Войводиново ври и кипи: Около 500 души протестират

Военнослужещи, ловци и още...
Обновена: 11 яну 2019 19:37 | 11 яну 2019 19:15, Петя Славова
301

Снимка: БТА

За пети ден обстановката във Войводиново е нажежена, след нападението на военнослужещ от двамата братя Пакетови. Различното днес е, че шествието е най-многобройно, тъй като се включиха и командоси в подкрепа на пребития военен.

Протестният митинг бе оглавен от бившия командир на 61-ва Стрямска бригада ген. Димитър Шивиков. На него присъстват колегите на пребития командос, както и фенове на футболния "Ботев" (Пловдив), предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

В слово пред събралото се множество ген. Шивиков обяви, че ако законите не се спазват, в скоро време протестиращите може да се съберат пред Народното събрание.

На мирния протест присъстват и ловци, които изказаха своята съпричастност към пострадалия и се обявиха за спазване на законите в България. Те настояха, че у нас има гражданско общество.

А в началото на протестния митинг двама свещеници отслужиха молитва за България. Част от ромите от Войводиново остават да живеят в селото, но са определяни като примерни и ходещи на работа.

В същото време продължава събарянето на поредните постройки. За по-масивните тухлени постройки се изчаква 14-дневен срок, в който право да обжалват имат собствениците.

Стана ясно и, че роми готвят протест пред сградата на Министерския съвет на 14 януари.


301
Още от Страната
Скотски условия: Дъщеря държи майка си под ключ, храна – веднъж!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е да, ама нито окципиталната, нито темпоралните му кости са счупени.
133
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Комоциум знаеш ли,какво е
.
Доста по-добре от теб:)
132
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 127
А на теб да ти счупят окципиталната и двете темпорални кости, ако знаеш къде са! Умник!
Айде, айде, заради такива като теб сме на този хал! Професорът Иво Николов малко поспести, предполагам нарочно, с неговите 80%!
131
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тиизверг някакъв ли си,не е само до счупването,в черепа на един човек има нерви,очи
.
Мисля, че много по-добре от теб знам какво има в черепа, все пак ми е професия и с това си вадя хляба. Едно са контузиите на меки тъкани, друго е счупването на кост. Едното е ЛТП другото е СТП. Счупването на зигоматична кост не е най-странните което може да ти се случи. Репозицията на фрагментите става за десетина минутки. Нека не утежняваме диагнозите.
130
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен130 Ами да,държавата толерира това години.Време е,да си дойде на мястото.
129
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тук е по зле от Сирия. Избиват християните, а институциите мълчат. В Сирия държавата пази народа си с закони, полиция и армия. Дават им къщи, помощи безплатно лечение и закрила! България е по изпаднала от сирия. До къде стигнахме с европевропейските ценности???
128
1
 
5
 
! Отговори
BULGARIAN LIVE преди 1 седмица
НИСКА КУЛТУРА,НЕОБРАЗОВАНОСТ,УБИЙЦИ,КРАДЦИ,МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СВЪРЗАНИ С НАРКОТИЦИ,ПРОСТИТУЦИЯ,ОРЪЖИЯ,ПРЕКАРВАНЕ НА МИГРАНТИ ТЕРОРИСТИ.
THIS IS BULGARIA!!!!!НЕ СЛУЧАЙНО БЪЛГАРИЯ Е С ЧЕРЕП НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ КАРТИ ЗА ПЪТ.ОТВЛИЧАНИЯ НА ЧУЖДЕНЦИ И ОТНЕМАНЕ НА ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО И ПАРИ!!!!!
127
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен117 Гетата произвеждат такива виновни,загова трябва да се разрушат.Време е,да се започне с тяхното разрушаване.Въпрос на време е,да бъде убит друг невинен,от други такиваизверги.Проблемът трябва да се изкорени.Толеранцията на доведе до никъде,напротив,престъпността при ромите ескалира.
126
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Дракон
Та нали и същият Иван Костов от същата семка! Това, което стори на българския народ предполагам, че освен за лично забогатяване, бе и израз на омразата към гостопримника!
125
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А убитите по съдистичен начин пенсионери по селата? А жените? А децата? Кой ще отговаря за погубените души?
124
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен128 Тиизверг някакъв ли си,не е само до счупването,в черепа на един човек има нерви,очи ,аизвергите са ритали главата на военния,дори когато той е бил в безсъзнание.Доживотна присъда,ОДИТ във всички ромски фирми и надпартийни организации и прилагането на закона за всички роми.Унищожаване на гетата.
123
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Второ,според българските закони,сексът с малолетен е престъпление!
.
Да, така е. Според българските закони границата е 14 години. А как социалните контролират как и за какво се харчат парите е друг въпрос. В България нито един социален не е направил нито една такава проверка за да знаеш за какво ги харчат.
122
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ЗАЩО ЛИ ПРЕД СВЕТА НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ВАРВАРИ?
121
1
 
14
 
! Отговори
Дракон преди 1 седмица
Благодарение на другаря Иван Костов, българин социална помощ не може да вземе.Трябва да не притежава имущество и да не е прехвърлял собственост за последните 10 години. Не случайно ромите не искат да имат законни къщи -край на всички видове помощи и безплатното здравеопазване...
120
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Един невинен лежи с разбит череп,
.
Хайде хайде, счупена зигоматична кост(ако изобщо знаеш къде е) , то вярно, че е част от черепа, ама....
119
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен119 Ужас!Ти доказваш тезата,че ромите живеят идвън закона и нямат намерение да го спазват.Помощите не са заработени пари и социалните имат право по закон,да извършват контрол,дали парите от тях отиват за децата им,по предназначение!Второ,според българските закони,сексът с малолетен е престъпление!Не само,че не спазвате закона,но и във форумите,открито заявяваше,че нямате такова намерение.Това означава,ме държавата трябва най-сетне,да премине към наказателни действи,спешно.
118
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 102
Не го трая розовобузото "патриотче". Но този път го подкрепям. Това малцинство трябва да бъде вкарано в правия път! Да работят, да се образоват, да се ограничи раждаемостта в тази общност с икономическа и просветна дейност, да се инкриминира произвеждането на деца от деца, конкубинацията, Да спазват всички закони, както от коренния народ - българите, а и турците, евреите, арменците, власите, руснаците и всички други, приели българско гражданство!
117
3
 
2
 
! Отговори
Burzum преди 1 седмица
Ба а аз чакам от тия клоуни преврат ....
116
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен117 Ти,това"общество"ли наричаш?В това "общество"потънаха милиони лева,които отидоха за пиянски оргии,коли от западна Европа,пътувания,но не и за бедните,ромски деца.Като не искат да учат и работят,да си понесат последствията.Един невинен лежи с разбит череп,а жена му и двете му деца го очакват да се върне у дома.
115
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Цяла тълпа са били.
.
Защо са задържани тогава само двама? Хайде давайте по-обекгивно. Имало е тълпа, дори и бащата на биячите се е опитвал да спре боя.