Микробус с пациенти на хемодиализа катастрофира

Пожарната ги спаси и помогна на 3 коли в Добричко
29 ное 2018 10:23,
1
Микробус с пациенти на хемодиализа катастрофира
Снимка: Bulphoto, архив

Екипи на регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" са изтеглили микробус с пациенти на хемодиализа и друг автобус със седем пътници, затънали в снега по пътя Добрич-Балчик, съобщи директорът на службата комисар Дарин Димитров.

Още по темата


Автомобилът с болните е аварирал край село Сенокос на път за болницата в Добрич. Пожарникарите са помогнали и на пътническия микробус, принудително спрял до село Безводица.

От снежните преспи са изтеглени и три автомобила с шестима пътници, затънали край село Одърци, и още две коли с четирима пътуващи край село Бежаново, посочиха от регионалната дирекция.

Натрупаната снежна покривка в Добричкия регион в последното денонощие е 12 сантиметра, а падналото количество валежи - 10.9 литра на квадратен метър.

Шофьорите да предприемат пътувания само с автомобили, подготвени за зимни условия, и да следят прогнозата за времето, апелират от областната управа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Паднал 12 см сняг и всичко блокаж. Ами ако падне 1 метър каквито снегове имаше преди 35 години чих ше го дръват. По онова недоносено време армията с БТР се включвахме да чистм сняг. Лично аз съм чистил с БТР-а сняг. Имаше приспособление на БТР-те на което се монтираше греда и чистехме денонощно натрупани 2 метра преспи. Сега ако падне толкова сняг ще затваорят държавата. Сняг по 1 метър имаше в цялата страна не само в североизтока. Сняг имаше и в Петрич там беше 50 сантима. Сега зимите са майтап