Задържаха трима автокрадци във Варна

Престъпниците задигали и акумулатори
6 дек 2018 12:52,
7
Задържаха трима автокрадци във Варна
Снимка: архив "Булфото"

Задържаха трима крадци на автомобили за 24 часа във Варна. Те действали предимно в центъра на града, съобщава "24 часа".

По данни на полицията триото е задигнало една лека кола, няколко акумулатора и други вещи от различни автомобили. И тримата са с богати криминални досиета. Главатар на групата е 31-годишен мъж от Провадия, а съучастниците му са две момчета – единият е на 19 години, а другият непълнолетен.

Още по темата

Крадците са арестувани след подаден сигнал на 3-и декември, че е откраднат лек автомобил Фиат, който бил паркиран на ул. "Христо Самсаров" в морската столица. Разследващите бързо сигнали до тях, но при разпитите се оказало, че тримата са извършители на серия кражби на акумулатори и други вещи и части от автомобили, паркирани на територията на Първо РУ на МВР във Варна.

По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура. На 31-годишния мъж вече е повдигнато обвинение. Работата по случаите продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
пак преди 5 години
В Провадия да няма ВУЗ за престъпници.
3
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото по скоро дойде БСП на власт толкова по бързо ще се отървем от крадци и измамници
2
2
 
10
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 5 години
Забравил е да си плати такса "Спокойствие" към местния МВР-шеф. А както знаем, нито държавната престъпност (МВР) нито групировките търпят шанаджии...
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Износът на авточасти за Русия тръгва от Варна.