тумба индианци, дрогирани и пияни и т.н
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Защо не се занимават с нещо по-близко до реалността. Например оказване на първа помощ на пострадал в трънаците колега, затиснат от излязал от пътя камион.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мухаха!Лоените ще трябва ли да побягат малко или както обикновено ще зяпат тъпо лющейки семки и клатейки палки?