Две възрастни двойки са починали в инцидента край Пазарджик

Петата жертва е жена, пътувала с една от двойките
22 дек 2018 12:38, Александър Попов
14
Две възрастни двойки са починали в инцидента край Пазарджик
Снимка: Булфото, архив

Установена е самоличността на загиналите и пострадалите при тежката верижна катастрофа, която стана рано тази сутрин на пътя между селата Звъничево и Братаница, съобщиха от МВР.

На място са загинали четирима души на възраст между 60 и 66 години.

Още по темата

Починали са съпруг и съпруга от село Ветрен дол, които са пътували с лек автомобил "Лада", а по-късно в Областната болница починал и докараната в критично състояние жена, която е била в колата заедно с тях.

Другите двама загинали на място също са семейна двойка от село Братаница. Изяснена е и самоличността на пострадалите две жени, които са прегледани и консултирани в пазарджишката болница.

Огледът на мястото на инцидента продължава. Отсечката е затворена за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Онзи ден един с фауве ми бе бесен, че карах с 40 на моста в Гара Елин Пелин, колкото е ограничението. Трябва почистващата фирма да е направила анализ на рисковите места и де е взела мерки. Но там собственик и работещи са повечето от Вас, дето имате големи претенции към останалите, и тои дето си върши работата е натегач. Като гледам как бяха смачкани колите не са карали с 50км.
8
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОбективенМда, като гледам смачканите ламарини, може и с 10 км/ч да са се движили...
7
5
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 5 години
Едва ли са се движели с повече от 30-40 км/час, но най-лесно е да се обвиняват шофьорите и затова нарушенията, катастрофите, ранените и загиналите са толкова много. Време е да се посочват истинските виновници за трагедиите, а не да се винят шофьорите.
6
2
 
2
 
! Отговори
Аполло11 преди 5 години
Значи,надлеза не е в населено място, а между селата;Там асфалта е тоооолкова злез че и в сухо време, скорост над 60км е достстъчна да ми изхвърли кафето от чашата..Отделно преди надлеза има дътлуг лек завой с видимост,ноо и с маркировка непрекъсната линия..която там рядко се спазва!Мисля, на всички вече е ясно какво става.П.с.Там само пясък съм виждал да има нахвърлян,но тая зима не съм минавал преЗ тоя участък
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не казват коя фирма не е хвърлила луга?
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По този тесен път е трябвало да карат в това замръзнало време с не повече от 40 км. Десетки пъти съм минавал от там през зимата и никога не съм си позволявак по висока скорост. Черният лед винаги взима жертви. Тези от АПИ защо са се осланяли на солта и пясъка в тази планинска местност температурите падат много под 6 градуса до която пясъка и солта помагат след това се втвърдяват и се получават точно тези красиви катастрофи. Има специална течност която не замръзва и при минус 15 но е скъпа.
3
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е ламбите (фаровете) да светят целогодишно.Това, че няма опесъчаване в края на декември, явно е съвсееем дребен проблем!Бог да прости хората!
2
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според пенсионната реформа на банкянския еднокнижник, загиналите са работоспособни на средна възраст. Кой, кой открадна парите за обработка на пътя срещу заледяване? А ушев сигурно е бил зает да проверява на някой шофьор кислородната вода и риванола, дали са в срок на годност. Той е по тънките неща, за работа не го търси.
1
1
 
72
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
не са възрастни, на тази възраст се работи......., мир на праха им.....