Пожар изпепели къщата на бременна жена в Сливен

"За минутка отиде целият ми живот", споделя тя
9 яну 2019 08:30, Петя Славова
21

Преди два дни, пожар изпепелява къщата на бременна жена от Сливен. Съседи и приятели се опитват да ѝ помогнат.

Пожарът, изпепелил къщата на Радостинка изцяло. Останали са само стените.

"За минутка отиде целият ми живот по дяволите, мечтите ми, всичко", сподели тя пред Bulgaria ON AIR.

Кучето Джак дори се хвърлило в пламъците, за да спасява стопанката си. За щастие тя не била вкъщи. Сигналът за пожара подали съседи.

Покрай трагедията съседите научили без да искат и добрата новина, че Радостинка очаква бебе. Сега близки и съседи се опитват да помогнат на бъдещата майка в беда.

От община Сливен също обещаха да помогнат. На Радостина може да бъде осигурено общинско жилище или настанена временно в социално звено "Майка и бебе".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Стойчо преди 5 години
Българска работа. Всеки лай без да знай. Съчуствам на жената лош късмет. От години работи в местна фабрика като ходи на работа от единия край на града до другия , където няма градски транспорт на смени без да чака на държавата.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази ми се струва от тъмно синята порода"постоянно бременна" !
11
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как сама живее, пък бременна? Забременителя къде е? Айде стига с тези плачливи статии!!
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано кученцето е добре! А тази не я мислете, първо ще и дадат общинско жилище, после на пролет родата ще и построи нова "къща", разбира се незаконна... изобщо няма страшно!
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 8Пич, Бат Сали от коя парти депутат бе? А? "Евророма" на коя партия бе коалиционен партньор? Омръзнахте ни с "опорките". Честно! Кой бе първия кмет в България посегнал на снежно бяло гето? А? Май е "асфалт бей"! От коя партия е кмета посегнал на гетото в Ст.Загора? От коя партия е кмета посегнал на гетото във Варна? А в Пловдив? От коя партия е кмета на Бургас първи взел мерки срещу денонощните кючеци? Общ.съветници от кои две партии протестираха срещу това? Кутев спри се!Познах те
8
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ви чета коментарите, не се очудвам че все самотни майки из бегето, с толкова хейтър, оправдаващ домашното насилие -"по-добре сам , отколкото в лоша компания"
7
6
 
11
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 5 години
Лошо, но нека кмета да се погрижи за бременната жена, да ѝ се осигури жилище и храна, не бива да бъде оставяна на улицата докато текат процедурите по компенсирането ѝ от застраховката на дома ѝ.
6
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бъдещият татко няма ли някаква грижа да поеме, та общината трябва да го замества? Или и тази е поредната "самотна майка" от ония?
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ежедневието в балканската котчина буллгаристан е един безкраен низ от драми!
4
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо ще се разплача. Чак пeca джак се хвърлил в пламъците да гаси и спасява, почти като бащицата, баш суджука от Банкя. А тя тая като е забременяла на 12 години и от тогава май не се е спирала,което означава че е електорат на асфалт паша. Шистака да й дава един апартамент, ще си открадне нов.
3
1
 
27
 
! Отговори
до 3 преди 5 години
Всички новини днес са за бременни ***...............................а за какво да са ? тук останаха само БРЕМЕННИ ЦИГ..... и изку фели бабички,дето хвърлят пари през терасата.
2
0
 
37
 
! Отговори
ХххL преди 5 години
Щеше да е сензация ако не е бременна .
1
2
 
36
 
! Отговори
Mangals преди 5 години
То много черно туй жена ве баткоу. Да не би да е *** ?