Майка скача върху пръстите на детето си – ампутираха ги

Съдът задържа многодетна майката - мъчителка
Обновена: 6 дек 2018 08:13 | 5 дек 2018 18:10,
29
Майка скача върху пръстите на детето си – ампутираха ги
Снимка: BulFoto

По искане на Районна прокуратура – Враца, съдът определи мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо П.Г., обвинена за причиняване на лека телесна повреда на малолетния си син, както и оставяне без надзор и родителски грижи децата си. Това съобщиха от прокуратурата.

Още по темата

В апартамент в ж.к. „Сениче“ във Враца обвиняемата системно нанасяла удари с пръчка по тялото на петгодишния си син и със сила стъпвала по пръстите на краката му. В резултат на уврежданията, причинени от майката, детето било в състояние след ампутация на фаланги на пръстите на двата долни крайника, некротични участъци в стадий на гранулации в областта на дясното ходило, участъци от епителизация на кожата в различни части на тялото.

Освен това, майката неколкократно оставяла петте си деца без надзор и достатъчна грижа, с което създавала опасност за тяхното физическо, душевно и морално развитие.

Престъпните деяния, за които жената е била привлечена в качеството на обвиняема, били извършени от нея в периода 2012 г. – 2013 г. Тогава тя е била обявена за издирване и срещу нея е била издадена Европейска заповед за арест. След като била открита в Петърч, община Костинброд, тя е била задържана с цел приключване на разследването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
2
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Всяко нещо е герберско, ама че глупости! Беднотията и простотията са си отпреди това! Като няма какво да обидиш, герберосваш. Смешно е. Комунистите съсипаха държавата, сега ще жи хвалим!
17
1
 
9
 
! Отговори
няма логика преди 5 години
До 666И аз това се чудя, какво трябва да ти направят за да не се води лека телесна повреда ???Колко голяма или важна част от тялото трябва да ти премахнат за да не се води лека телесна повреда??? Сбъркана работа ...
16
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 5 години
Римляните са брутални с техните деца смятайте на вас какво са си подготвили))
15
0
 
12
 
! Отговори
666 преди 5 години
Лека телесна повреда е да ти шляпнат шамар. Как може осакатяване за цял живот да е ..лека телесна повреда..
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ялова ли си какво си,да не дойда на теб,да ти скачам ама по главата,няма да умреш спокойно.*** с ***,май наистина си ЯЛОВА,щом можеш да напишеш такъв коментар.
13
37
 
1
 
! Отговори
Ялова преди 5 години
Е, не е умряло. Стига патетики.
12
23
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бай Иван99% си прав. бъркаш за само едно - тази не е продукт на демокрацията. Проблемите с този етнос ги закваси бай ти Тодор. След промените твоите партийни авери внушиха на тези, че могат да вилнеят колкото си щат, стига само да гласуват за БСП и никой няма да ги закача. Впоследствие други партии клонинги на някогашната БКП се борят за гласовете на етноса, като му гарантират безнаказаност и социални помощи от нашия джоб. това е символ-веруюто на комуниста - да обещава да раздава чуждото.
11
2
 
38
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Който нормален няма деца, той не може да си представи жестокоста на тази .... нямам думи. Много ми е жал за дечицата и. Те(децата) са бели листи върху които ние нанасяме своите щрихи. И не говорим за електорат, а за изгубени души. Стига политизиране, стига пропаганда, стига евтини сензации с нещастието на хората. Бъдете хора и не си обръщайте глава на неправдата.
10
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като виден представител на бойковия електорат, е отишла в петърч, за да може да е по-близо до банкя, тоест до идола си. Вероятно му е усещала вибрациите и така принудените трептения, са съвпадали със собствените й, и е изпадала един вид в герберастки резонанс.
9
1
 
49
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Мили журналисти! Благодаря на БОГ, че нямам мисъл, като вашата! Не се ли срамувате от заглавията си! Това е кощунство спрямо българсия език. Засрамете се, образовани хора сте, а може би сте с купени дипломи. Заглавията на статиите ви са от глупави, по-глупави.
8
2
 
23
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Но в същото време това нещо продукт на демокрацията си е вземало социалните,майчинските и всичко от нашите данъци ,какво не й харесвате на системата ,не знам ;) !!!
7
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъмните не принадлежат към хуманоидните видове в нашата галактика.
6
1
 
33
 
! Отговори
Активистчетата, преди 5 години
Нещо за Истанбулската конвенция няма ли да кажете?
5
0
 
91
 
! Отговори
на... преди 5 години
Тази "майка" защо не са и вързани тръбите след като не иска да бъде майка?Никое дете не заслужава да се ражда нежелано,да бъде малтретирано и да се използва само за банкомат.
4
1
 
31
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
***...
3
2
 
38
 
! Отговори
Ясно е от кои е преди 5 години
Проблемът е, че сега ние ще храним децата й, след като ги отнемат и дадат в приемни семейства.Защото хем сме подписали някакво споразумение, забраняващо принудителния труд, хем тази "майка" и да я задължим, пак няма да може да изработи издръжката на пет деца!Въпросът е, тя дали е психически нормална или ще се окаже, че не е, но са се намерили негодници да й направят 5 деца! Сериозни промени в законите са нужни.Защото сега ще я пуснат, та да продължи да цвъка деца ежегодно, а ние ще плащаме!
2
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майки с увреждания причиняват увреждания на деца !"Системата убива" !!!
1
0
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е заглавие, това е шедьовър