Пияна стресна бургаски шофьор, метна се връз колата му

Пострадалата жена не е получила сериозни наранявания
4 дек 2018 14:45,
11
Пияна стресна бургаски шофьор, метна се връз колата му
Снимка: архив "Булфото"

Водач на лек автомобил е блъснал в Бургас пешеходка в нетрезво състояние. Сигнал за инцидента подал шофьорът, 54-годишния Петър С., предаде БТА.

Още по темата

Той съобщил, че ударил с автомобила си внезапно излязла на пътното платно жена във видимо нетрезво състояние.

Инцидентът станал тази сутрин в района срещу блок 306 в бургаския комплекс "Меден рудник".

От пресслужбата на полицията в Бургас, съобщиха, че пострадалата е Жана Т. /43 г/. Същата е тествана с дрегер, който отчел 1,70 промила алкохол в кръвта.

Пострадалата не е получила сериозни наранявания. Прегледана е от медицински екип на място, но отказала да бъде отведена в болница. От пътния инцидент са нанесени материални щети по автомобила.

От полицията в морския град информираха, че автомобилът се е движел правомерно, а на пешеходката е съставен акт по член 113 от Закона за движение по пътищата за внезапно излизане на пътното плато.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
9
 
! Отговори
стефчо преди 5 години
Истината беше съвсем друга. Побеснялата гражданака беше с кървясали очи и свиреп вид,отдалече смърдеше на Бургаско пиво. Издебна потеглящия автомобил и му се нахвърли фронтално с главата напред.Поледва зверски удар в предната решетка и се развъчаха фарове и брони....колата се отмести с два метра назад.СВирепата гражданака захапа радиатора и скъса маркучите с горещ антифри,пара се растла навсякъде по улицата,след което нападна лявото колело и предния носач...лагери и гайки излетяха като осколки..
4
4
 
10
 
! Отговори
бил и видял преди 5 години
С мощен вик Въйййййййй се метнала като камикдзе върху горката кола. Чак маратонките адидас излетяха до морската градина.......
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако вземат да прилагат тоя чл.113 , ще ожънат повече отколкото от стационарните радари. То няма ден , да не ми се хвърли някой под гумите
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хахахах връз .... разгеле зорлем ептем нейсе евала :))))БГ езика е богат - факт!
1
4
 
15
 
! Отговори
метна се връз колата преди 5 години
Моля за превод.