Рецидивист уби мъжа, който го вкарал в затвора

Посякъл го с брадва пред очите на жена му, която е инвалид
Обновена: 23 дек 2018 14:43 | 23 дек 2018 13:48, Нели Христова
131
Рецидивист уби мъжа, който го вкарал в затвора
Снимка: Pixabay

82-годишният Димитър Беров е бил убит пред очите на съпругата си Елена в събота следобед. Той е бил посечен с брадва от рецидивист, който тъкмо излязъл от затвора.

Ужасяващата сцена се разиграва към 15 часа, съобщават от областната дирекция на МВР Враца. В дома на възрастното семейство, в село Вараняк, нахлува 39-годишният им съсед Николай Димитров, който бир пиян и въоръжен със секира.

Неканеният гост замахнал с брадвата няколко пъти, като при един от тях буквално разцепил главата на стареца. Нанесъл и няколко удара в тялото на жертвата.

Мъжът се нахвърлил и срещу бабата, която е инвалид с два отрязани крака. Започнал да й бие шамари и я изнудил да му даде скатаните от нея 1600 лева. Преровил и цялата къща за за още пари, а преди да си тръгне, взел телефона на жената и заковал прозорците, за да не извика Елена помщ.

Тя обаче се свлякла от количката и буквално по корем, като си помагала с ръцете, успяла да излезе навън и се развикала. Съседите й я чули и като отишли да видят какво се случва, се натъкнали на ужасяващата гледка.

Убиецът е с дебело криминално досие за кражби и грабежи. Последният път бил осъден, защото задигнал пари от Димитър Беров. Наскоро излязъл от затвора и решил не само отново да ограби стареца, но и да му отмъсти, задето го е вкарал зад решетките.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи се е поправил. Вече не само краде, но и убива.
93
0
 
2
 
! Отговори
Дойчланд преди 5 години
В такова беззаконие няма място за добри хора. Само катилите оцеляват в България, а аз не бих понечил да се идентифицирам като ***. Купи си оръжие и се защитавай при нужда. И без това - я лежиш, я не... максимум годинка-две...
92
0
 
17
 
! Отговори
Дядо Коледа преди 5 години
Купете си лично оръжие.Държавата е неспособна да реагира адекватно от десетилетия.
91
0
 
1
 
! Отговори
До Kanada преди 5 години
Явно отдавна не стъпвал в гетото.Не е по-ЕВТИНО,но за сметка на това всичко е МЕНТЕ и 2-ро и 3-то качество,дрехи 2-а употреба,20 годишни коли в движение,озверели садисти и мазохисти правещи си един на друг мизерии и т.н.Но си прав за банановата пародия на държава....
90
0
 
11
 
! Отговори
Kanada преди 5 години
Това да се чете от тези дето разправят че в България се живее по добре отколкото на запад . Може да е по евтино но всичко останало е ужассссс. Показател за бананова държава
89
0
 
10
 
! Отговори
Селски дядо преди 5 години
Като го гръмнеш крадеца те осъждат, като те УБИЕ - го ПУСКАТ (е пл..ил си човеко) , *** нека направят публичен регистър на осъдените и ОПРАВДАНИТЕ, барабар със съдиите и дознателите...
88
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде сега вервайте на съд и полиция ,те ще ви защитят от престъпниците!България спешно трябва да се приеме закон разрешаващ притежанието на оръжие!Особено по селата това е наложително ,там е като по времето на дивия запад в САЩ през19век.
87
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой го пусна? Щом е рецидивист да си седи на топло,пък нека ни съди за лоши условия. И никога не казват съдиите. Те отговорност не носят и всички които дават оценка тоя *** да излезе.
86
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
смъртното наказания няма защо да се връщабългарските полицати ще трябва да стрелят повече при самозащита...
85
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се върне смъртното наказание!!!
84
5
 
6
 
! Отговори
муспи преди 5 години
В съда казал че няма и понятие кой е убил старчока, но и лично би го убил, защото отрича Холокоста! Съдията помолил да си свали панталона - той ходил без *** за да минава за пич, видял че е обрязан, казал - обрязан! и го освободил.
83
0
 
25
 
! Отговори
Анти-гербераст преди 5 години
До Анонимен 80А в съдебната система взеха и 13 и 14 и 15 заплата.
82
0
 
23
 
! Отговори
Анти-гербераст преди 5 години
Сега ще започнат да се чудят, какво да го правят този и накрая ще го пуснат. бойколандия. Нямаме съдебна система. Аз се чудя защо престъпниците биват галени с перце, доказани такива. Бати правата, бати чудото.
81
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямам думи и то на светия празник. Дано Господ да накаже този 39г изрд.
80
3
 
12
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 5 години
Личното огнестрелно оръжие е напълно легално в България.Нека се страхуват ***,а не честните хора.
79
0
 
7
 
! Отговори
Adem Beysim преди 5 години
Да се заличи от списъците по гражданско състояние
78
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самата дума донос. Звучи като колективен нагаждач в обществото. Доносчика мисли за колектива но в основата е личен мотив за облаги. И по възможност да не стане публично известен. В това се крие умразата към доносника.Сега в България трябва откритост прозрачност. Не тайно и потайно обществото да научава след години. Къде са няколко милиона от оди кои си!
77
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 65Но възпитан от хора от онова време...
76
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията вземахте ли си заплатите и 13 заплата.
75
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е против убиеца, но за убиеца и за доноса няма нищо. Как нака съседи от раз се изпотрепват къде е диалога. Все пак тоя край е един с богата земеделска продукция, не е пустиня не е пустош. Да нямат пари.