Нелеп инцидент отне живота на пешеходка в Русенско

Подхлъзнала се, паднала на пътя и била премазана от бус
11 яну 2019 10:07,
7
Нелеп инцидент отне живота на пешеходка в Русенско
Снимка: архив "Булфото"

Пешеходка загина тази сутрин в русенското село Басарбово, след като била блъсната от микробус, съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Още по темата

Сигнал за инцидента е подаден около 7:30 часа. На място са изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ, пише БТА.

По първоначално подадената информация 56-годишната жена се подхлъзнала и паднала на пътното платно. След това била ударена от идващия товарен микробус. Той бил шофиран от 34-годишен мъж. При удара жената е починала на място.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна. На мястото на инцидента се извършва оглед. Предстои изясняване на причините за произшествието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НЕ ВЯРВАМ!!!ПО-СКОРО Я Е ПРЕГАЗИЛ КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ :DТРУПА НЯМА КАК ДА СЕ ЗАЩИТИ САМ!---------ПРЕГАЗИЛИЯ ЗАЯВЯВА: *** ДА ДЕ ДА ДЕ ТЯ СЕ ПОДХЛЪЗНА А АЗ Я ПОМЕТОХ НА ТРОТОАРА :D
4
0
 
7
 
! Отговори
българин преди 5 години
до коментар 3ти сам ли си лайкнa коментара?!както го описват,шофьорът няма никаква вина....човек ако се подхлъзне може и паркиран автомобил да се пребие
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шофьорите трябва да знаят, че настилката е хлъзгава и за пешеходците. Особено са опасни пешеходните пътеки- бялата лента е като стъкло.
2
3
 
32
 
! Отговори
провинция преди 5 години
Ако пробата беше положителна водача ли е виновен за инцидента?Що за закони в тази държава?Мир на душата на покойната.Много жалко,че не се търси вината в почистването а винаги във водача на МПС-то.
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В такова време контактът между автомобилите и пешеходците трябва да е минимален. Ако трябва в непочистените преспи и по дървета и огради да се катери човек, но едно подхлъзване без значение на кого и белята е станала. Бог да прости жената.