Заканващият се ром от Войводиново... се извини на "гяури"-те

В друго видео, той съвсем променя тона, изглежда изплашен
Обновена: 11 яну 2019 18:14 | 11 яну 2019 16:00, Цветелин Димитров
277

Ромът, който  заплаши със саморазправа жителите на село Войводиново, публикува нов клип в социалните мрежи, в който се извинява на всички, които е са се почувствали обидени.

"Хора, казал съм го и пак ще го кажа – извинявам се. Значи, не знаех къде са ми децата, не знаех какво да направя, с 300 зора си открих жената, децата. Не знаех къде е, к'во е, що е. Ревем. Притесняваме се. Съжалявам много. Извинявам се. Просто в това село съм ял много хляб. Доста години съм живял. Вече си открих жената и децата. Пак се извинявам хора, съжалявам много", казва в извинителното си послание Салхо Кисимов.

Още по темата

В първото си видео Салхо Кисимов, открито отправи заплахи към цялото село. Той живее в Германия, а семейството му е било "принудено" да се изнесе от селото, именно това го провокирало да отправи заплахите към "гяури"-те.

При първото му видео включване Салхо отправи сериозни заплахи и закани и призова своите събратя да не остават безучастни, да "нападат" и се закани да "разкаже играта" на хората от селото.

"Воеводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта. Ако имах възможност да се прибера в България, при първа възможност и аз щях да нападна. Жена ми пътува за Перущица. Това няма как да се забрави. И децата са в Перущица, при сестра ми. Много воеводци ще пострадате. Ще ви видя как ще идете на борсата в Първенец. Ще ви разкажа играта. Тогава ще видите вие колко са луди циганите", заяви ромът вчера в първото си видео по темата.

Във второто видео, което публикува, Салхо съвсем промени тона.


277
Още от Страната
Helpbook: Опасна шахта, нагло паркиране, светофар за коли...
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
17
 
! Отговори
sid преди 1 седмица
Казана дума хвърлен камък и то в нашата градина.
171
0
 
54
 
! Отговори
65 преди 1 седмица
Тоя заплашва със смърт .Вземете мерки и пазете българите в селото.***сами ще се пазят.Те са по задружни от нас.
170
1
 
32
 
! Отговори
До Салхо. преди 1 седмица
Това да ти е за урок. Винаги мисли поне 1 - 2 минути преди да говориш. Винаги взимай предвид множество гледни точки, защото издънката става един път и е до живот.
169
1
 
17
 
! Отговори
Американ преди 1 седмица
До Анонимен 174:
Говорим за един и същи човек, ама кой да чете!?
В България не го чака и порицание, камо ли затвор..
168
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От омразата печелят политиците. Не на омразата.
167
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен167 Мисля,че някой адвокат го е посъветвал,от тези,които винаги са тук,за да представят пред съда невярната си теза и да измъкнат от правосъдието поредния убиец-ром.
166
4
 
7
 
! Отговори
Волен АгА преди 1 седмица
Извини се бе.
165
2
 
74
 
! Отговори
НЕ Е ВАЖЕН ТОЯ преди 1 седмица
СПРЕТЕ ВЕДНАГА НЕЗАКОННИТЕ МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ И ПОМОЩИ ЗА РАЖДАЕМОСТ НА МАЛОЛЕТНИТЕ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ РОДИЛКИ, КОИТО НЯМАТ НАВЪРШЕНИ 18 г.

ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО
164
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Американ173 Омразата разпространява лицето от снимката,чието видео намери широк отзвук в социалните мрежи и медиите.Него го чака ефективна присъда.
163
6
 
29
 
! Отговори
Американ преди 1 седмица
В омразната на много от вас Америка подобни заплахи водят до арест, съд и _ефективен_ затвор. Това се води hate crime - престърление от омраза - което е утежняващо обстоятелство. Но Бг не е Америка, хората са без акъл, а съдът не е истински..
162
1
 
28
 
! Отговори
Присмехулник преди 1 седмица
споменаването на костов ми струваше само два минуса този път. без тотално изтриване на коментарите. има напредък в колегите и колежките на салхо...
161
1
 
47
 
! Отговори
jorocho преди 1 седмица
Моля се да го срещна този немски труженик. Тогава наистина ще забрави къде е България
160
6
 
25
 
! Отговори
Присмехулник преди 1 седмица
с видеото, с което прайматът на системата се заканва към нас, данъкоплатците, поздравявам социалистът серж и дпс лидера, който и да е той! флагманът на асоциалните цоциалисти. нямате ли някакъв лозунг по въпроса, а "зелените" и "социалистите", или само анонимни фейк нюз са ви в главите, заедно с онез тролове, на костов - рубикона на комунизъма... :-)))
159
1
 
5
 
! Отговори
Присмехулник преди 1 седмица
до 167. аз много се надявам да няма кой да изпадне до това най-низко ниво на деградацията на неолиберал евроатлантическите "ценности" на асоциалната политика на "филантропите", които с тази си тактика контролират света. глобализираният свет, добре забелязано за всички. но не от всички, на които ни се предлага рутване на андроида от асоциалната цензура по форумите...
158
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен
на тези,които плюят ЕС и НАТО,да се отнеме правото,да пътуват в ЕС.Тук спадат ромите,БСП и АБВ.

на другарите Нинова и Радев им стига да им анулират американските визи :)
157
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
То и в Германия има българчета. Дали не са го срещнали по улиците тоя пръдльo и затова да е толкова усърден в извиненията си?
156
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен161 На хора с антибългарско самосъзнание и на тези,които плюят ЕС и НАТО,да се отнеме правото,да пътуват в ЕС.Тук спадат ромите,БСП и АБВ.
155
1
 
12
 
! Отговори
Присмехулник преди 1 седмица
aз да (за)питам всички "толерантни": това ли ви е "интеграцията", с която баламосвате цяла европа? за това ли ви се плащат милиарди, които са ограбени от гладуващите деца в африка, чрез фючърсите с храна. и сорос, и ротшилдови били "филантропи" заради това? и вие вервате?
154
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Утре ще запали къщата на някой българин и ще каже"Извинявай!"Трябва да си понесе наказанието,има видео,закани във Феййсбук.Предостатъчно.Никаква толеранция!
153
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да се приеме закон, за малолетни майки няма майчинство. След второ дете няма майчинство. Ако родителите нямат осми клас няма майчинство. Ако едно от децата не е посещавало редовно училище по неизвинени причини няма майчинство. Ако единия родител е в затвора няма майчинство. Да им се спрат евросубсидиите и да се насочат към домовете за деца. Ако държавата не предприеме сериозни мерки, ще си плаща. Борисов за толкова години нищо не направи.