БДЖ пуска 15 400 допълнителни места за празниците

До 2 януари ще се движат увеличения брой композиции
Обновена: 20 дек 2018 21:21 | 20 дек 2018 20:49,
1
БДЖ пуска 15 400 допълнителни места за празниците
Снимка: архив "Булфото"

БДЖ ще осигури 15 400 допълнителни места за предстоящите Коледни и Новогодишни празници, съобщават от дружеството.

Още по темата

За тази цел ще бъдат увеличени с допълнителни вагони съставите на някои влакове, които пътуват по основните направления в страната. По този начин националният железопътен превозвач се стреми да гарантира удобното придвижване на своите клиенти по време на празничните дни.

От утре (21-и декември) до 2-и януари включително, с увеличени състави ще пътуват някои влаковете по основните маршрути в страната.

БДЖ напомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10% до 30 на сто намаление от редовната цена в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.

Клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат подробна информация за разписанията на влаковете от служителите на гишетата "Информация" и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информационен телефон 0700 10 200.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Спас преди 5 години
С тия релси предпочитам пеш да ходя, вероятността първо да стигна до точка Б, че и да стигна преди влака са по-големи... Живи и Здрави