Заканващият се ром от Войводиново... се извини на "гяури"-те

В друго видео, той съвсем променя тона, изглежда изплашен
Обновена: 11 яну 2019 18:14 | 11 яну 2019 16:00,
277

Ромът, който  заплаши със саморазправа жителите на село Войводиново, публикува нов клип в социалните мрежи, в който се извинява на всички, които е са се почувствали обидени.

"Хора, казал съм го и пак ще го кажа – извинявам се. Значи, не знаех къде са ми децата, не знаех какво да направя, с 300 зора си открих жената, децата. Не знаех къде е, к'во е, що е. Ревем. Притесняваме се. Съжалявам много. Извинявам се. Просто в това село съм ял много хляб. Доста години съм живял. Вече си открих жената и децата. Пак се извинявам хора, съжалявам много", казва в извинителното си послание Салхо Кисимов.

Още по темата

В първото си видео Салхо Кисимов, открито отправи заплахи към цялото село. Той живее в Германия, а семейството му е било "принудено" да се изнесе от селото, именно това го провокирало да отправи заплахите към "гяури"-те.

При първото му видео включване Салхо отправи сериозни заплахи и закани и призова своите събратя да не остават безучастни, да "нападат" и се закани да "разкаже играта" на хората от селото.

"Воеводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта. Ако имах възможност да се прибера в България, при първа възможност и аз щях да нападна. Жена ми пътува за Перущица. Това няма как да се забрави. И децата са в Перущица, при сестра ми. Много воеводци ще пострадате. Ще ви видя как ще идете на борсата в Първенец. Ще ви разкажа играта. Тогава ще видите вие колко са луди циганите", заяви ромът вчера в първото си видео по темата.

Във второто видео, което публикува, Салхо съвсем промени тона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
19
 
! Отговори
sid преди 5 години
Казана дума хвърлен камък и то в нашата градина.
161
0
 
56
 
! Отговори
65 преди 5 години
Тоя заплашва със смърт .Вземете мерки и пазете българите в селото.***сами ще се пазят.Те са по задружни от нас.
160
1
 
34
 
! Отговори
До Салхо. преди 5 години
Това да ти е за урок. Винаги мисли поне 1 - 2 минути преди да говориш. Винаги взимай предвид множество гледни точки, защото издънката става един път и е до живот.
159
1
 
19
 
! Отговори
Американ преди 5 години
До Анонимен 174:Говорим за един и същи човек, ама кой да чете!?В България не го чака и порицание, камо ли затвор..
158
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От омразата печелят политиците. Не на омразата.
157
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен167 Мисля,че някой адвокат го е посъветвал,от тези,които винаги са тук,за да представят пред съда невярната си теза и да измъкнат от правосъдието поредния убиец-ром.
156
4
 
9
 
! Отговори
Волен АгА преди 5 години
Извини се бе.
155
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Американ173 Омразата разпространява лицето от снимката,чието видео намери широк отзвук в социалните мрежи и медиите.Него го чака ефективна присъда.
154
6
 
31
 
! Отговори
Американ преди 5 години
В омразната на много от вас Америка подобни заплахи водят до арест, съд и _ефективен_ затвор. Това се води hate crime - престърление от омраза - което е утежняващо обстоятелство. Но Бг не е Америка, хората са без акъл, а съдът не е истински..
153
1
 
30
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
споменаването на костов ми струваше само два минуса този път. без тотално изтриване на коментарите. има напредък в колегите и колежките на салхо...
152
1
 
49
 
! Отговори
jorocho преди 5 години
Моля се да го срещна този немски труженик. Тогава наистина ще забрави къде е България
151
6
 
27
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
с видеото, с което прайматът на системата се заканва към нас, данъкоплатците, поздравявам социалистът серж и дпс лидера, който и да е той! флагманът на асоциалните цоциалисти. нямате ли някакъв лозунг по въпроса, а "зелените" и "социалистите", или само анонимни фейк нюз са ви в главите, заедно с онез ***, на костов - рубикона на комунизъма... :-)))
150
1
 
7
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
до 167. аз много се надявам да няма кой да изпадне до това най-низко ниво на деградацията на неолиберал евроатлантическите "ценности" на асоциалната политика на "филантропите", които с тази си тактика контролират света. глобализираният свет, добре забелязано за всички. но не от всички, на които ни се предлага рутване на андроида от асоциалната цензура по форумите...
149
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименна тези,които плюят ЕС и НАТО,да се отнеме правото,да пътуват в ЕС.Тук спадат ромите,БСП и АБВ.на другарите Нинова и Радев им стига да им анулират американските визи :)
148
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и в Германия има българчета. Дали не са го срещнали по улиците тоя пръдльo и затова да е толкова усърден в извиненията си?
147
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен161 На хора с антибългарско самосъзнание и на тези,които плюят ЕС и НАТО,да се отнеме правото,да пътуват в ЕС.Тук спадат ромите,БСП и АБВ.
146
1
 
14
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
aз да (за)питам всички "толерантни": това ли ви е "интеграцията", с която баламосвате цяла европа? за това ли ви се плащат милиарди, които са ограбени от гладуващите деца в африка, чрез фючърсите с храна. и сорос, и ротшилдови били "филантропи" заради това? и вие вервате?
145
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Утре ще запали къщата на някой българин и ще каже"Извинявай!"Трябва да си понесе наказанието,има видео,закани във Феййсбук.Предостатъчно.Никаква толеранция!
144
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се приеме закон, за малолетни майки няма майчинство. След второ дете няма майчинство. Ако родителите нямат осми клас няма майчинство. Ако едно от децата не е посещавало редовно училище по неизвинени причини няма майчинство. Ако единия родител е в затвора няма майчинство. Да им се спрат евросубсидиите и да се насочат към домовете за деца. Ако държавата не предприеме сериозни мерки, ще си плаща. Борисов за толкова години нищо не направи.
143
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той да се прибере, те ще го извинят тогава, ми се струва. Много устат и намахан... 4 милиона турци и роми и 1 милион българи имало в България... Има вероятност да го намерят и преди да се е прибрал. След такива изказвания няма шанс да оцелее.