Голямото пътуване: Трафикът – натоварен, без драми

Най-тежко е положението по магистрала "Хемус"
Обновена: 21 дек 2018 20:11 | 21 дек 2018 19:50, Красимир Ангелов
28
Голямото пътуване: Трафикът – натоварен, без драми
Снимка: Булфото

Голямото предпразнично пътуване започна от този следобед, като се очаква близо 300 000 автомобила да напуснат столицата.

Движението в София в следобед бе доста натоварено, като имаше задръствания по основните изходи на столицата, както и около големите търговски центрове.

Извън столицата, най-драматично бе положението по магистрала "Хемус" в района на Витиня. Там следобед се образуваха сериозни колони. Макар и натоварено, движението по магистралите "Тракия" и "Струма" се осъществяваше нормално.

Патрули на пътна полиция са разположени на всички натоварени участъци в района на столицата, както и по цялата републиканска пътна мрежа. До 20.00 часа днес е забранено движението на товарни автомобили над 12 т по магистралите и по някои от основните пътища от Републиканската пътна мрежа.

Ограничението за камионите ще важи и за утре сутрин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
9
 
12
 
! Отговори
до 3 преди 5 години
Селяните умирате от глад в миризливите си села.Затова се домъкнахте заедно със селянките си и селянчетата си.От вас не можем да запишем нормално децата си в детска градина и в кварталното училище.
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И от мен - не се връщайте !Няма да липсвате на никого в София с простотията си мьекането си.
3
7
 
12
 
! Отговори
хаха преди 5 години
като не се върнат пасти ще ядеш, панелен плъх аайде сипвай ракията и слагай туршията, па гледай жената да не биеш, че празници идват.
2
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ СЕЛЯНИ!
1
2
 
26
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Магистрала "Хемус" ?! Това не е магистрала, а подобие на магистрала. Нацвъкана с ограничения, защото е по - лесно да се сложат знаци, отколкото да се ремонтира. Весели празници на всички и безаварийно пътуване!