45-годишна почина в болница, прегазена от влак

Преди смъртта си тя заявила, че не помни нищо
12
45-годишна почина в болница, прегазена от влак
Снимка: архив, БулФото

45-годишна жена, пострадала при инцидент с влак в Русе в неделя, почина ден по-късно в болницата, съобщиха от МВР.

Трагедията шокира русенци, защото първоначалната информация е, че тя е легнала на релсите, за да се самоубие. По-късно в болницата жената заявила, че не помни нищо, съобщи "24 часа".

В 13:45 ч. в неделя на тел. 112 е постъпил сигнал за инцидент, възникнал на жп-линията Централна жп гара Русе - гара Разпределителна.

Установено е, че електрически локомотив с три вагона е блъснал жена на 45 години, като при удара тя е попаднала под влаковата композиция. Влакът се движел бавно, затова машинистът успял да набие спирачки, но жената останала наполовината под локомотива.

Екип на ЦСМП откарал пострадалата в болницата, където тя била настанена с фрактури. Според първоначалната информация тя била с наранявания по тялото и счупен крак, но без опасност за живота.

В понеделник обаче от болницата са информирали МВР-Русе, че жената е починала, без да е посочена причината за смъртта й.

Извършен е оглед на местопроизшествието, по случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да почива в мир жената...Чудя се найстина ли са толкова неграмотни драскачите на щат в днес.бг или това е търсен ефект спрямо аудиторията им? Не знам кое от двете би било по-добре...
9
1
 
11
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Какво е направил спирачките....... машиниста?!Ей то и в тая "огромна" медия с връзки ли се влиза?!Набил бил спирачките........Никой в тая държава не се занимава с това,което умее!!!Проблем!
8
1
 
13
 
! Отговори
българина преди 5 години
До АнонименМахленски стил на описание на една трагедия ! тия журналяр ептен се ос...ха.. с неграмонтостта! Лепсва елементарна състрадателност.. все 1 съобщават за убити ***...!
7
5
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До АнонименПодкрепям. И аз съм сигурен, че е от "европейското развитие", на което Боеко и Цвичката подлагат електората!
6
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб - Граждани за Етиопско Развитие на Боколария. Някои не издържат на бурното развитие.
5
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма новина, няма що.
4
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...машинистът успял да набие спирачки."---Весе, какво значи "ДА НАБИЕ спирачки", бе чичовото? :)Родител може "да набие" непослушно дете. Или, по-голям ученик "да набие" някой по-малък в междучасието. Ама спирачки ...Май, не е достатъчно само да те назначат на работа като журналист.Трябва и малко уважение към българския език. Който го знае, де!
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
значи, не е прегазена от влак и да почине после в болницата, а е починала ,в б-цата, прегазена от влак ?през русенските б-ци влакове ли минават ?
2
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е издържала да живее в държавата на Румен Радев и Деса Парцалеса.
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Влакът се движел бавно, затова машинистът успял да набие спирачки.... Това писание е джурналистки ужас. И 120 място в света по свобода на словото им е много. Направо да замлъкнат завинаги.