Футболисти, публика и съдия на терена... Зверско меле в Самораново

Бившият съдия Георги Караколев е с наранявания в болница
27 ное 2018 10:45,
43

Масов бой между футболисти, публика и съдия по време на мач от регионалната група между "Сокол" (Самораново) и "Марек 1919" (Дупница). Един от играчите на "Сокол" излиза от терена и напада бившия съдия от А група Георги Караколев, който в момента е част от ръководството на "Марек 1919".

"При 2:1 за нас около 70-ата минута след груб фаул срещу моя съотборник Марио Златанов, извършен от защитник на Самораново, нормална реакция от нашия щаб да поискаме червен картон. Без провокация вратарят на Самораново нападна брат ми с юмруци. Нахлуха поне 30 човека от публиката на Самораново, започнаха да го налагат зверски, той се опита да избяга, но го настигнаха. Свалиха го на земята и го пребиха", разказа Васил Караколев - брат на Георги Караколев.

Пред репортер на Bulgaria ON AIR той изрази съмнения, че от Самораново са били финансово стимулирани да спрат "Марек 1919". Гостите са очаквали груба игра, но не и да бъдат бити.

Задържани са двама от нападателите на Георги Караколев, а от "Марек 1919" ще подадат жалби и ще си търсят правата си по законов път.

"Той е с два много големи хематома в главата, сериозни наранявания по тялото. В момента е обездвижен и на системи. Един-два пъти е губил съзнание. От 3 години и половина не е активен съдия в професионалния футбол. Никога не е имал проблем с нито един от отборите. Даже клубовете го търсиха, защото му имаха доверие", сподели бащата на пострадалия - Роман Караколев.

Той се е намесил, вклинявайки се в озверялата група, която бие сина му. А при мелето е пострадало и момиче, което снима мачовете на "Марек 1919". Телефонът ѝ е отнет и счупен.

"Агресията идваше от другия отбор, от наша страна нямаше такова нещо", каза футболистът на "Марек 1919" Марио Златанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
21
 
! Отговори
Joko преди 5 години
Къде е Перуката. От доста време се е покрил като преследван мишок
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Юююю, бряяяяяя..
11
3
 
12
 
! Отговори
ВИК преди 5 години
До бирено мечеЕми то 80% от България е селска и затова и почти всичко е селско. Нямам нищо против село,но селенията не ми харесва у градо.
10
0
 
19
 
! Отговори
... преди 5 години
Значи най-ми е смешно като почне да се говори за БГ футбол! На същия принцип бихме могли да говорим и за българската програма за атомна бомба, за кораба дето стоим да казне на слънцето и още и още ИЗМИСЛЕНИ НЕЩА!
9
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селско забавление с 3 букви: БОЙ
8
0
 
23
 
! Отговори
Злата Рибка преди 5 години
Рибар хваща рибка и предявява три желания:-Искам да оправиш футбола в бг.-Това е невъзможно, друго?-Нова кола!-Нямаш книжка, друго!-Жена ми да прилича на фотомодел.-Имаш ли снимка?-Ето!!!-!??!?!!Я кажи пак за футбола.
7
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Селската масова култура". Няма какво да се коментира тука. Агресия в публика, агресия в играчи, диващина.
6
2
 
16
 
! Отговори
dдфсф преди 5 години
Както казва Гацо Бацов: нема кръв - нема фал!
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При Перукан е така.Бой,корупция и поръчкови назначения.А футбола в блатото
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се бойте- саморанци и хората от съседните им села са малко буйни в сезона на младото вино,там е така от байтошово време.
3
4
 
18
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Слаба работа. Нето един труп. Пък какви мелета ставаха едно време в селските групи ...
2
2
 
3
 
! Отговори
Таню преди 5 години
Марек-Самораново... Not the best place to be ;)
1
2
 
31
 
! Отговори
Ha преди 5 години
Да се въведе Бонус-фалус и във футбола - агресивните футболисти с ниски заплати. При бой на фенове никакво присъствие на мачовете. Да се въведе веднага!