Ад в тунелите на АМ "Хемус": Коли, заклещени над час и половина!

Има бременни, не се диша, от АПИ не отговарят
Обновена: 16 дек 2018 21:28 | 16 дек 2018 18:23, Петя Славова
291
Ад в тунелите на АМ "Хемус": Коли, заклещени над час и половина!
Снимка: "24 часа"

Стотици автомобили са заклещени в  капан в тунелите на АМ "Хемус", предаде "24 часа". Колите стоят неподвижно вече час и половина. Хората слизат от автомобилите и се питат какво се случва.

Още по темата

Най-тежко е положението във втория тунел след Ботевград в посока София. Болни хора и бременни жени вече са изпаднали в истерия, сигнализират ни попаднали в задръстването. Много от колите са с включени двигатели, което прави дишането не възможно.

От двете страни на тунела има полицаи, които се опитват да регулират движението, което е затруднено заради снеговалежа. Хората се опитват да се свържат с АПИ и други институции, но без успех.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още по темата: тунелиАПИколиАМ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
0
 
2
 
! Отговори
селянин преди 5 години
като гледам снимката, никой не спазва 50 метра дистанция в тунела, а после се жалят...
230
0
 
4
 
! Отговори
гост преди 5 години
каква е тази полиция да даржи колите с хората в тях в тунелите .безумие ,простотия
229
1
 
9
 
! Отговори
Ад на жълтите павета преди 5 години
Премиерът горд с 24-те нови км от "Струма";Полицията горда с инфарктите на гражданите-всъщност след тунелите няма НИЩО,а тапата е от родната полиция ни пази!АПИ е горда от разделеното с ГРОБ;А защо другарки и другари не се насочите след като някога излезете от тунела към кубинките на КАТ и към кабинета на Бой Бор и 40-те разбойника,после и към Народната Седянка.Вкарайте вътре един работещ двигател и заключете вратата/залостете прозорците.Пуснете успокояващ реквием !!!Чакайте търпеливо...
228
0
 
3
 
! Отговори
цц преди 5 години
#HUBAVOE нали?
227
0
 
10
 
! Отговори
Драган преди 5 години
Тунелите не са проблем ! Защо няма вентилация ? Навремето като пътувах преди 25-30 години имаше вентилатори, които работеха ! Къде са сега ?
226
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма вентилация,разбира се.Или и да има не е пусната.Съвсем по герберски.То и магистрала има.Но по нея минаваш 100 км за 5 часа.Все едно си се движил по калдаръмен път
225
0
 
5
 
! Отговори
Maduro преди 5 години
До АнонименИ как пък само в България на снегорините им пречат колите и ТИР-вете ,никъде другаде като вали сняг и не забраняват движението и пак пътищата се чистят!
224
6
 
13
 
! Отговори
Гуем праз преди 5 години
Селяните не прочели прогнозата за времето и тръгнали на път все едно е юли месецТрагедия в тунела нямаТрагедията е че са заоблени като слонски ***
223
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
някой има ли си на идея какво точно се прави в тези тунели?поредна година са в ремонт, и в ремонт и този ремонт не изглежда да има свършване.
222
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И що не е почистен снега?Щото всичкото тарикат се вре и се бута да мине първо и няма откъде да минат снегорините. Иначе все ГЕРБ им крив на ***.
221
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До popa ot razgradняма ли вентилация в тунелите?...има, ама важното е да се плюе.
220
6
 
6
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 5 години
няма ли вентилация в тунелите?...
219
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не думайте! Такива снегове натрупаха, такива вихрушки веят! Как да не закъсаш!Божке, че ако дойде една истинска зима не искам да си представям как ще се пътува по българските пътища, за които се похарчиха милиарди.
218
7
 
20
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
При колосалните 10см сняг, цялата инфраструктура на ГРОБ (тяхното бижу по думите на Бай Тиквонии Олигофренски) се срина като самочувствието на главната Тиква. От комплексиран, страдащ от комплекс за малоценност, безмозъчен тиквун - толкова! Ако изкарат цял мандат, не се изненадвайте ако до кварталния магазин попадате в задръстване и ви се налага да изминете 50м за 2-3 часа. Важното е, че парите от снегопочистване напълниха герберската каса и тази година.
217
5
 
9
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ТИКВАТА СЕ ГРИЖИ ЗА ВСИЧКИ ....
216
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кво търсят тия бастуни у тунело?
215
0
 
1
 
! Отговори
fake news преди 5 години
До дедо Йовне можеш. от години ОББ го правеше по бренер което е една точка до друга само и откакто тунела стана, всичко си кара.а ти да затвориш българия за камиони? ми то ако ставаше, има доста по подходящи страни да са го направили до сега.
214
3
 
16
 
! Отговори
ужас преди 5 години
Ле ле, това винаги ми е било кошмар да се заклещя и да стоя в тунел. Как дищат тези хора? Дори да минеш бързо колата се пълни с изгорели газове. Как се издържа един час?
213
16
 
31
 
! Отговори
123 преди 5 години
Ако не се връщахте всички наведнъж като стадо нямаше така да стане. А ако си бяхте и останали по родните места, най-добре.
212
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДоБРАВО БЕ,УМЕН СИ КАТО НА АГНЕТО МАЙКА МУ