Жандармерия във Войводиново заради бития командос

В селото протестират срещу ромите, заселили се в незаконни къщи
Обновена: 7 яну 2019 20:03 | 7 яну 2019 19:54, Веселина Йорданова
199
Жандармерия във Войводиново заради бития командос
Снимка: архив, БулФото

Пловдивското село Войводиново е блокирано от полиция и жандармерия, след като там се създаде напрежение заради пребития на Богоявление Валентин Димов, който служи в Бригада специални сили.

Още по темата
Той бил нападнат от двама местни роми за това, че им направил забележка да не вървят по пътното платно, тъй като създават опасност за движението.

Двамата братя Асен и Борис, на 17 и 21 г., започнали да обиждат командоса и се нахвърлили върху него, предаде "24 часа".

Той е получил комоцио и множество наранявания по главата и лицето. След инцидента в социалните мрежи се появиха призиви да се изселят ромите от Войводиново, които обитават там незаконно построени къщи.

Тази вечер в селото се провежда протест.

"Няма опасност от ескалация на напрежението и безредици, взели сме всички необходими мерки, за да осигурим реда", увери директорът на пловдивската полиция Атанас Илков. До безредици не се стигна.

Пострадалият военнослужещ е бил е прегледан в УМБАЛ "Св. Георги" и освободен за домашно лечение.

"В момента отново е в болница, тъй като състоянието му се е влошило. Може да се наложи и операция", заяви кметът на Войводиново Димитър Тосев.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Харесва ли ви или не ромите са неделима част от българския народ .
48
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Един от СеверозападаИмам само една забележка. Докато разрешат купуване и носене на оръжие от всички пълнолетни, дееспособни, неосъждани, може да минат години. Затова си купи каквото ти трябва и го ползвай по предназначение, ако се наложи. После ще му мислиш дали ще го скриеш добре някъде или ще наемаш адвокат Марковски.
47
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива са нашите командоси, кой ги хване - той ги бие. Даже случайноминаващи *** са го спукали от бой. Като онзи случай преди години, когато френски командоси се приземиха в наша нива и двама селяни ги пребиха от бой.
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пребитият е снайперист. След като заздравее и се възстанови, е момента да покаже, на какво е способен от два километра.
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 47Не можеш да промениш фактите. Има Статистически институт.
44
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 46 Е тоя нашия командос ще е бил като ония френските, дето едни селяни от врачанския край ги пребиха от бой.
43
1
 
4
 
! Отговори
Арлине идвай преди 5 години
трябва да има решение!
42
4
 
9
 
! Отговори
От братята преди 5 години
Свиквайте българи...ще става и по-зле,като видя някои бял бугарин само бой.Плащайте си данъците редовна да има и пиене айде с здраве и внимавйте в малата...
41
0
 
14
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
"Нещо не разбрах - Жандармерията е отишла да пази Престъпниците , или е отишла да Арестува Престъпниците ?"---Да пази. Жандармерията бие само протестиращи българи, такава е заповедта отгоре. Ако почне да бие електората-край на гербавото управление, половината им гласоподаватели няма да гласуват за тях, колкото и да плащат.А сега искам, някой нещо да каже, против правото на купуване и носене на късо оръжие, от всички пълнолетни, дееспособни и неосъждани български граждани, са самоотбраната?
40
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На такива места се изпращат хора не да гасят,а да палят.Това момче няма ли колеги командоси!?
39
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Bg izmetиЗметчо,Всеки може да бъде съборен, ако не очаква атака. после Жи..вот..ните са започтнали да го ритат по главата и е изгубил съзнание.иЗметчетата това могат - да скачат по главите на тези, които ги хранят или да ги ритат по главите.Нали ти е ясно, че всичко ви се пише на главите и ще се плаща с лихвите?
38
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 37Не, няма да ревем. Ще го кълнем вашия любим Тошо-Яшар, той докара тази напаст в страната ни. Неговите апапи се договориха зад гърба на народа да приключат социализма без съпротива и срещу това да получат правото безнаказано да разграбят страната. Бай ти Тошо Беше първият, който даде на тези възможност да се размножават безконтролно и срещу това да получават бонуси. Но рано или късно ще се справим с този проблем, дори да се наложи за тази цел да променим Конституцията!
37
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Bad Companyне коментирай като не знаеш случая гном.Момчето са го нападнали 20 роми със колове
36
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 38 Че ти к'ви мислиш са ни тия нашите командоси, бе? Името им само командос.Да не мислиш са зелени барети като Рамбо?
35
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кво става,беАми на умряло куче никой не вади нож бре, що да плюем ***?
34
11
 
14
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
Ххахах! То баси и <командоса< дето го пребиха две ромчета......
33
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сорросоидни лекенца на по 20 годинки, сега разбрахте ли, че един ден ще ревете за Бай Тошо, дето сега го плюете и него и строя му?
32
4
 
7
 
! Отговори
кво става,бе преди 5 години
Що никой не плюе по Русия!?Айде почвайте,де!
31
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те безредиците вече са допуснати още с построяването на незаконите къщи, оставки на кмета, на шефа на полицията и там всички общинари и тузари местни. Няма да стане без всеки човек поотделно да осъди дъжавата за дискриминация и двойни аршини към един етнос ако вие си построите къщи някъде и ви дойдат да ви ги съборят.
30
4
 
42
 
! Отговори
Tangra преди 5 години
Пазят електората на Герб. Ужас... жалка държава и жалък народ. А вчера мъжко хоро, та развели и знамена. Я си свиите знамената, и си преберете шкембетата, и ходете да си апнете и пийнете. Мъже, ама друг път. Цялата държава е пълна с джендери. С едни джипсита не може да се оправите и две полицайчета с два косъма брада ги пазят.