Заканващият се ром от Войводиново... се извини на "гяури"-те

В друго видео, той съвсем променя тона, изглежда изплашен
Обновена: 11 яну 2019 18:14 | 11 яну 2019 16:00,
277

Ромът, който  заплаши със саморазправа жителите на село Войводиново, публикува нов клип в социалните мрежи, в който се извинява на всички, които е са се почувствали обидени.

"Хора, казал съм го и пак ще го кажа – извинявам се. Значи, не знаех къде са ми децата, не знаех какво да направя, с 300 зора си открих жената, децата. Не знаех къде е, к'во е, що е. Ревем. Притесняваме се. Съжалявам много. Извинявам се. Просто в това село съм ял много хляб. Доста години съм живял. Вече си открих жената и децата. Пак се извинявам хора, съжалявам много", казва в извинителното си послание Салхо Кисимов.

Още по темата

В първото си видео Салхо Кисимов, открито отправи заплахи към цялото село. Той живее в Германия, а семейството му е било "принудено" да се изнесе от селото, именно това го провокирало да отправи заплахите към "гяури"-те.

При първото му видео включване Салхо отправи сериозни заплахи и закани и призова своите събратя да не остават безучастни, да "нападат" и се закани да "разкаже играта" на хората от селото.

"Воеводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта. Ако имах възможност да се прибера в България, при първа възможност и аз щях да нападна. Жена ми пътува за Перущица. Това няма как да се забрави. И децата са в Перущица, при сестра ми. Много воеводци ще пострадате. Ще ви видя как ще идете на борсата в Първенец. Ще ви разкажа играта. Тогава ще видите вие колко са луди циганите", заяви ромът вчера в първото си видео по темата.

Във второто видео, което публикува, Салхо съвсем промени тона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
1
 
6
 
! Отговори
Lan преди 5 години
А относно личната вина - обида е когато казваш нещо с цел да нараниш, обикновено неистина. Не е обида ако се опитваш да подобриш положението (да, даже и на ромите). Ние искаме ромите да живеят като ХОРА - да учат, работят, полагат усилия в обществото ни, съответно да не е част от културата им да лъжат и да си "берат". Тогава ще ги и приемаме като хора. Няма как някой да паразитира на твой гръб и ти да го уважаваш. Никакви закони не могат да променят това.
181
0
 
8
 
! Отговори
Lan преди 5 години
65,знаеш ли какво е "мъжка дума". Мъжът не трябва да е фурнаджийска лопата. Извинил се бил...ама ПАК лъже, защото в предното си изказване ни беше обяснил точно къде са жена му и децата му! Натиснали са го явно от където трябва, разбрал е, че ще лежи само за приказки (което хич не му се е вярвало и с право - в последно време даже за изнасилване не се лежи) и ся носи от девет кладенеца вода да замаже положението. Това НЕ е извинение, това е спасяване на собствената кожа!
180
0
 
6
 
! Отговори
Андреаш преди 5 години
Браво на Външно министерство което успя да 1 ден да открие местонахождението на тоз индивид .Но решението на този проблем е да се кастрират химически всички роми още когато са деца ,да им сложат някаква уж някаква "ваксина" която да ги прави импотентни!!
179
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си ходят в Турция,нали смегяури?
178
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си ходят в Турция,нали сме"***"?
177
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До а съдиите ? Да отидат,откъдето са дошли-от Турция,Румъния,Гърция,Македония,Сърбия,свят широк.
176
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинението не се приема.Има закон и той трябва да се спазва.
175
1
 
27
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
пак повтарям при влизане в българия му се вземат бълг документи и се връща тамоткъдето идва този не е българин и нямаме нужда от *** 500 години сме търпелидецата му да отиват при него и да не се връщат никога в българия
174
39
 
6
 
! Отговори
а съдиите ? преди 5 години
човечецът се е извинил, това е важното !оплашил се е и е казал нещо, което мисли, но не би изрекъл иначе.като има бутнат къщите точно зимата на студа къде ще отидат ?!?!да измрат на студа ли ?! и как стана инцидента и веднага на другия ден гутнаха махалата ?!?! това никога не е ставало ?!?!
173
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата омраза на ..ганите обира Каракачанов и партията на патриотите. А не се отчита, че всъщност той не може нищо да нарежда без решение на Герб и ББ, които сега са се снишили ниско ни лук яли, ни лук мирисали , сякаш не управляват вече почти 10г. Избори идват и те трябва да са доброто ченге за "електората".
172
9
 
6
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
До АнонименНищо не го чака. Ако се върне след 1 година, кой ще си спомня за него и кой ли ще го търси.
171
1
 
19
 
! Отговори
До 178 преди 5 години
Омразата е хубаво нещо . Виж как ни мразят ромуланците и това ги прави единни.
170
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите са "***" сиреч неверници, интересно в какво вярва един ръждавелник който не знае да чете и пише, не може дори да назове рожденната си дата, на въпроса кой е Левски казва че е футболист и като му дотрябват пари посича с тесла някое момиче (да си спомним Вероника), интересно в какво?
169
0
 
23
 
! Отговори
И не само това; преди 5 години
Да се провери това лице за колко деца получава пари в Германия, Испания.И ЗАКАНИТЕ- това е ИСТИНСКИЯТ ОБРАЗ на този етнос!Терористи: да не се чудим как пламват къщи и гори; а има БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ-НЕ го заслужава!!!!
168
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този за първото видео ще яде бой от българите, а за второто ще яде бой от сиgаните. Ха-ха, докъде водят прибързаните закани
167
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Можело да се извини значи. Ама първо са го потърсили от МВР да му го напомнят любезно.
166
0
 
48
 
! Отговори
художника преди 5 години
Ето как всеки може да се превърне в порядъчен гражданин. След първото му изказване, държавата го взе на мушка и образува досъдебно производство. Става ясно, че когато държавата работи, хората в нея ще живеят спокойно, ще живеят добре и ще си плащат данъците с кеф. Точно това е "Ефектът на счупения прозорец". Който не знае за какво иде реч, нека прочете тази статия!
165
1
 
84
 
! Отговори
2+2 преди 5 години
1.Бутане на всичко незаконно2.Кастрация за секс с малолетна3.Гласуване само за грамотни4.Връщане на смъртното наказания5.Отмяна на съдебното споразумение за второ и следващо престъпление.
164
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДАНС да го чака на границата да му благодари за извинението
163
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навремето е имало решения за такива около Дунав. Сега с толерастия до къде стигнахме.