Намериха мъртъв мъж от София в Пампорово

Трупът е открит на 1 януари
2 яну 2019 11:15,
20
Намериха мъртъв мъж от София в Пампорово
Снимка: "Булфото"

На 1 януари 2019 г. около 12.30 часа в районното управление на град Чепеларе е получено съобщение за това, че в апартамент на хотел в Пампорово е починал 40-годишен мъж от София. Това съобщиха от пресцентъра на МВР - Смолян.

Още по темата


Първоначални данни за насилствена смърт не са установени.

Трупът на починалия е транспортиран в МБАЛ "Братан Шукеров" град Смолян за аутопсия.

Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група на РУ-Чепеларе.

Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Коко преди 5 години
А тоя *** драскач, Павел Гълъбов, би ли ни обяснил, с тази неуточнена информация(име, причини, и др.), къде точно ни топли, и с какво ни одухотворява! Тия псевдописачи, от измислени сайтове, май не разбраха, че *** за зеле, не стават!
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимка преди 5 години
До всички гнусни *** дето се подиграват - интересно ми е ако това се случи с обичания ви брат или баща, как ще реагирате, ако четете подобни на вашите коментари??? Изр*одска *** долна работа. Ама то се връща де.
5
7
 
2
 
! Отговори
AZ преди 5 години
До Долу БКП-----------------------------Демек Братан Шукеров е шумкар-терорист. И болницата още носи неговото име.
4
2
 
21
 
! Отговори
СТАБИЛНОСТ преди 5 години
Това е шестият труп за Новата година, без 4-мата загинали при катастрофи.
3
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименСамо да ти напомня, че предишната жертва в Пампорово от Коледа бе активист на ДПС! Да не излезе тук някое зайче. И аз бях там по това време, пък нито сме гербесар, нито суджук. Имам си дребен частен бизнес далеч от държавни и обществени поръчки, и еврофондове. Работя и с клиенти от чужбина.
2
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7Иди в Пирогов и виж възраста на пациентите там покосени от инфаркт и инсулт. Не ги питай за начина им на живот. Крайни време е разпоредбите на Кодекса за социалното осигуряване да се спазват изцяло. Който сам си уврежда умишлено здравето да губи правото на обезщетения. Ненавиждам принципа на солидарността. Узаконена кражба наред с останилите.
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека си е плащал акциза, ако си е купувал алкохол и цигари с бандерол. Както и за купеното гориво да ходи и до тоалетната с колата. Нали това бе основния довод на искащи разрешаването на пушенето в заведенията? Познавам доста хора водещи самоубиствен начин на живот и натоварващи сействата си, познатите си и нас като данъкоплатци.