Млади "мутри", с автомати, в джипове... из улиците на Асеновград

Автоматите били бутафория, снимали аматьорски клип към песен
Обновена: 3 яну 2019 17:44 | 3 яну 2019 17:30,
96

 

Мъже, провесили през прозореца на лъскави джипове и с оръжия в ръка, изкараха акъла на асеновградчани.

Още по темата

За кратко време клипът на Симеон Добрев обиколи социалните мрежи.

"Интересни кадри с калашници от улиците на Асеновград", пише той.

От кадрите се виждат два бели джипа, от предните прозорци на които стърчат от кръста двама младежи. Те са с автомати "Калашников", а между двата бели джипа се движи луксозна лимузина. Зад нея пътуват още два леки автомобила, като от клипчето не става ясно дали возещите се в последните две коли са свързани с младите мъже.

Случилото се предизвика оживени дискусии във Facebook. Според някои потребители случващото се е истинско безумие и явно полицията спи. Други обаче коментират, че двата бели джипа и мъжете с автоматите участват само в снимането на видеоклип към песен.

На 112 били подадени много сигнали и полицейска патрулка в крайна сметка спряла за проверка джиповете.

"Младите мъже са от Асеновград. Участвали в снимането на аматьорски клип към песен. Те са установени и са били предупредени. Автоматите в ръцете им са играчки", коментираха от полицията в Пловдив.

За случката ще бъде уведомена и Районната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
c4n0puS преди 5 години
хахха Тези юнаци са изкарали акъла на хората! Момчета другия път се снимайте с Базуки, е тогава вече ще станете мазало хахааххахахахахах
78
0
 
5
 
! Отговори
virus преди 5 години
ZATVOR ZA TEZI PARAZITI
77
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 57Добре мойто момче, ходи да изпитваш някви други хора в днес.бг. *** летви вдигаш на анонимни хора в интернет. Какво очакваш в глупавия си живот не знам
76
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И с военните е така. Аз лично съм висшист, видях на едно място, че уж има вакантни места и отидох да питам за работа. Изсмяха ми се, пратиха ме да си ходя. А аз съм ОК с това да получавам заплата на кадрови. Но просто се оказа, че въпреки, че официално ги има тия места, не ги дават на всеки. А в разни провинциални градчета като Асеновград, Карлово и тем подобни, такива заплати са си супер. Сега вече, който иска да се гъзарее с БМВ-та и Мерцедеси и с кока и с мацки с изкуствени гъpди, там е друго
75
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Вкарваш се в някакви филми и имаш някакви илюзии."Ти някога кандидатствал ли си в МВР? Всичко е нагласено! Знаеш ли колко много кандидати има? Бедна ти е фантазията. Просто НЕ знаят за тия места, или ако знаят полза няма, защото не са за всеки. А "основна заплата" знаеш ли какво е? + начисления за години стаж, + за квалификации, + за извънреден, + порцион храна и накрая се формира брутна заплата, от която се вадят данъци и става нето. А то над 1000 нето, което за "Ся кво прайм?" е много в Асг
74
2
 
10
 
! Отговори
БС преди 5 години
Най-големите ***, които съм виждал. Това ако е в Англия, набързо ще ги приберат на сянка и ще им вземат всички лицензи, поне за 10 години напред. Докато им се оправят мозъците. Но явно в БГ дори и с такива дреболии властите не могат да се оправят.
73
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 74Вкарваш се в някакви филми и имаш някакви илюзии. Става въпрос за под 800лв основна заплата и стотинки за час извънреден и нощен труд. То затова няма кандидати с месеци. Нямам идея къде трябва да са обявени местата за полицаи, но знам че щатът е 50% непопълнен. *** и питай ако сериозно се интересуваш.
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, че са виновни момчетата, виновни са си. Спор няма. Никога не е късно да се изложи човек. Но аз сега, не че искам да се заяждам нещо, но искам да питам само.... Преди година-две, в едно гeто беше излезнал един леко чepничък (не го знам дали е от малцинствата, нищо не казвам), който беше извадил някакъв истински автомат от багажника на колата си и беше "пуцал". После казаха, че тоя неговият автомат бил само пукащ. Пат-пат и толкова! Не можел да се ползва с бойни патрони. Какво стана с него?
71
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"точно полицията в Асеновград има 18 ( осемнадесет ) свободни/незаети/търсещи се щатни бройки за полицаи. Налични са 2 патрулки с 12 полицая."-----Като са свободни и се търсят хора, зашо тия позиции не са обявени никъде? И в страницата на ЧР на МВР ги няма. Ахаааа, ами то ясно ***! Те били само за наредаци! (Така излиза!) Само ако имаш връзки. Или ако си платиш! Пословична стана тая корупция! Всеки говори вече за нея!
70
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемът е в това, че:1.Така се пречи на движението;2.Така се създават предпоставки за ПТП;3.Някой може да се уплаши;4.Някой може да "отвърне", защото мутрите често са страхливци, но обичат да си мерят мишкитe;5.Някой може да падне, провесвайки се от колата;6.Създават се грешни "ценности" - СЕМ да забрани клипа!!!7.Никой не е предупредил Полиция и Община;8.С фалшиви оръжия също се извършват престъпления;9. Долна, скоба, долна!
69
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комсомолците от ГЕРБ празнуват субсидията за 2019
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В *** не се ли изисква разрешение от общината и полицията за заснемане на филми на обществени места?
67
1
 
16
 
! Отговори
Бай Шиле преди 5 години
Никой нищо не казва за Боби Перуката .Кой затвори устата на медиите?
66
5
 
6
 
! Отговори
До 67 преди 5 години
Знаем млади момко ,коя е партията с пушки,пищови, лимонки,революции и т.н. От както съществуват само това им е в главите.Виж им паметниците които ни ,,обграждат" от 1944та до днес-шмайзери и стиснати юмруци срещу ,,класовия враг"
65
0
 
26
 
! Отговори
дгд преди 5 години
в нормална държава се иска разрешение от полицията за такива изпълнения! В ча.л.gа.ри.я. всичко е позволено и затова има му.т.р.и. престъ.п.ници!
64
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кви клипчета бре,тия са от младежкото герб.
63
12
 
0
 
! Отговори
DO 65 преди 5 години
Леко баце , човека казва за рап не за чалга .Чалгата е добро нещо . Рапа е като исляма .Ти ходил ли си в Кръчма и купон , яко а ?Ще те призная ако кажеш че не ходиш в кръчма а се дрогираш с марихуана в къщи , лежиш на канапето и слушаш еминем и 100 кила ,А, А < А , аха , аха , ?
62
3
 
10
 
! Отговори
emigrant do 56 преди 5 години
еми баце, като не си излизал и живял навън от Чалгария, е нормално да мислиш така.... цъ.рв.УЛ!
61
2
 
3
 
! Отговори
До 58 преди 5 години
Не съм запознат за всеки град колко има факт говоря като цяло в държавата.Проста проверка в нета показва, че само преди 8-10 месеца да назначени над 20 такива и се чакат още 10. Да вероятно са малко ама това е централена улица подяволите Асеновград е 4 улици на кръст.
60
2
 
24
 
! Отговори
До 56 преди 5 години
Тая слободия трябва да има някакви граници.Абсолютно прав е 59,че ако беше в Русия или САЩ щяха да ги предупредят и арестуват и ако не се подчинят да ги застрелят.Това вашето поколение бърка виртуалната ,със реалната реалност.Не всичко е видеоигра, юнаци голобради!!!