Труп на младоженец на дъното на езеро. Самоубийство!?

Мехмед не посрещна новата година след скандал с жена му
1 яну 2019 18:05, Нели Христова
57
Труп на младоженец на дъното на езеро. Самоубийство!?
Снимка: Flickr

Близо 24 часа, след като започна издирването на изчезналия 25-годишен младеж от казанлъшкото с. Кънчево, тялото му бе открито във водоема при с. Розово, съобщава агенция "Фокус".

Сигналът за изчезналото момче бил подаден на телефон 112 към 12:15 вчера от неговата съпруга.

Мехмед бил младоженец. Сключил брак преди две седмици, а във фаталната нощ семеен скандал след дискотека го накарал да се качи ядосан на автомобила. Той поел към водоемите край Розово, тъй като при друга кавга, семейството поправило отношенията си именно там.

25-годишният младеж е издирван около езерото, но през изминалия ден не е намерена и следа от него. На мястото е изпратен и водолазен екип, който подновява търсенето днес сутринта, около 8 часа и откриват потопения автомобил във водоема, а в него е и тялото на Мехмед. 

Версиите, по които работят разследващите са две - за самоубийство и нещастен случай заради несоъбразена висока скорост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
5
 
! Отговори
В.Б. преди 5 години
Не съдете хората без да ги познавате. Още повече когато за съжаление вече не са сред живите. Трагедията е голяма за семейството и близките на момчето и аз като човек, който го познаваше се отвратих от статиите и грозните думи. Първо името му е друго, второ това че са семейство от 2 седмици трябва ли да значи, че са заедно от толкова. И защо директно трябва да има виновен. Не почерняйте живота на хората допълнително. Бъдете малко по-добри. Живота е достатъчно суров.Моля ви!Да почива в мир😥
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Поп ГруьоПоп Уьо, "Той беше предаден от един поп! Този мръсен червей, този низък роб!". И ти си от предателската пасмина! Наместо да започнеш новата година с ведри чувства и открито сърце, започваш я със злоба! ***!
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия въобще защо са се женили?! Женени от 2 седмици и вече не могат да се понасят?! А ако този беше оживял какво ли щеше да е след 15 години... като не сте сигурно в човека до вас, защо изобщо сключвате брак?! А чакай да позная... турско село. Там я си погледнал някоя, ха са те оженили за нея.
24
2
 
3
 
! Отговори
Луцифер преди 5 години
Искаше да го отърва от проблемите
23
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за младия мъж! Откъдето и да погледнеш е голяма трагедия! Бог да го прости!
22
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кре-тени, предполагам че момчето е турчин, а не ром, защото е посегнало на себе си, а не на жена си, както правят ромите, а в голяма степен и българите!Турските момчета не са лоши, в повечето случаи са малко простовати като селски момчета, но пък са много добре възпитани, научени да се трудят от малки, и не създават проблеми на никого...Жалко за пропиления живот...
21
16
 
23
 
! Отговори
Поп Груьо преди 5 години
Чеда мои, в библията пише, че след като човек си отиде от този свят, душата му се явява пред комисия от ангели, водени от Св. Петър, ключаря на рая. По земните им дела се решава къде да отиде душата на умрелия. Ако е бил добър човек го пращат в рая, ако е бил лош човек го пращат да гори в ада. А ако е бил много, много лош човек го прераждат като българин в българия. Това и обяснява защо тази наша изстрадала земя е населена с такова злобно и гадно племе като българите!
20
4
 
5
 
! Отговори
1-н преди 5 години
Нещо да е сръбнал, да се е намотал местния Фитипалди.
19
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лека му пръст на момчето.Явно е било по чувствително,разбрало е що за стока е кадъната,а и подигравки от приятели,които са му дошли в повече! За жена да си затриеш живота не бива!
18
4
 
8
 
! Отговори
Aha преди 5 години
До незапознатТо затова ислямът забранява пиенето - щото не носят изобщо.
17
5
 
14
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
Ех, тия уредени бракове между братовчеди...
16
5
 
12
 
! Отговори
Минко преди 5 години
Е за това не се женя.
15
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който се жени за русалка, накрая така става!
14
4
 
45
 
! Отговори
Минаващ преди 5 години
За покойник или добро или нищо.Бог да му прости.
13
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
когато се ожениш(омъжиш) коментирай. брака е далеч от теб. обвързването в дълготраен аспект още по-далеч. това не е да си разменяш(сменяш) салфетки. става въпрос за едни деликатни взаимоотношения и много други неща които очевидно ти няма как да знаеш предвид казаното в постовете ти от теб.
12
10
 
17
 
! Отговори
Чичо Митко преди 5 години
Нито един женен няма от по долу коментиращите.Личи си по постовете.Не философствайте,смешно е да обяснявате неща ,за които не сте в час.До къде води брака ,зависи от ,,бракуваните"
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Хората ти казват,че тази е отпаднала бе разбирачо!
10
3
 
40
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
Навремето е било щастие да се ожениш, в днешни дни води до трагедии.
9
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бракът не води до добро.
8
5
 
29
 
! Отговори
ала-бала преди 5 години
Терор върху мъжете! Къде сте защитници на истанб. конвенция.