Българското пътешествие: Ученици бутат автобус по лед!

Видеото – хит в социалните мрежи
1 дек 2018 11:30, Петя Славова
30

Ученици бутат автобус по заледен, стръмен път при минусови температури. Такова видео се появи в социалните мрежи, предаде Bulgaria ON AIR.

На него се вижда как ученици помагат на шофьора, които ги возел и извел от рейса като предпазна мярка, да избутат превозното средство, което е закъсало в Силистренско.

Вижда се как автобусът първо се носи назад като шейна, а очевидци на случката разказват, че пътят не е бил опесъчен, а инцидентът става на разклона за село Долец.

Минусовите температури и студът продължават и утре. Най-студено ще бъде тази нощ. Утре минималните температури ще паднат и под минус 15 градуса.

Отново има опасност от поледици и заледявания на пътни участъци. Очаква се градусите да паднат под -15 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
5
 
! Отговори
Оги 2 преди 5 години
И още нещо да добавя, в части на азия и африка е така. за белите държви ... ние сме посмешище. Образования, Здравеопазване и социална система фукционира... в българия фукзионира НСО да пази политиците от народната обич. Вместо тези пари да се дадат за една перманентна българска коледа... ние пазим Доган ???!
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До без колаДа в България е така, в Австрия е така, в Сингапур е така. Тя разликата не е много голяма, навсякъде където има хора, има и констатирани проблеми които същите тези хора оправят. Само хулите клета България и точите лиги за запада, ама тук е нашият дом и ако не си го потдържаме, някой може и да ни го вземе. Имай повече достойнство и спри да хулиш името България
24
4
 
7
 
! Отговори
без кола преди 5 години
В България е така! От малки се учиме да бутаме автобуси, коли и всичко, което не се движи! Българи - юнаци!
23
4
 
4
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Ееех навремето към 78-*** година си карахме спокойно зимите. Даже преди зимата имаше разборка на шофььорите на чавдари,ман и икаруси наредени като войници и извадили инструментите си на централния паркинг докато минават началници и МВР инспектори да гледат кой какво е подготвил и налагаха наказания,на други награди...нещо да кажете за лошия социализъм? м?
22
1
 
8
 
! Отговори
1111 преди 5 години
На снегопочистващите фирми, особено в провинцията, им е "любимо" само да прехвърчи снега и да си пишат километрите. А АПИ разписва на нащ'е хора, без проблем. Ако навали по-сериозно, доста зор виждат с тази счупена техника, малко на брой персонал. Ама като са печелили обществената поръчка - по документи разполагат с всякакви машини, пък всъщност, имат два счупени трактора...
21
2
 
2
 
! Отговори
висок преди 5 години
А автобуса подготвен ли е за път при зимни условия, чувалче пясък, лопата, вериги? Водача си е за акт!
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма работа. Случва се. Автобуса да не би да може да лети? Като трябва или ще бият път пеша или ще бутат.
19
4
 
0
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Нормално шопсku ценностu
18
0
 
8
 
! Отговори
1111 преди 5 години
Гледай с какви "работи" ни занимават. А, банките (източените), пирамиди, монополи, корупция, лоша храна, ниските доходи и т.н. остават на заден план. Друго си е да решим: "да бутат или да не бутат рейса учениците"! :))
17
1
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
--НЕ СИ ПРАВ _защото отдолу ще идват "млади лъвчета" , които ше искат и те парче от баницатаЗащото просто няма да има баница -- България върви наобратно в икономически разстеж - просто дотогава Силистра няма да съществува и всички пътища към нея )) Въкът е жив благодарение на агнетата-- когато няма агнета - НЯМА И ВЪЛК ))Това води Дивият Капитализъм -незаместен с Опитоменият Капитализъм и то дълги години ))
16
3
 
1
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Ф.С.В. Приятелю, лек жокер ще ти дам, а ти си прави сам изводите. Сега сме капитализъм, все още в оня стадии, наречен "див капитализъм". След години, натрупалите капитал, ще започнат да затягат и закони и изисквания, защото отдолу ще идват "млади лъвчета" , които ше искат и те парче от баницата. Но все още ще си важи основния закон на капитализъма-ЧОВЕК ЗА ЧОВЕКА Е ВЪЛК.Така че, сам си отговори, дали и скоро ще се промени нещо.
15
2
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
-Ето това са пътищата в БЪЛГАРИЯ зимата -- драги зрители ! Милиони се дават на разни фирми - а накрая ЕДИН ГОЛЯМ СМЯХ И ТРАГЕДИЯ__ защото УМИРАТ ХОРА !Колко години питам аз? Колко стотици години трябва да минат в България- за да спре КОРУПЦИЯТА УБИВАЩА ХОРА _ ГОНЕЩА ОТ БЪЛГАРИЯ ХОРА ?? 30 г ПОЛИТИЦИТЕ направиха от БГ една голяма софра без да поглеждат страданията на стотици хиляди хора - ЖАЛКИ СТЕ ПОЛИТИЦИ! Оставихте 1.2 милиона възрастни хора да гладуват с пенсия 200лв _ КАК не ви е СРАМ ??
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъкмо на Запад като завали един сняг и всички последни модели автобуси и коли ся мятат като бръмбари по гръб в снега.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гладуване, чист въздух и повечко смях, тия дечица ще има да се забавляват със случката, а пък ние на запад та на запад, всеки гони някой, а като го стигне му вика много си бавен.Земята е кръгла, колкото и да вървиш на запад, все ще стигнеш на изток и обратното. Аз след малко излизам да ми нахапе бузите тоя студ, че утре никой не знае
12
0
 
4
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Проблема е следния.Всеки път има наклон посока банкета.При лед или поледица е твърде възможно возилото само да се подхлъзне в посока на наклона и да СМАЖЕ децата от съответната страна.
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какъв е проблемът, че са помогнали?
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами могат и да не будат-да дремят в снега като юрдеци пред вир
9
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пътищата си се чистят постоянно, но вали нонстоп.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4. Ами пътят е изчистен от снегорин, ако си гледал добре. Друг е въпросът за опесъчаване на пътя, но не трябва ли шофьорът на такъв автобус да има вериги. Аз моите ги слагам в багажника на колата още октомври и ги вадя март - за всеки случай.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да каже човек че е нещо ново. Когато бях малък редовно помагахме на автобус номер 67 да захапе по леда, а после щастливи и със загряни бузи се качвахме в него и той ни откарваше до семинарията, а от там на училище.Хората са силни когато се обединят и слаби когато разчитат единствено на машините