Затворени участъци, катастрофи... Снежен ад в Северозапада!

Движението между Монтана и Враца е затруднено
Обновена: 28 ное 2018 13:14 | 28 ное 2018 13:10,
53
Затворени участъци, катастрофи... Снежен ад в Северозапада!
Снимка: Булфото

Зимната обстановката във Врачанско е усложнена. Катастрофа затруднява движението между Враца и село Згориград. Кола се е движила с несъобразена скорост и се е ударила в автобус, който превозва работници. При инцидента няма пострадали, но са се образували задръствания.

Движението между Монтана и Враца също е затруднено, задръствания има по път Е-79. Има закъсали в преспите тирове на пътя от Враца за Оряхово.

Спряно е движението на тирове между Мездра и Ботевград, предаде bTV.

Временно е ограничено движението на всички автомобили по път I-1 Видин - Враца в участъка Ружинци – Сумер на територията на област Монтана поради снегопочистване. Шофьорите на всички автомобили е необходимо да изчакат на място.

Тази сутрин инцидент, в който ТИР се обърна до село Смоляновци, затвори пътя Видин-Монтана. Инцидентът е станал към 4.00 часа, а шофьорът е македонец. Към 9.00 часа екипите на "Гражданска защита" успяха да изтеглят тежкотоварния автомобил на едното платно.

В Северна България е паднало най-голямо количество сняг. В Монтана снежната покривка е 27 см, във Враца – 21, в Кнежа – 18 см. В останалите райони на Северна България покривката е около 14 см.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Купуване на книжки и корупция две Йонко спи
6
3
 
14
 
! Отговори
1 преди 5 години
До българинЗа камионите обикновено гумите са всесезонни. И в крайна сметка, всичко зависи от подготовката на "задволанното устройство"!На шофьор на един месец решил да прави "джагаджалъци", каквито и гуми да му сложат, пак е потенциален убиец, или самоубиец!
5
2
 
12
 
! Отговори
до българин и той преди 5 години
Вие сигурни ли сте че има зимни и летни гуми за тирове????????
4
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той пътя от Видин до Ботевград през лятото е невъзможен за каране, камо ли сега.. Колко хора още трябва да се избият по него и по Търново-Русе? Управляващите си пооправиха удобните им за тях пътища около София, останалото население е без значение..
3
4
 
15
 
! Отговори
той преди 5 години
Всички тирове,които влизат от Гърция,Турция,Италия са със летни гуми и какво правим сега ,или само глупости лянкаме .КАТ са се захванали с леките коли ,щото им е по-лесно гледайте тировете и автобусите !!!!
2
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През комунизма нямаше проблеми ама колите бяха руски и пътищата хубави
1
5
 
12
 
! Отговори
българин преди 5 години
Всички реват за зимните гуми ,а никой не гледа гумите на тировете,щото как ще стане да сменя 10-12 гуми постоянно!!!!!!!!!