Един човек загина при тежка катастрофа до Елхово

В колата е пътувало семейство, шофирал е синът
29 дек 2018 18:47,
19
Един човек загина при тежка катастрофа до Елхово
Снимка: pixabay.com

Един човек загина, а двама бяха ранени при тежък пътен инцидент близо до Елхово. Вероятната причина за трагедията е мокър и хлъзгав път, съобщи bTV.

Инцидентът е станал малко след 12 ч. на главен път I-7 – от Ямбол към ГКПП "Лесово".

В колата е пътувало семейство, което се е прибирало към Елхово. Шофирал е синът.

На остър завой изгубил управление над автомобила. Колата е излязла от платното и се е ударила в крайпътно дърво.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До гостЯсно в кви зими си карал, щом твърдиш че грайфера те вади, дори и на летна такава. Гума под 4 мм си пътник, каквато и да било. Лятната дори и нова е с макс 7 мм, сцепление при сняг никакво, при лед хептен. Зимната поне държиА че при температури около нулата и сухо, лятната е по добра, едва ли има спор. Но каква гаранция имаш че навсякъде по пътя ще е така?
11
3
 
3
 
! Отговори
гост преди 5 години
До do 5И за какво е грйфера тогава,отворко -30 г карам с нормални гуми и то при зими за каквито и хабер си нямаш и съм нямал проблем ,а сега ,като папагали повтарят тъпотиите за зимни гуми ,че те са по-опасни от нормалните при това топло време ,но за това се иска акъл не лянкане.
10
4
 
5
 
! Отговори
сс преди 5 години
лека му пръст на човека, дано другите да се оправят ! А истината е, че бмв-то движищо се с 57км/ч е поднесло в завоя от там таван гуми и в дърво !
9
4
 
5
 
! Отговори
do 5 преди 5 години
личи ти, че си ниско образован с заплата около минималната даже и тя ти е много щом твърдиш, че зимната гума е само за сняг ! Ти сериозно ли мислиш, че грайфера е да компресира снега за по добро сцепление? Пич *** в кат и им кажи, че си връщаш книжката и никога ама никога не казвай на някой това, че много ще ти се смеят ! Летните гуми защо имат грайфер или е да се кара зимата в снега... много си зле пич !
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доколкото разбрах, колата е излязла от пътя вдясно спрямо посоката на движение, на десен завой! На две гуми по скоро ще е отсреща!
7
0
 
7
 
! Отговори
до 8 преди 5 години
Там не е тясно, а точно на завоя има маркирано разширение от време оно!Тесни са вталените ни мозъци!
6
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В завоя как е навлязъл на две колела ли. По такива тесни двулентови улички се кара с 50 км в час. Преди влизане в завоя газта се отпуска и когато излезнете от завоя пак я подавате. Подържате равномерна скорост от 50 км и ако няма някой който да ви срещне и навлезне срещу вас благополучно ще пристигнете там за където сте тръгнали. От 40 г. съм по пътищата такава ми е работата и съм се нагледал на най различни чудеса. В това хлъзгаво време никога не се бърза защото до никъде няма да стигнете.
5
2
 
9
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Ама не, бе, пътищата са виновни, не е това, че карате като за последно, някой друг в винаги виновен...
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мисля, че пътните условия днес в този район са толкова лоши! Съпругът на ,,Минаващата" е на мнение, че е имало опит за изпреварване.....!
3
8
 
16
 
! Отговори
Истината преди 5 години
В Елхово и Тополовград карат само луди, през деня фарове няма защото всички са роднини на полицията. Да не говорим за корупцията в малките населени места....има и коли без преглед, без зимни гуми, а за катализатори да не говорим
2
3
 
10
 
! Отговори
Минаваща преди 5 години
,,От колата не бе останало нищо здраво! Трима души лежаха! Линейката пристигна бързо, вероятно заради това, че е била наблизо поради друг инцидент в района на Тенево! Сетне докато се приберем всички мълчахме!"
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Вероятната причина за трагедията е мокър и хлъзгав път..."Не бе, моля ви се - несъобразена скорост би трябвало да е причината, не разбивайте традицията на катаджиите!