Ромска радост: Бяла лимузина за изписването на новороденото

18-метровото возило откара бебето към селото на родителите му
6 дек 2018 17:15,
66
Ромска радост: Бяла лимузина за изписването на новороденото
Снимка: Reuters

18-местната бяла лимузина, с която е изписано бебе от врачанската болница, предизвика истински фурор в социалните мрежи.

Лавина от коментари предизвикаха кадрите от радостното събитие, които се появиха и във Facebook.

Появата на младенец с юнашки размери явно е зарадвала много две ромски фамилии, които решили изписването му да бъде впечатляващо, пише "Монитор".

Още по темата

Затова съпругът и роднините на 17-годишната родилка от село Малорад, дошли да вземат майката и новороденото с бяла лимузина "Хамър".

24-годишният татко Вени събрал очите на пациентите и персонала като пристигнал в сряда пред болницата с бляскавата кола и огромен букет цветя, за да прибере любимата и синът им, който се родил цели 4.2 кг.

Колата била толкова голяма, че едва се побрала в паркинга на здравното заведение. След като бащата поел бебока, фамилията потеглила към родното му село Лесура, където ще го отглеждат.

Според местни хора семейство Кънчови са могли да си позволят такова луксозно изписване, защото са работливи и заможни хора. Те имат фурна за хляб и магазин в центъра на селото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 5 години
статия за бяла лимузина, но снимка на черна, мястото в Враца, но на снимката китайски йероглифи и китайки.Кое е вярното? Текста ли, снимката ли? Абе вие сте най големите тАпиpи в цялата гилдия, вече се изождате както искате в тоя пробит сайт. Защо и ние тогава да не го правим а?
40
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Dai boje povece romceta za dane izcezne bilgariya dae jivo zdravo i dogona pak
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 33Снимката е на въпросния автомобил. По грешка са публикували негатива.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще го обрязват ли? То май беше характерно за мусулманите- подострят ги като моливчета.
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да им е живо и здраво. И да го научат на български език, а не на някакъв незнаен, неразбираем и неизползван ромски език. Да го научат на труд още от дете. И да бъде истински българин и да се гордее с това.
36
7
 
5
 
! Отговори
РАЗУМ преди 5 години
От 16 години може да се жени момичето с разрешение на родителите -елементарни работи не знаете ,а иначе да плюете знаете. Още един неудачник на който са му виновни ромите . Работят хората ,а не са на соц помощи ,по тези крайща има много работни роми ,които си изкарват парите както почти всички у нас.Тъй ,че не виждам нищо лошо в това ,че искат и могат да си позволят лимузина. Тъй разбират нещата -тъй си харчат парите.
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е и голяма работа вече 100 лв под наем и вече дъвка в устите,а управниците ви оправят от за... а вие завистливите се занимавайте със глупости.
34
2
 
5
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 5 години
Баш,Баш .... с пожелания скоро и на жълтите павета и Баш Бойко кръстник - баш с три апартамента като на Горанов.... един декър в Лозенец - да има място за ръченица и гьобек
33
3
 
13
 
! Отговори
от векове преди 5 години
Най-важното е че при тях е традиция да не се работи!
32
2
 
12
 
! Отговори
WTF преди 5 години
Който краде, не трябва да работи.
31
0
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Честито ! Поредното ***! А ти Българино. Продължавай с "лъжливите опити"! Тая си "минал" Оная си "минал"! Много важно коя си минал! Спомени само остават! А рода? -:( И после що се обезлюдявала България?
30
2
 
15
 
! Отговори
Ум преди 5 години
Въпрос - родилка 17г, значи е забременяла поне на 16г. Какъв е закона в БГ спрямо непълнолетни и искам да знам дали са женени.Иначе новината направо цепи а тези и двамата не са с много високо IQ.
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво общо има снимката на статията със статията? Можехте напримерно да сложитя снимка с мост или покрив на сграда, щеше да пасне на статйката ви
28
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредния професор, лекар или може би депутат се е ридил, ура.За следващите 80г този кърлеж ще смуче а вие ще плащате ...Ако се замислите е доста тъжна новина.
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бяла?
26
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ескимос"Спрете да се делите на роми и българи..."---А, ти защо се делиш "на ескимоси"? :) Искаш да живееш само сред бели неща, нали?Бели ледове, бели мечки, бели нощи, бели роми, бели лимузини......чакай, че нещо се увляко :)
25
1
 
42
 
! Отговори
Анадъмо? преди 5 години
Татко Вени прибрал любимата си... Абе тия брак имат ли и не бяха ли на социални помощи, инак три дена сватба правиха ама подпис няма... Тяхна си работа, ако щат и със совалка да го вземат, ама щом имат пари да плащат този цирк и тридневни сватби, то за какви социално слаби говорим...а нищо чудно и да се водят инвалиди и пенсия да взимат...
24
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо триете коментари, които не нарушават "Условията за ползване"?Насила карате хората да ви наричат с епитети, употребявани за индивиди с "нестандартна" ориентация.Нормално е, четящ публикациите, да коментира и неточностите в материала.
23
2
 
29
 
! Отговори
Смирен депутат преди 5 години
Е тая е майка няма 18г.Бащата да заминава директно към ловешкия затвор.
22
2
 
44
 
! Отговори
Мюмюн преди 5 години
Слабо ме интересуват лимузините, по ме интересува колко здравни осигуровки са внасяли тия *** в НЗОК. И кой е платил израждането на поредната ***? Благодаря!